Organizasyonel Gelişim Uzmanı

İHLAS HOLDİNG A.Ş.

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

12 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İş Geliştirme

İş Geliştirme

Başvuru Sayısı

487 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

487 başvuru

Departman

İş Geliştirme

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Yurt içi ve yurt dışında geniş bir etkinlik alanına sahip İhlas Grubu; inşaat ve gayrimenkul, medya, üretim, pazarlama ve ticaret, sağlık ve eğitim alanlarında faaliyet göstermekle birlikte, kültürel hizmetleriyle de değer üretmektedir. Türkiye’nin en önemli gruplarından biri olan İhlas Grubu; 31 şirketi, 2.517 çalışanıyla ülke çapında geniş bir etkinliğe sahiptir. İhlas Grubu, ayrıca kültürel hizmetleriyle de ön plana çıkmaktadır. 1970 yılında Türkiye Gazetesi’nin kurulmasıyla temelleri atılan İhlas Grubu, 1978 yılında Gazetenin elden dağıtılmasıyla birlikte, pazarlama faaliyetlerine de başladı. 1981 yılında kendi matbaa tesislerini kuran Türkiye Gazetesi, kendi baskılarını gerçekleştirmenin yanı sıra farklı baskı işleri ile de yayın yelpazesini genişletti. Gazete dağıtımının yanı sıra pek çok ürünü de portföyüne ekleyerek büyüyen İhlas Holding’in pazarlama organizasyonu, binlerce tüketiciye yüz yüze ürün tanıtımı yapan yaygın bir pazarlama ağına dönüştü. İhlas Grubu, 1990 yılında İhlas Yuva Evleri projesi ile inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başladı. Kurumsal gelişimine devam eden Grup, 1990 yılında İhlas Ev Aletleri şirketi ile elektronik cihaz ve ev aletleri üretimine; 1991 yılında ise Türkiye Hastanesi adı altında sağlık hizmetleri sektörüne adımını attı. 

Pozisyon: Organizasyonel Gelişim Uzmanı 

Lokasyon: Avrupa Yakası, İstanbul, Türkiye 

İş Tanımı: Şirketimiz, organizasyonel gelişim ve performans iyileştirme alanında deneyimli bir Organizasyonel Gelişim Uzmanları aramaktadır. Bu pozisyon, şirketimizin büyüme hedeflerini desteklemek ve çalışanlarımızın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak amacıyla organizasyonel gelişim stratejilerini yönlendirecek, uygulayacak ve geliştirecektir. Sorumluluklar: Organizasyonel gelişim stratejilerini oluşturmak ve uygulamak. Performans yönetimi süreçlerini yönetmek ve geliştirmek. Kariyer ve Yetenek Yönetimi süreçlerini tasarlamak ve uygulamak. Yedekleme süreçlerini dizayn etmek ve yürütmek. Eğitim ve gelişim programları tasarlamak ve uygulamak. İnsan kaynakları politikalarını ve prosedürlerini güncellemek ve uyumlu hale getirmek. Liderlik gelişimi için programlar oluşturmak ve yürütmek. Çalışan geri bildirimini toplamak ve iyileştirme planları geliştirmek. Organizasyonel kültürü şekillendirmek ve sürdürmek. İnsan kaynakları ekipleri ile işbirliği yaparak organizasyonel hedeflere ulaşmak. 

Aranan Nitelikler: 

  • Lisans derecesi (tercihen İnsan Kaynakları, İşletme veya Psikoloji alanlarında) ve ilgili alanlarda yüksek lisans tercih edilir. 
  • Organizasyonel gelişim, performans yönetimi ve eğitim alanlarında en az 3 yıl deneyim.
  • İyi derecede İngilizce bilgisi özellikle konuşma ve yazılı İletişime hakim. 
  • İyi iletişim, liderlik ve takım çalışması becerileri. 
  • Değişim yönetimi ve problem çözme yetenekleri. İnsan kaynakları politikaları ve prosedürleri konusunda derin anlayış. 
  • Proje yönetimi becerileri. 
  • İlgili organizasyonel gelişim sertifikaları tercih sebebidir.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Organizasyonel Gelişim Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Organizasyonel Gelişim Uzmanı Organizasyonel Gelişim Uzmanı Maaşları Organizasyonel Gelişim Uzmanı Nasıl Olunur? Organizasyonel Gelişim Uzmanı Nedir? Organizasyonel Gelişim Uzmanı İş İlanları