warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Lojistik Depo Elemanı - Tuzla

Watsons

Kocaeli(Gebze), İstanbul(Asya)(Tuzla)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Depo / Antrepo

Depo / Antrepo

Başvuru Sayısı

603 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

603 başvuru

Departman

Depo / Antrepo

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

A.S. Watson Group Hakkında: 

Watsons, A.S. Watson Group’un amiral gemisi konumundaki sağlık ve güzellik markasıdır. 

 Watsons, Asya ve Avrupa’da toplam 15 pazarda 8.000’in üzerinde mağaza ve 1.500'den fazla eczane ile faaliyet gösteren Asya'nın önde gelen O+O (online + offline) sağlık ve güzellik perakendecisidir. 

Watsons, pazar lideri ürün yelpazesinde sağlık, güzellik ve kişisel bakım konularında kişiselleştirilmiş öneri ve danışmanlık hizmeti sunarak ve müşterilerinin her günİYİ GÖRÜNÜP, İYİLİK YAPIP, HARİKA HİSSETMELERİNİ sağlayarak sağlık ve güzellik pazarındaki standartları sürekli olarak belirler. 2009 yılından bu yana Watsons, Asya'da 1 numaralı eczane / kozmetik zinciri markası olmuştur. 

 2022 mali yılında A.S Watson Group, 22 milyar dolar gelir kaydetmiştir. Her yıl, çevrimiçi ve çevrimdışı (O+O) mağazaları aracılığıyla 5,5 milyardan fazla müşteriye hizmet vererek, onlara teknoloji destekli bir perakende deneyimi sunmaktadır. 

* Campaign Asia-Pacific, Asya Pasifik bölgesindeki 14 pazardan 8.000'den fazla katılımcı ile “Asya’nın En Büyük 1000 Markası”.

Watsons Türkiye 

Watsons Türkiye, 28 pazarda 12 perakende markası, 16.000’den fazla mağazası ve 130.000’i aşkın çalışanıyla dünyanın en büyük uluslararası sağlık ve güzellik perakendecisi olan A.S. Watsons Group’un bir parçasıdır. 

 Watsons Türkiye, 61 ilde 360’ın üzerinde mağaza sayısı ile Türkiye’nin önde gelen güzellik ve kişisel bakım ürünleri zincirlerinden biridir.3.000’in üzerinde Watsons çalışanı ile sunduğu ürünler ve hizmetler yardımıyla müşterilerinin hayatında pozitif bir fark yaratmayı hedefler. 

About A.S. Watson Group 

Watsons is the leading O+O (Offline plus Online) health and beauty retailer in Asia, currently operating over 8,000 stores and more than 1,500 pharmacies in 15 Asian and European markets. 

Watsons continually sets the standards in the health, wellness and beauty market, providing personalised advice and counselling in health, beauty and personal care on top of its market-leading product range, making customers LOOK GOOD, DO GOOD, FEEL GREAT every day. Since 2009, Watsons has been the No.1 pharmacy/ drugstore brand in Asia*. 

 Watsons is part of A.S. Watson Group, the world’s largest international health and beauty retailer operating over 16,000 stores under 12 retail brands in 28 markets, with over 130,000 employees worldwide. 

For the fiscal year 2022, A.S. Watson Group recorded revenue of US$22 billion. Every year, we are serving over 5.5 billion shoppers via its O+O (Offline plus Online) technology-enabled platforms.

*Campaign Asia-Pacific “Asia’s Top 1,000 Brands” survey of over 8,000 respondents across 14 markets in Asia Pacific Region 

Watsons Türkiye 

Watsons Türkiye is part of A.S. Watson Group, the world’s largest international health and beauty retailer operating over 16,000 stores under 12 retail brands in 28 markets, with over 130,000 employees worldwide. 

Watsons Türkiye is one of the leading beauty and personal care retailer in Türkiye with its more than 360 stores in 61 cities. Watsons Türkiye aims to make a positive difference in the lives of customers with the products and services with more than 3,000 employees

Genel Nitelikler:

  • Depo veya nakliye bölümlerinde görev almış, sipariş toplama tecrübesi olan,
  • İletişim yeteneği gelişmiş,
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek,
  • Yoğun çalışma temposuna ve takım çalışmasına ayak uydurabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Tercihen Tuzla, Pendik , Çayırova, Gebze,  Darıca, Yenimahalle civarında ikamet ediyor olmak.


İş Tanım:

  • Tedarikçilerimizden gelen ürünleri X-Dock sistemi ile ayrıştırılmış tüm mağazalara dağıtmak,
  • RF terminali kullanarak raftan sipariş toplamak,
  • Dağıtım Merkezi içerisinde yapılan diğer işlere destek olmak.

Aday Kriterleri

İlk Öğretim(Mezun), Lise(Öğrenci), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı, Tecilli

Depo Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Elemanı Depo Elemanı Maaşları Depo Elemanı Nasıl Olunur? Depo Elemanı Nedir? Depo Elemanı İş İlanları

Kozmetik / Ticaret 1+

Hakkımızda

A.S. Watson Group Hakkında: Watsons, A.S. Watson Group’un amiral gemisi konumundaki sağlık ve güzellik markasıdır. Watsons, Asya ve Avrupa’da to

Şirket Sayfasına Git

Depo Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Elemanı Depo Elemanı Maaşları Depo Elemanı Nasıl Olunur? Depo Elemanı Nedir? Depo Elemanı İş İlanları