İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

Hibrit

Hibrit

14 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

178 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

178 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2014 yılında Ekomera adıyla kurulmuş ve kurulduğu günden bugüne kadar müşterilerine dijital dönüşümleri yolunda, SAP Projeleri, SAP Modül Danışmanlığı, Teknoloji çözümleri (IOT, AI, ML ve Blockchain), İş Zekâsı ve Analitiği Çözümleri, Tedarik Zinciri Yönetimi Çözümleri ve Yazılım Geliştirme çözümlerimizle katma değerli projeler yapan SAP Gold iş ortağıyız.

100’ü aşkın danışmanımız, 30’u aşkın müşterimiz, 2020 SAP Cloud hedef gerçekleştirme ödülümüz ve Amerika ve Rusya’da gerçekleştirdiğimiz projelerle Türkiye’deki başarımızı uluslararası platformlara taşımaktayız. Sektörde uzun zamandır kazandığımız deneyimleri paylaşmaya hazır, son derece deneyimli SAP Danışman ekibi ile lider, SAP ve son teknoloji çözümleri sunan teknoloji şirketiyiz.

İstanbul merkez ofis olmak üzere Kayseri ofisimizde de hizmet vererek; Mobilya, Tekstil, Perakende, Lojistik, Demir Çelik, Enerji, Pazarlama, Telekomünikasyon vb. daha birçok sektörde müşterilerimize 7/24 hizmet vermeye ve dijital dönüşümlerinde en güvenilir iş ortakları olmaya devam ediyoruz.

Genel Nitelikler:

  • Üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun (Tercihen Bilgisayar/Yazılım/Matematik/ Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu) 
  • SAP Abap Danışmanlığı alanında en az 2-3 yıl deneyimli, 
  • Tercihen 2 adet full cycle projede görev almış, 
  • Analitik düşünme yeteneği olan ve çözüm üretebilen, 
  • Güçlü İletişim yeteneğine sahip, 
  • Takım çalışmasına yatkın, 
  • Tercihen iyi derecede İngilizce bilen, 
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik yükümlülüğünü yerine getirmiş veya en az 2 yıl tecilli olan.


Aday Kriterleri

2 - 3 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Yapılmadı, Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

SAP ABAP Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

SAP ABAP Danışmanı SAP ABAP Danışmanı Maaşları SAP ABAP Danışmanı Nasıl Olunur? SAP ABAP Danışmanı Nedir? SAP ABAP Danışmanı İş İlanları