warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Danışmanı

Tan Oto Ltd. Şti

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Otomotiv sektöründe, 1992 yılından bu yana bulunan Tanoto; Ford, Fiat, Renault, Dacia Binek ve Ticari Araç bayilikleri ile otomotivle ilgili tüm çözümleri tek çatı altında buluşturarak, yeni ve ikinci el Satış, Satış Sonrası, Sigorta hizmetleri ile müşterilerimize en iyi satın alma ve satış sonrası hizmet deneyimini yaşatmaktadır

Geniş araç filomuz ve yurt geneline yaygın 500 anlaşmalı servis ağımızla her sektörden müşterimize Uzun Dönemli Kiralama hizmetiniTanFilo markamızla devam ettirmekteyiz. Hedefimiz müşterilerimizin maliyetlerini düşürmek, karlılık ve verimlilik sağlamak; kaliteli, hızlı ve sorunsuz hizmet vermektir.

Uzun döneme dayanan iş tecrübemiz, bilgimiz ve güvenirliliğimiz ile müşterilerimize ikinci el araç satışında daha yakın olabilmek amacıyla, ikinci el online açık artırma hizmetini haftada 5 gün olarakTanotodan.com markamızla sunuyoruz. Amacımız, ikinci el müşterilerimizde satın alma memnuniyetini sağlamak ve değer yaratmaktır.

İkinci el araç odağındaki kaliteli hizmetimiz ve geniş ürün yelpazemizle müşterilerimizin beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere 7 noktadaTanoto2.el markamızla faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Hedefimiz her zaman üstün hizmet kalitesi sunmak ve güven yaratmaktır.

Bireysel ve kurumsal sigortacılığın doğru ve güvenilir adresi olarak işinde uzman ekibimizle müşterilerimizle buluşuyoruz. Amacımız müşterilerimizeTan Sigorta deneyimini yaşatmak ve geleceğe güvenle bakmalarını mümkün kılmaktır.

Tanoto, kurumsal yapısında“ Mutlu Çalışan = Kaliteli İş” ilkesiyle iç ve dış müşteri önceliğine önem vererek 7 noktada 80.000 m² açık, 40.000 m² kapalı alanda 400’ün üzerinde çalışanı ile faaliyet göstermektedir.

Uzmanlığımıza güvenerek yola çıkan herkesin, her zaman en iyi Tanoto deneyimini yaşaması amacıyla otomotivle ilgili tüm çözümleri geliştirmeyi sürdürüyoruz.

Güçlü kadrosu ile hızla büyüyen Tanoto Ailesi olarak,markalarımızda görevlendirilmek üzere aşağıdaki yetkinliklere sahip Satış Danışmanlarıarıyoruz.

 

Genel Nitelikler:

  • Üniversite mezunu,
  • Otomotiv sektör tecrübesi olan,
  • Araç satışı konusunda min. 2 yıl deneyimli,
  • Diksiyonu düzgün, prezentabl, müşteri odaklı, güler yüzlü, 
  • İkna kabiliyeti yüksek, kurumsal temsil kimliği olan,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Satış teknikleri ve iletişim konusunda eğitim almış,
  • Dinamik ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,
  • Ehliyet sahibi, aktif araç kullanabilen, trafikte tecrübeli,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

İş Tanımı:

  • Otomobil ve hafif ticari sıfır araçların satışını ek satışlar ile birlikte showroom içerisinde ve/veya sahada gerçekleştirmek,
  • Bireysel ve departman hedeflerine ulaşabilmek için pazarı, rakipleri yakın takip etmek ve ileri satış teknikleri ile satışı kapatmak,
  • Aracı anahtar teslim değil, ek satışları ile (kasko, trafik, aksesuar, estetik, kredi v.b) dolu ve karlı satmak,
  • Süreçleri takip ederek, süreçler çerçevesinde farkındalık yaratmak ve müşteri memnuniyeti öncelikli olarak mevcut müşteriyi korurken, yeni müşteri kazanımı sağlamak.

Aday Kriterleri

2 - 5 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları
Hakkımızda

Otomotiv sektöründe, 1992 yılından bu yana bulunan Tanoto; Ford, Fiat, Renault, Dacia, Chery Otomobil ve Hafif Ticari Araç bayilikleri ile sektöre dai

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı UyarıncaÇalışan/Stajyer Adayı Aydınlatma Metni1. Veri Sorumlusu

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları