Turizm Acenta Müdürü

Dinar holding Group

İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)

İş Yerinde

İş Yerinde

10 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Turizm

Turizm

Başvuru Sayısı

85 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

85 başvuru

Departman

Turizm

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI 

 Dinar Holding Grubu, Türkiye'de turizm, emlak ve tıbbi tedavi alanlarında liderdir. İSTANBUL 360'tayız Olağanüstü deneyimler sunma taahhüdümüzle özgün, mükemmel ve özenli yolculuklar sunmaktan gurur duyuyoruz.

 Görev Tanımı 

, Turizm Departmanı Sorumlusu için İstanbul, Türkiye'de bulunan tam zamanlı bir saha görevidir. Turizm Departmanı Sorumlusu, personelin yönetimi, politika ve prosedürlere uygunluğun sağlanması ve departman bütçelerinin denetlenmesi de dahil olmak üzere Turizm Departmanının günlük operasyonlarının tüm yönlerini denetleyecektir. Turizm Departmanı Sorumlusu, departmanın büyümesini ve gelişmesini destekleyen stratejiler geliştirmek için yönetim ekibinin diğer üyeleriyle yakın işbirliği içinde çalışacak ve tüm müşteri ihtiyaçlarının olağanüstü hizmetle karşılanmasını sağlayacaktır. 

 ARANAN ÖZELLİKLER:

1- Turizm, Otelcilik Yönetimi, İşletme veya ilgili bir alanda lisans derecesi. 

2- Turizm endüstrisinde veya ilgili bir alanda denetleyici bir rolde 3-5 yıllık deneyim. 

3- Güçlü liderlik becerileri ve bir ekibi etkili bir şekilde yönetme becerisi. 

4- Müşteriler, personel ve yönetimle her düzeyde etkileşim kurma becerisiyle birlikte mükemmel iletişim ve kişilerarası beceriler. 

5-Sonuçlara odaklanarak hızlı tempolu, dinamik bir ortamda çalışma yeteneği gösterildi. 6-Türkçe ve İngilizceyi hem sözlü hem de yazılı olarak akıcı bir şekilde konuşabilmek. 

7- Güçlü organizasyon becerileri ve detaylara dikkat. Bütçeler, kar ve zarar tabloları ve diğer mali raporlar da dahil olmak üzere mali verileri analiz etme ve yorumlama becerisi. İş gereksinimleri: 

8- İyi derecede İngilizce, Türkçe ve Arapça bilmektedir. Daha önce turizm ve otelcilik alanında deneyim sahibi olmak.

9- Müşteriler ve çalışanlarla iletişim kurma ve etkileşimde bulunma yeteneği güçlü. Mükemmel organizasyon becerileri ve zaman yönetimi yeteneği. Doğru kararları verme ve sorunları etkili bir şekilde çözme becerisi. 

10- Türkiye'deki turizm endüstrisi ve turistik yerler hakkında ileri düzeyde bilgi. Baskı altında çalışabilme ve belirlenen hedeflere ulaşabilme becerisi. Mükemmel liderlik becerileri ve bir takımı motive etme ve yönlendirme yeteneği. 

11- Tam zamanlı ve çalışma saatlerinde esneklik.

Aday Kriterleri

3 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) Arapça(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Turizm Acente Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Turizm Acente Sorumlusu Turizm Acente Sorumlusu Maaşları Turizm Acente Sorumlusu Nasıl Olunur? Turizm Acente Sorumlusu Nedir? Turizm Acente Sorumlusu İş İlanları