warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Operasyon

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hakkımızda

Vava Cars'ta aday yolculuğunuzun her adımını derinden önemsiyoruz. Şaşırtıcı müşteri hizmetinin yanı sıra, en iyi ekibi işe almaya ve onlara başarı için en iyi araçları sağlamaya odaklanıyoruz. Aday Yolculuğunuzda size rehberlik etmek için, VavaCars, misyonumuz, kültürümüz, ekibimiz ve bu yolculuğa bizimle birlikte katılırken neler bekleyebileceğiniz hakkında her şeyi anlatacak bir Aday paketi hazırladık. Umarız bizim kadar heyecanlısınızdır!

 

Fırsat

Enerjik ve müşteri odaklı bir Saha Destek Uzmanı için, geniş benzin istasyonları ağımızı ve ana şirketimiz Vitol'un dünya çapında saygın markasını kullanan yeni bir çevrimiçi kullanılmış otomobil pazarının (Vava Cars) yapımında başrol oynayacağı benzersiz bir fırsat ortaya çıktı.

 

Yeni Türk girişimimizin doğrudan Saha Destek Yöneticisi’ne rapor vererek hırslı ve geleceğe odaklanmış bir başlangıç ekibinin ilk üyelerinden biri olacaksınız ve bizim için kilit bir işe sahip olacaksınız. Hızlı başlangıç modundayız. Böylece takım kültürümüzü belirlemenin yanı sıra ileriye dönük operasyon uygulamaları için en yüksek standardı belirlemede güçlü bir şekilde katkıda bulunma ve önemli bir oyuncu olma fırsatına sahip olacaksınız. Kişisel ve profesyonel büyüme için heyecan verici bir kapsam sağlayarak, işi ölçeklendirdikçe büyüme ve gelişme fırsatına sahip olacaksınız.

 

Bu, yeni Türkiye ofisimizdeki en etkili rollerimizden biri olduğundan, işler hızlı ilerlediğinde en iyi şekilde çalışacaksınız. Akıllı, yaratıcı ve enerjik insanlarla çalışmaktan keyif alacaksınız ve her gün inisiyatif almanızı ve bağımsız kararlar vermenizi öneririz. İyi finanse edilmiş ve oldukça iddialı bir başlangıç ??biriminin bir parçası olarak göreviniz, ilk günden itibaren gerçek sorumluluk ve etki ile uygulamalı bir rol olacaktır.

Sorumluluklar:

Müşterinin notere gönderilmesi, noter operasyonunun kolaylaştırılması, çeşitli operasyonel ihtiyaçların ele alınması dahil tüm operasyonel çalışmalardan sorumlu bir Saha Destek Uzmanı arıyoruz. Lojistik operasyonlarımızın verimli ve şirket kurallarına göre çalışmasını sağlayabilirsiniz. Sonuçta, müşterilerimizin tedaviyi zamanında almasını ve hizmetimizden memnun kalmalarını sağlayacaksınız.

 

Bu pozisyonda sizden;

·         Yöneticiniz ile zamanında alımı tamamlamak için araç teslimat randevularını takip etmeniz,

·         Saha Standart Operasyonel Süreçlerini (SOP )- kusursuz bir şekilde bilip ve uygulamanız,

·         Satın Alma Merkezi Yöneticisi (PCM) ve Saha SOP ile ilgili değişiklikleri, güncellemeleri takip etmeniz,

·         PCM ile birlikte, operasyon bölgenizdeki satın alma merkezlerindeki  tüm ihtiyaçlara destek olmanız.

·         Tüm taraflarla (PCM'ler, Operasyon Yöneticisi ve Noterler )güven ilişkisini yönetmeniz,

·         Geliştirme için bir zemin gördüğünüzde merkez ofise iletmeniz beklenmektedir.

Kişisel Özellikler

·         Müşteri Odaklı - Güçlü müşteri ilişkileri kurma ve müşteri odaklı çözümler sunma becerisine sahipsiniz

·         Zaman Yönetimi- Zamanınızı yoğun trafik koşullarında, müşterilerle son teslim tarihlerini karşılamak amacıyla düzenleyeceksiniz.

·         Ortak Çalışmalar- Ekip ortaklıkları oluşturma ve paylaşılan bir vizyona ulaşmak için diğerleriyle birlikte çalışma konusunda tutkulu birisiniz

·         Etkili iletişim kurar - farklı müşterilerin benzersiz gereksinimlerinin net bir şekilde anlaşılmasını sağlayan çok kanallı iletişim geliştirebilir ve sunabilirsiniz

İş Deneyimi:

o Daha önce benzer bir görevde çalışmış olmak

o Gelişmiş sürüş becerileri için profesyonel bir sertifika,

o Mükemmel Yazılı ve Sözlü iletişim becerileri

o Üniversite mezuniyeti tercih edilir

Paket:

Benzersiz ve heyecan verici bir paket sunmaktayız. Yerel otomobil dünyasında daha önce benzeri görülmemiş olan bu uygulamayla en iyileri ve ümit vaat eden adayları şirketimize çekme arzusundayız. Çalışan memnuniyetine odaklanmış cömert bir ücretlendirme politikamız ve kültürümüz bulunuyor. Sunduğumuz yan haklar şunları içermektedir:

·         Performans Primleri

·         Bireysel sağlık sigortası

·         Sosyal aktivitelerle dolu start-up ortamı

Lokasyon
Bu rol İstanbul’daki yeni lokasyonlarımızı kapsayacaktır.

Aday Kriterleri

3 - 5 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
B sınıfı

Saha Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Destek Uzmanı Saha Destek Uzmanı Maaşları Saha Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Saha Destek Uzmanı Nedir? Saha Destek Uzmanı İş İlanları

Saha Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Destek Uzmanı Saha Destek Uzmanı Maaşları Saha Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Saha Destek Uzmanı Nedir? Saha Destek Uzmanı İş İlanları