warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Uçak Bakım Teknisyeni

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Bakım / Onarım

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Turkish Technic - Uçak Bakım Teknisyeni İlanı

Turkish Technic, Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır. Dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden olan marka, müşterilerine 8.800 kişilik uzman ekibiyle; kaliteli ve kapsamlı bakım, onarım, modifikasyon ve rekonfigürasyon hizmetleri sunmaktadır.

İstanbul, Ankara ve Aydın’da bakım hangarları bulunan Turkish Technic, operasyonlarını İstanbul’da İstanbul Havalimanı, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı tesisleri olmak üzere iki kıtada yürütmekte; mühendislik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra komponent bakım-yedek desteği, dizayn, sertifikasyon ve üretim alanlarında birçok uluslararası havayolu şirketine hizmet vermektedir.

Bu ilan kapsamında İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile 3 ay süreli İşbaşı Eğitim Programı (İEP) düzenlenecek ve eğitimi başarıyla tamamlayan adayların istihdamını 3 ay sonunda gerçekleştirecektir. 

İşbaşı Eğitim Programı boyunca personel adaylarına günlük 108,68 TL (öğrenciliği devam edenler için 81,51 TL) ödenmesi, İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primi, Genel Sağlık Sigortası primi İŞKUR tarafından yapılacaktır. İEP başlangıç tarihi Şubat ayı içerisinde planlanmaktadır.


Genel Kriterler

  • T.C. vatandaşı olmak
  • Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak
  • 31.12.1991 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak
  • Erkek adaylar için; askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya en az 1 yıl tecilli olmak
  • Daha önce THY A.O. veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak,
  • Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (İşitme kaybı, renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklar) 
  • İşbaşı Eğitim Programı süresince İstanbul'da ikameti ve eğitime kesintisiz devamı kabul etmek
  • CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) kriterlerine göre en az A2 Seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmak
  • SHGM tarafından “Yetkili Okul” veya “Tanınan Okul” kabul edilen üniversitelerin Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakülteleri’nin aşağıdaki bölümlerinden lisans derecesinde mezun veya İEP başlangıç tarihinde mezuniyet belgesi ibraz edebilecek. 

                   o Uçak Gövde-Motor Bakım

                   o Uçak Elektrik-Elektronik


Aranan Nitelikler

  • Tercihen SHY-66 Hava Aracı Bakım Lisansı modül sınavlarında başarılı olmak
  • Tercihen Yabancı Dil Sınavı (YDS) puanı 50 ve üzeri olmak
  • Vardiyalı düzende çalışabilmek
  • Birden fazla işi üstlenebilmek, pratik ve sonuç odaklı olmak
  • Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli olmak
  • Takım çalışmasına yatkın olmak


Sosyal İmkanlar

Turkish Technic çalışanlarına önemli sosyal olanaklar sağlar. Geniş bir bölgeye yayılmış servis ağı, yemek, özel sağlık sigortası, aile için sunulan özel sağlık sigortası indirimleri, doğum, emzirme, ölüm, evlenme yardımları, kadın çalışanlar için kreş imkanı ya da yardımı, indirimli yurt içi/yurt dışı uçuş imkanları, vize kolaylığı, tüm dünyada anlaşmalı konaklama olanakları söz konusu sosyal olanaklar arasında yer alır.


Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

  • İlan başvuru tarihleri: 02.12.202116.12.2021
  • Yazılı sınav tarihi: 25.12.2021
  • İlan kriterlerini sağlayan adaylar, İngilizce ve Genel Yetenek sınavına davet edilecektir. 


Lütfen CV'nizdeki tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olunuz. Başvuru sırasında özgeçmişinde; doğum tarihi, mezuniyet tarihi, güncel fotoğrafı bulunmayan adayların CV'lerini güncellemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.



Aday Kriterleri

Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Uçak Bakım Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uçak Bakım Teknisyeni Uçak Bakım Teknisyeni Maaşları Uçak Bakım Teknisyeni Nasıl Olunur? Uçak Bakım Teknisyeni Nedir? Uçak Bakım Teknisyeni İş İlanları

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları / Havacılık

Hakkımızda

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır. Dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden olan

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma MetniTürk Hava Yolları Teknik A.Ş. Kişisel Verilerin Korunmas

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Uçak Bakım Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uçak Bakım Teknisyeni Uçak Bakım Teknisyeni Maaşları Uçak Bakım Teknisyeni Nasıl Olunur? Uçak Bakım Teknisyeni Nedir? Uçak Bakım Teknisyeni İş İlanları