keyboard_arrow_down
217

Fabrika Müdürü İş İlanları

Şehir seçin arrow_drop_down
İlçe seçin arrow_drop_down




search


search








Seçili Filtreler (1)Filtreleri Temizle

Fabrika Müdürü cancel
Beta Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Fabrika Müdürü (Bebek Bezi Sektörü)
Beta Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Adana İş Yerinde
Tam zamanlı
Bugün
Uyar Holding
Fabrika Müdürü
Uyar Holding
Yozgat İş Yerinde
Tam zamanlı
1 gün

İlanları konuma göre filtrele!

Banvit A.Ş.
Feed Mill Manager - Bandırma
Banvit A.Ş.
Balıkesir İş Yerinde
Tam zamanlı
4 gün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
NESOS GIDA SAN. A.Ş
Bakım Yöneticisi
NESOS GIDA SAN. A.Ş
Kocaeli İş Yerinde
Tam zamanlı
23 gün
Hiçbir ilanı kaçırma!
Bu aramana uygun yeni bir ilan yayınlandığında ilk senin haberin olsun.
Şu an 5 sayfa içerisinden 1. sayfadasınız

Fabrika Müdürü İş İlanları

Fabrika müdürlerinin çeşitli görevleri ve sorumlulukları bulunur. Fabrika müdürleri, çalıştıkları firmaların günlük işlerini denetler. Yapılan işlerin prosedürlere uygunluğunu kontrol eder ve gerekli kurallara uyulmasını sağlar. Fabrika müdürü iş ilanları birçok ilde karşımıza çıkar. Türkiye’de artan iş gücü ile birçok farklı sektörde fabrikalar faaliyet gösterir. Dolayısıyla bu meslek yüzlerce kişiye çeşitli alanlarda iş istihdamı sağlar. İşletme müdürleri de fabrikalarda personellerin işe alımlarımdan sorumludur. İşletme müdürü iş ilanları da bu fabrikalarda personellerin işe alımlarını takip etmekle beraber, onların eğitim ve görev dağılımını yapacak, koordinasyonu sağlayacak kişiler için açılır. İşletme müdürleri aynı zamanda güvenlik, temizlik ve bakım ihtiyaçlarının karşılanmasından da sorumludur.

Fabrika Müdürü Mesleği İçin Hangi Yeteneklere Sahip Olmalı?

Fabrika müdürü, her fabrikada bulunması gereken önemli görev ve sorumluluklara sahip, personeller ve üst yönetim arasında köprü vazifesi gören önemli bir çalışandır. Fabrika müdürü arayan firmalar, adayların bazı yetenek ve özelliklere sahip olmalarını bekler. Fabrika müdürlerinin bütçeleme ve insan kaynakları konusunda gerekli olan işletme ve yönetim bilgilerine hâkim olması ve bununla birlikte riskli durumlarda planlama yeteneklerinin öne çıkması, kişinin stratejik kararlar alabilmesi ve bunları doğru olarak uygulayabilmesi istenir. Fabrika müdürü iş ilanı hemen hemen her ilde ve her sektörde bulunur. Bazı şehirler ve bölgeler, sahip oldukları iklimsel-coğrafik özellikler sayesinde belli sektörlerde öne çıkar. Ege ve Güney Marmara, mermer sektörünün öne çıktığı bölgelere örnek verilir. Dolayısıyla bu bölgelerde mermer fabrika üretim müdürü iş ilanlarına rastlamak mümkündür. Fabrika müdürlerinin temel bilgisayar kullanım bilgilerine sahip olmaları gerekir. Bazı firmalar MS Office programlarına ileri düzeyde hâkim adayları tercih edebilir. Çoğu firma erkek adaylarının askerliğini tamamlamış olmasına dikkat eder. Fabrika müdüründe bulunması gereken diğer özellikler ise çalıştığı ekibin motivasyonunu yüksek tutabilmesi ve ekibi ile uyumlu çalışabilmesidir. Fabrika müdürleri, personellerin iş kapasitesini üst düzey yetkililere raporlamak ve sunmakla görevlidir. Dolayısıyla bu kişilerin sözlü ve yazılı iletişim becerilerinin yüksek olması beklenir. Fabrika müdürleri stresli ve zor durumlarda sakin kalmalı ve doğru adımlar atabilmelidir.

Fabrika Müdürü İş İlanlarında Hangi Detaylara Dikkat Edilmeli?

İş ilanlarında dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunur. Her fabrika veya her sektör kendine özgü özellikler barındırır ve bu özelliklere uygun adayları tercih eder. Fabrika müdürü iş ilanları İzmir ilinde demir, tütün ve çelik fabrikalarının ilanlarıyla karşımıza çıkar. Üretim müdürü, üretim departmanında çalışan personelleri denetler, onlara yön verir ve üretim bölümünün koordinasyonundan sorumludur. Üretim müdürü iş ilanları İstanbul ilinde birçok firmada karşımıza çıkar. Adayın dikkat etmesi gereken noktalardan biri; başvuracakları fabrikanın hangi sektörde çalıştığıdır. Fabrikayı tanımak ve fabrika hakkında bilgi sahibi olmak adayların tercih edilmesinde önemli bir etkendir. Firmalar adaylarının esnek çalışma saatlerine uygun olmasını ve erkek adaylarının askerliğini tamamlamış olmasını tercih eder. İlanlarda dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise ilanın yayınlandığı tarihtir. Fabrika müdürü olmak isteyen kişilerin ilanları dikkatle incelemesi ve işe uygun olup olmadığını saptaması gerekir.

Fabrika Müdürü Mesleği İçin Hangi Eğitim ve Belgeler Gerekir?

Fabrika müdürü olmak için çeşitli koşullar bulunur. Bunlardan bir tanesi lisans eğitimidir. Fabrikalar çalıştığı sektör ile ilgili bölümü okumuş adayları tercih eder. Fabrika müdürü olmak için kişinin, üniversitelerin dört yıllık lisans eğitimi veren endüstri, tekstil, makine, gıda, kimya gibi ilgili mühendislik programlarından mezun olması gerekir. Tekstil fabrika müdürü iş ilanları Marmara Bölgesi’nde sıklıkla yayınlanır. Bazı fabrikalar çalıştıkları sektörlere göre fabrika müdürü adaylarının farklı kurs veya seminerlere katılmasını ister. Bununla birlikte çoğu fabrika için bu kişilerin temel düzeyde bilgisayar programlarına hâkim olması yeterlidir. Ancak bazı firmalar adaylarının bu becerileri daha üst seviyeye taşımasını isteyebilir. Bununla birlikte yine bazı firmalar rekabet ettiği pazara göre veya dış ticaret ilişkilerine göre fabrika müdürlerinin bazı yabancı dilleri öğrenmesini ister. Bu nedenle adayların, ilanlarda istenilen özelliklere dikkat etmeleri gerekir.

Fabrika Müdürü Maaşları Ne Kadardır?

Fabrika müdürü maaşları kamuda ve özel sektörde farklılık gösterir. Kamu sektöründe maaşlar tecrübeye ve bazı kriterlere bağlı olarak artış gösterir. Özel sektörde de maaş, tecrübeyle doğru orantılı olarak artar. Özel sektörde fabrika müdürlerinin başlangıç maaşları firmaya göre değişiklik gösterir. Maaşı etkileyen diğer bir unsur ise çalışma saatleri ve çalışma koşullarıdır.

Fabrika Müdürü Ne İş Yapar?

Fabrika müdürlerinin çeşitli görevleri bulunur. Görevlerinden ilki; personeller ile iletişim kurmak ve bununla beraber personellere çalışma motivasyonu aşılamaktır. Müdür aynı zamanda personeller arası iletişimden sorumludur ve personelleri organize etmekle görevlidir. Çalışanların sorunları ile ilgilenir ve çözüm önerileri sunar. Bunlarla birlikte fabrikadaki ekipman ve makinelerin sorunlarını belirler ve bunlara çözüm önerileri getirir.

Fabrika Müdürü Çalışma Ortamı ve Çalışma Koşulları Nelerdir?

Fabrika müdürleri, fabrikalarda faaliyet gösterirler. Çalıştıkları firmaya göre çalışma koşulları farklılaşabilir. Fabrikalar genellikle vardiyalı bir sistemle çalışırlar. Bazı fabrikalar iki vardiya bazı fabrikalar üç vardiya çalışabilir. Fabrika müdürleri sektöre göre farklı çalışma saatlerine sahiptirler. Çalışma alanlarına göre çalışma saatleri belirlenir.

Fabrika Müdürü İçin İş Olanakları Nelerdir?

Birçok şehirde çeşitli sektörlerdeki fabrikaların artmasıyla fabrika müdürü olarak iş istihdamının da arttığı görülür. Vardiyalı veya değişken mesaili olarak çalışan fabrikalar, çalışma düzenine uyum sağlayabilecek müdür adayları arar.

Sıkça Sorulan Sorular

Tam zamanlı Fabrika Müdürü iş ilanlarını nasıl bulabilirim?

Tam zamanlı Fabrika Müdürü iş ilanlarını ''Filtreler'' bölümünde yer alan ''Çalışma Şekli'' kategorisinden ''Sürekli / Tam Zamanlı'' seçeneğini tıklayarak keşfedebilirsin. Ayrıca dönemsel, proje bazlı, serbest ve yarı zamanlı iş ilanlarını da yine bu alandaki seçenekleri tıklayarak keşfedebilirsin.

Fabrika Müdürü iş ilanlarına Kariyer.net'te nasıl başvurabilirim?

Fabrika Müdürü iş ilanlarını Kariyer.net'te farklı tarih, pozisyon seviyesi ve konuma göre filtreleyebilir, sana en uygun ilanlara hızlıca başvurabilirsin.

Fabrika Müdürü pozisyonu için en güncel iş ilanlarını görüntüleyebilir miyim?

Güncel Fabrika Müdürü iş ilanlarını ''Filtreler'' bölümünde yer alan ''Tarih'' kategorisinin altında bulunan ''Bugünün ilanları'' seçeneğini işaretleyerek en güncel Fabrika Müdürü iş ilanlarına erişebilirsin.

Fabrika Müdürü iş ilanları için hangi nitelikler aranmaktadır?

Fabrika Müdürü için aranan nitelikler iş ilanlarında detaylı olarak yer almaktadır. İş ilanlarında bulunan ''Genel Nitelikler ve İş Tanımı'' bölümünden, adaylarda aranan nitelikleri detaylıca inceleyebilirsin. Ayrıca ''Aday Kriterleri'' bölümünden de tecrübe, eğitim, askerlik ve ehliyet gibi istenilen şartları öğrenebilirsin.

notifications İş Alarmı kur