Organizasyonel Gelişim Uzman Yardımcısı

İHLAS HOLDİNG A.Ş.

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

5 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

İş Geliştirme

İş Geliştirme

Başvuru Sayısı

802 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

802 başvuru

Departman

İş Geliştirme

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Yurt içi ve yurt dışında geniş bir etkinlik alanına sahip İhlas Grubu; inşaat ve gayrimenkul, medya, üretim, pazarlama ve ticaret, sağlık ve eğitim alanlarında faaliyet göstermekle birlikte, kültürel hizmetleriyle de değer üretmektedir. Türkiye’nin en önemli gruplarından biri olan İhlas Grubu; 31 şirketi, 2.517 çalışanıyla ülke çapında geniş bir etkinliğe sahiptir. İhlas Grubu, ayrıca kültürel hizmetleriyle de ön plana çıkmaktadır. 1970 yılında Türkiye Gazetesi’nin kurulmasıyla temelleri atılan İhlas Grubu, 1978 yılında Gazetenin elden dağıtılmasıyla birlikte, pazarlama faaliyetlerine de başladı. 1981 yılında kendi matbaa tesislerini kuran Türkiye Gazetesi, kendi baskılarını gerçekleştirmenin yanı sıra farklı baskı işleri ile de yayın yelpazesini genişletti. Gazete dağıtımının yanı sıra pek çok ürünü de portföyüne ekleyerek büyüyen İhlas Holding’in pazarlama organizasyonu, binlerce tüketiciye yüz yüze ürün tanıtımı yapan yaygın bir pazarlama ağına dönüştü. İhlas Grubu, 1990 yılında İhlas Yuva Evleri projesi ile inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başladı. Kurumsal gelişimine devam eden Grup, 1990 yılında İhlas Ev Aletleri şirketi ile elektronik cihaz ve ev aletleri üretimine; 1991 yılında ise Türkiye Hastanesi adı altında sağlık hizmetleri sektörüne adımını attı. 

Pozisyon: Organizasyonel Gelişim Uzman Yardımcısı

Lokasyon: Avrupa Yakası, İstanbul, Türkiye 

İş Tanımı: Şirketimiz, organizasyonel gelişim ve performans iyileştirme alanında yetiştirmek üzere Organizasyonel Gelişim Uzman Yardımcıları aramaktadır. Bu pozisyon, şirketimizin büyüme hedeflerini desteklemek ve çalışanlarımızın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak amacıyla organizasyonel gelişim stratejilerini yönlendirecek, uygulayacak ve geliştirecektir. Sorumluluklar: Organizasyonel gelişim stratejilerini oluşturulması ve uygulaması süreçlerine destek olmak. Performans yönetimi süreçlerini yönetilmesi ve geliştirilmesine destek olmak. Kariyer ve Yetenek Yönetimi süreçlerini tasarlanması ve uygulamasına destek olmak. Yedekleme süreçlerini dizayn edilip ve yürütülmesine destek olmak. Eğitim ve gelişim programları tasarlaması ve uygulamasına destek olmak. İnsan kaynakları politikalarını ve prosedürlerini güncellemesi ve uyumlu hale getirilmesine destek olmak. Liderlik gelişimi için programlar oluşturulması ve yürütülmesine destek olmak. Çalışan geri bildirimini toplamak ve iyileştirme planları geliştirilmesine destek olmak. Organizasyonel kültürü şekillendirmek ve sürdürmek. İnsan kaynakları ekipleri ile işbirliği yaparak organizasyonel hedeflere ulaşmak. 

Aranan Nitelikler: 

  • Lisans derecesi (tercihen İnsan Kaynakları, İşletme veya Psikoloji alanlarında) ve ilgili alanlarda yüksek lisans tercih edilir. 
  • Organizasyonel gelişim, performans yönetimi ve eğitim alanlarında kendisini geliştirmek isteyen.
  • İyi iletişim ve takım çalışması becerileri. 
  • Proje yönetimi becerileri. 
  • İlgili organizasyonel gelişim sertifikaları tercih sebebidir.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf