İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

11 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

58 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

58 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


BİZ KİMİZ?

Zsa Zsa Zsu; kendini yaratıcı şekilde ifade eden kadınların hayatına renk ve ilham katmak üzere yola çıkan, heyecan ve tutku dolu bir ev dekorasyonu ve yaşam stili markası olarak Türkiye’nin önde gelen deneyimli perakende profesyonelleri tarafından, global bir marka olma hedefiyle Solid Mağazacılık çatısı altında kuruldu.

 

Adımız; yepyeni bir deneyimin heyecanını, aradığınızı bulduğunuzda midenizde uçuşan o kelebekler hissini yansıtıyor. Perakende mağazacılık, e-ticaret, kalite kontrol, satın alma, kreatif, insan kaynakları, pazarlama departmanlarımızdaki tecrübeli ekip arkadaşlarımızla; her zaman daha iyiye ulaşmak için azimle çalışıyoruz.

 

Amacımız, perakende sektöründeki monotonluğu kırmak, ezberleri bozmak ve yepyeni başlangıçlar yapmak. Deneyimlerimiz, vizyonumuz ve tutkumuz bizi hızlı bir şekilde başarıya ulaştırıyor. İstanbul, Muğla, İzmir ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin farklı lokasyonlarındaki mağazalarımızda çok yakında müşterilerimizle buluşmaya başlıyoruz. Açılışımızı tasarım ekibimizin dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren 60’tan fazla artizan üreticiyle çalışarak oluşturduğu eşsiz koleksiyonlarımızla yapıyoruz.

 

Zsa Zsa Zsu mağazalarında, kendinizi özgürce ifade etmenize olanak tanıyan, günlük hayatın monotonluğunu kıran, birbirinden çarpıcı ve özgün tasarımlar bulacaksınız. Çeşitlilikten beslenen koleksiyonlarımız; Portekiz’den Hindistan’a, Türkiye’den Pakistan, Polonya, Vietnam ve Danimarka’ya dünyanın farklı kültürlerine referans veren kaliteli ürünlerle sizleri buluşturuyor. Bu, bazen el işiyle dokunan bir kilim bazen yıllar boyunca kullanacağınız bir yorgan veya iplik dokuma sıklığıyla fark yaratan bir nevresim seti olabilir… Hikayesi olan ürünlerimizde el emeğinin izlerini, tasarımcı ve zanaatkar dokunuşlarını ilk bakışta fark edeceksiniz. Yatak odasından sofra & mutfak ve banyoya, ev kozmetiğinden plaj giyimine ve eğlenceli hediye seçeneklerine Zsa Zsa Zsu imzasını taşıyan her tasarım, içinizdeki yaratıcı ruhu besleyecek.

Sizleri Zsa Zsa Zsu’nun tasarımı kaliteyle buluşturan stil sahibi dünyasını keşfetmeye; ekibimizin bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Eğer sen de:

  • Vizyonun ve düşüncelerinle Zsa Zsa Zsu’ya değer katacağına inanıyorsan
  • Modayı ve güncel dekorasyon trendlerini yakından takip edip fark yaratmayı seviyorsan
  • Müşteri deneyimine önem verip ezber bozmayı hedefliyorsan
  • Enerjinin hiç bitmediği bir güç kaynağıysan
  • Güçlü iletişim becerilerine sahip olduğunu ve her gün öğrenmeye açık olduğunu düşünüyorsan...

Ekibimizin güçlü bir parçası olabilirsin!

Ev dekorasyonu & yaşam stili sektöründe faaliyet gösteren markamız Zsa Zsa Zsu’nun İstanbul Zekariyaköy mağazasında Mağaza Müdürü pozisyonunda görevlendirilmek üzere; müşteri deneyimini merkeze alıp en iyi ve efektif müşteri servisini sunarak müşteri sadakatini artıran ve müşterimizi ihtiyacı olan ürünler ile buluşturmak için kendine sağlanan tüm araçları kullanabilecek yetkinliğe sahip, insan ilişkileri güçlü & kolektif çalışmayı seven ekip arkadaşı aramaktayız.

İŞ TANIMIMIZDA NELER VAR?

  • Sorumlusu olduğu mağazadaki hedeflenen ürün satışının gerçekleştirilmesini sağlamak, ekibi bu yönde desteklemek, yönlendirmek ve ürün satışı yapmak/yaptırmak.
  • Satışı arttırıcı faaliyetlerin uygulanması, alternatif ve ek ürün satışlarının yapılması için gerekli aksiyonları almak, gerektiğinde bölge müdürüne önerilerde bulunarak aksiyonların alınmasını sağlamak.
  • Mağazadaki ürünlerin fiyat ve fiyatlıklarının güncel tutulması ve fiyat değişikliklerinin üst yönetim tarafından belirlenen sürede güncellenmesi için gerekli takip ve kontrolleri yapmak.
  • Mağaza stoklarının kontrolünü ve takibini yapmak/yapılmasını sağlamak.
  • Kasa satış işlemlerinin sürece uygun ve doğru şekilde yapılmasını sağlamak.
  • Mağazanın ay sonu işlemlerini yaparak, masraf raporlarını bölge müdürüne iletmek.
  • İrsaliye, fatura vb. resmi belgelerin yasal prosedüre uygun hazırlanmasını kontrol ve takip etmek.
  • Mevcut yerleşim düzenini korumak. İhtiyaç duyulan zamanlarda yapılması gereken değişiklikleri ilgili birimlerin onayına sunmak ve onaylanan taleplerin uygulanmasını takip etmek.
  • Doğru iletişim yöntemlerini kullanarak müşteri soru, şikâyet ve önerilerini dinlemek; şikâyetleri çözüme kavuşturmak.
  • Ekibin vardiya programını düzenlemek, programa uyulmasını sağlamak, aylık puantaj çizelgelerini hazırlayarak bölge müdürüne iletmek.
  • Görev alanı ile ilgili olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili yasal prosedürleri yerine getirmek.

                                                                                                ARADIĞIMIZ NİTELİKLER NELER?

  • Perakende sektöründe en az 3 yıl satış deneyimi olan   
  • Ev tekstili ve yaşam trendlerini takip eden  
  • Kişisel imajına özen gösteren
  • Satış ve müşteri odaklı
  • Ekip çalışmasına yatkın
  • İletişim becerileri ve ikna kabiliyeti yüksek
  • En az lise mezunu ve dengi okul mezunu MYO, Üniversite Lisans / Ön Lisans mezunu
  • Tercihen İngilizce bilen
  • Ürün bilgisi, görsel düzenleme becerisi, kasa ve pos cihazları bilgisi olan
  • Lokasyona ulaşım engeli bulunmayan

Mağazalarımızda markamızı en iyi ben temsil ederim, yürütülen süreçlerde aktif rol oynarım diyorsan başvurunu bekliyoruz!

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Mağaza Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Müdürü Mağaza Müdürü Maaşları Mağaza Müdürü Nasıl Olunur? Mağaza Müdürü Nedir? Mağaza Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

Zsa Zsa Zsu; kendini yaratıcı şekilde ifade eden kadınların hayatına renk ve ilham katmak üzere yola çıkan, heyecan ve tutku dolu bir ev dekorasyonu v

Şirket Sayfasına Git

Mağaza Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Müdürü Mağaza Müdürü Maaşları Mağaza Müdürü Nasıl Olunur? Mağaza Müdürü Nedir? Mağaza Müdürü İş İlanları