warning
İlan yayından kaldırılmıştır

BT Donanım ve Tedarikçi Yönetim Uzmanı

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

İstanbul(Asya)(Kadıköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

85 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

85 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

BT Donanım ve Tedarikçi Yönetim Uzmanı

BT Donanım ve Tedarikçi Yönetim Uzmanı, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. tarafından ihtiyaç duyulan bilgi teknolojisi ürün ve hizmetlerini temin etmek üzere tedarikçi seçimi yapmak, satın alma sürecine katkıda bulunmak, yasal mevzuatlara uygun olarak sözleşme metninin hazırlanmasını sağlamak, ilgili ekipler ve tedarikçiler ile çalışmalar yaparak kaynak yönetimi yapmak, tedarikçi ilişkilerini yönetmek ve faturalandırma sürecine katkıda bulunmakla sorumludur.

Bu pozisyon BT stratejisini desteklemek için gerekli olan ürün ve hizmetleri sağlamakla ve tedarikçilerin hizmetlerini kusursuz bir şekilde yerine getirdiğini denetlemekle görevlidir. Bunu icra edebilmek için Viennalife Tedarikçi Yönetim prosedürünün geliştirilmesini sağlar ve düzenli olarak gözden geçirmelerle güncellemeleri yapar.

İş Tanımı:

·       Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. ihtiyaçlarına en uygun olan tedarikçileri belirlemek için potansiyel tedarikçilerle iletişim kurulması.

·       Tedarikçilerin Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri kadar deneyimli, uygun fiyatlı, güvenilir ve kaliteli ürün/hizmet sunup sunmadıklarının değerlendirilmesi.

·       BT Ekibi haricinde yapılan donanım, uygulama ve BT Hizmetleri satın almalarında tedarikçi ve ürün  belirleme aşamalarında yer alarak platform sahiplerine destek verilmesi.

·       Tedarikçilerle yapılan anlaşmaların hazırlanması ve müzakere edilmesi. Sözleşmeler; ödeme koşulları, teslimat süresi, garanti, destek, SLA belirlenmesi, raporlama periyotları ve diğer koşulları içermelidir.

·       Mevcut tedarikçiler ile yaşanan sorunlarda çözüm üretilmesine katkı verir ve gerekirse yeni tedarikçilerin bulunmasını sağlar.

·       Sözleşmelerin yasalara uygunluğunun (KVKK uyumluluğu ve Gizlilik Anlaşmasının yapılması gibi) kontrol edilmesi hukuk, bilgi güvenliği ve veri uyum yönetimi ekiplerinden uygunluk alınmasının sağlanması.

·       BT ekipmanı ve hizmetleri satın alırken fiyat, kalite, teslimat süresi, müşteri desteği ve uyumluluk gibi birçok faktörün göz önünde bulundurulması.

·       Tedarikçilerden teklif talep edilmesi, gelen tekliflerin değerlendirilmesi ve uygun olanların seçilmesi ve satın alma süreçlerinin Viennalife Satın Alma prosedürüne uyumlu olarak başlatılması.

·       IT Satın Alma Uzmanı ve Tedarik Yöneticisi, stok ve kullanılan fiziksel ve sanal kaynakların yönetiminden sorumludur. Bu kapsamda envanterlerin oluşturulması ve güncellenmesi dahil olmak üzere BT ekipmanı ve hizmetleri için gereken stoğu planlar ve zamanında teslimat yapılmasını sağlar. Bu faaliyetleri yerine getirirken, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.’nin bütçesini göz önünde bulundurur ve stok seviyelerini en uygun seviyede tutar.

·       BT donanımlarının bakım ve onarım işlemlerinin zamanında ve kusursuz olarak yapılmasını sağlar.

·       Tedarikçilerin faturalarını yönetir ve faturaların doğruluğunu kontrol eder. Ayrıca, tedarikçi ve iş birimleri arasında yapılan mutabakat görüşmelerine destek olarak gerektiğinde tedarikçilerle iletişime geçer ve yanlış faturaların düzeltilmesini sağlar.

·       Sözleşme kapsamında kullanılan sistem kaynakları ve alınan hizmetlerin maliyet optimizasyonu için ilgili tedarikçi ile analiz yapar, öneri geliştirir ve uygulamasını takip eder.

·       IT Satın Alma Uzmanı ve Tedarik Yöneticisi, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. BT stratejisinin uygulanmasının sağlamaya katkıda bulunur ve güncel BT trendlerini takip eder. Bu sayede, iş birimlerinin en uygun BT ekipmanı ve hizmetlerini seçmesini sağlar.

·       BT donanımları risk çalışmalarına katkı sağlar.

·       Donanım, lisans ve yazılım bütçelerinin hazırlanması ve yönetilmesine katkı sağlar.

Adaylarda aranan özellikler:

·       Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak,

·       Yurtdışındaki tedarikçi ve üreticiler ile müzakerede bulunacak kadar İngilizce bilmek,

·       BT donanımı ve tedarikçi yönetimi konularında deneyim sahibi olmak,

·       İletişim becerileri yüksek olmak ve tedarikçi ve iş arkadaşlarıyla iyi bir işbirliği yapabilmek,

·       Analitik düşünme becerilerine sahip olmak ve sorunları hızlı bir şekilde çözebilmek,

·       Proje yönetimi konusunda bilgi sahibi olmak,

·       İyi bir bütçe yönetimi yapabilme ve finansal analiz becerilerine sahip olmak,

·       BT donanımı ve tedarikçi yönetimi konularında güncel trendleri takip etmek ve teknik bilgi birikimini güncellemek.

 

Aday Kriterleri

2 - 4 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

IT Sistem Kıdemli Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

IT Sistem Kıdemli Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Faaliyetine -Ankara Emeklilik ve Hayat Şirketi’nin Aegon Grup tarafından satın alınmasının ardından- 2008 yılında

Şirket Sayfasına Git

IT Sistem Kıdemli Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

IT Sistem Kıdemli Uzmanı İş İlanları