warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Operation Intern

Zomato

İstanbul(Avr.)(Şişli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Zomato, kullanıcılarının harika yemek tecrübeleri deneyimlemesini sağlayan online bir platformdur. Vizyonumuz hiç kimsenin kötü bir yemekle asla karşılaşmadığından emin olmak! Zomato, 11 yılı aşkın süredir inşa ettiği arama ve keşif platformu ile yeme içme sektörüne yön vermektedir. Bugün, sunduğu birçok ürün ve servisle Zomato, kullanıcılarının unutulmaz deneyimler yaşamasını sağlarken yeme içme sektörünü pek çok yönden geliştirmeye devam ediyor. 


Misyonumuz yalnızca restoran değerlendirmeleri ve yemek servisi ile sınırlı kalmayıp yüksek bir ivmeyle bunlardan çok daha fazlasına evrildi. Dünyanın en büyük, çiftlikten masaya misyonu benimseyen gıda firması olmak adına ilk adımlarımızı attık bile.  

Zomato ekibi olarak daha fazla insan için daha iyi yemek bizim vizyonumuz. Bu amaçla, yeme içme endüstrisinin standartlarını şu dört faktörü baz alarak iyileştiriyoruz - Uygunluk, Çeşitlilik, Ulaşılabilirlik ve Kalite. Kullanıcılarımızın yemeğe, çeşitliliğe, bu çeşitliliğe ulaşabilmeye ve en önemlisi yüksek kaliteye ihtiyaçları var! 


Kullanıcılarımızı sağlıklı ve tarafsız bir ekosistemde, kaliteli içerik ve yenilikçi ürünler ile buluşturan oyun kurucu görevini üstleniyoruz. Zomatonun çalışanı olarak, sizden de bize bu vizyonu kurmamızda ve devam ettirmemizde yardımcı olmanızı istiyoruz. 


 

 İlan Tanımı

24 ülkede yeme-içme mekanlarının nabzını tutan Zomato'nun Türkiye

operasyonunda satış ekibimizle birlikte çalışmak üzere, İstanbul’da bulunan her restorana ulaşacak, birebir restoran sahipleri ve çalışanları için eğitimler verecek, her ay milyonlarca kullanıcının aradığı özellikleri doğru şekilde kullanmasını sağlayacak ve en lezzetli yemekleri yemesini sağlamaktan keyif alacak adayların başvurularını bekliyoruz.


 

 Sorumluluklar

1) Doğrudan satış ekibimizle birlikte çalışacak,

2) Restoranlara reklam ürünlerimizin detaylı eğitimini verecek,

3) Restoranlara sunduğumuz hizmetlerin aktifleştirilmesinde etkin rol oynayacak (Rezervasyon vb.)

4) Müşterilerimize düzenli olarak kampanya raporu hazırlayacak ve sunacak, ülkenin en çalışkan ekiplerinden birinde restoranlarımız ile aramızda bir bağ olacaksın.


 

 Aranan Nitelikler

1) 4 yıllık lisans mezunu,

2) İyi derecede İngilizce bilen,

3) Hem ofiste hem sahada çalışabilecek,

4) Raporlama konusunda kendine güvenen ve sunum kabileyeti olan,

5) Enerjik, sabırlı ve iletişim becerileri güçlü,

6) Haftanın 5 günü tam zamanlı çalışabilecek

7) Takım çalışmasında köfte patates uyumunu aratmayacak adaylarımızı bekliyoruz :)


 

 Ayrıcalıklar

Bu noktada, bir Zoman olarak gururla çalışan ve her gün milyonlarca insanın hayatını değiştiren takım arkadaşlarına sahip olacaksınız. Her gün, daha iyi ve kapsamlı düşünme ve problem çözme yeteneklerinizi geliştirme açısından sınanacaksınız. Söz veriyoruz, bir Zoman olarak, tüm bunların yanında Zomato’da oldukça ilgi çekici ve eğlenceli günleriniz olacak - pozisyona uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, tutkuluysanız ve kendinizde bizimle aynı vizyonu görüyorsanız, durmayın ve bize başvurunuzu yollayın! 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Öğrenci)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları

Bilişim / İnternet

Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları