warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

744 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

744 başvuru

Departman

Mühendislik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


GENEL NİTELİKLER

·               Bilgisayar mühendisliği veya ilgili bir lisans programından mezunu,

·               .NET platformu ve C# programlama diline hakim,

·               Nesneye yönelik analiz, tasarım ve geliştirme konularında bilgi sahibi,

·               Tercihen yazılım geliştirme konusunda en az 3 yıl proje deneyimine sahip,

·               Tasarım Örüntüleri hakkında bilgi sahibi,

·               Tercihen .NET WinForms ile geliştirme yapmış,

·               Endüstri 4.0 konusunda bilgi sahibi olan,

·               Tasarım kalıpları konusunda bilgi sahibi,

·               Analitik düşünce yapısına sahip,

·               Araştırmacı ruhlu, keşfetmeye ve gelişmeye açık, tek başına problem çözme becerisine sahip,

·               İnisiyatif alabilen,

·               Takım çalışmasına yatkın,

·               İyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip,

·               Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olan.

İŞ TANIMI

Savunma sanayi projelerinde görevlendirilmek üzere, platform uygulama yazılımlarının gereksinim analizi, tasarımı, geliştirilmesi ve entegrasyonu faaliyetlerini gerçekleştirecek “Yazılım Mühendisi” takım arkadaşları arıyoruz.

Yazılım Mühendisi olarak; gereksinim analizi yapacak ve gereksinimleri belirleyeceksiniz. Ana göreviniz; yazılım analiz ve tasarım faaliyetlerini gerçekleştirmek ve gereksinimleri karşılayacak yazılım geliştirme faaliyetlerini gerçekleştirerek kaliteli bir yazılım oluşmasını sağlamak olacaktır. Karşılaştığınız problemleri çözmeyi ve kaliteli bir ürün ortaya çıkarmayı hedefleyeceksiniz.

Özetle; bu sorumlulukları yerine getirirken kuvvetli insan ilişkileri, proje ekipleri içerisinde uyumlu çalışabilme, kendini ve zamanını doğru yönetme, sistematik ve planlı çalışma, problem çözme, yüksek analiz, iletişim becerisi gibi yeteneklerinizi çok yoğun bir şekilde kullanmanız gerekecektir.

Araştırmacı, analitik, yaratıcı ve yenilikçi düşünüp; sonuç odaklı yaklaşımlar sergileyip, yüksek analiz yeteneğinizle Yazılım Mühendisliği kimliğiniz yanında yapılan tasarıma bağlı olarak YKB’ leri oluşturan öğelerin kaynak kodlarını üretecek ve bu yazılım öğelerinin birim testlerini gerçekleştirmeniz beklenmektedir.


SİMSOFT HAKKINDA 

Simsoft, simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili araştırma ve geliştirme projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. Bugüne kadar sivil ve askeri kuruluşlar tarafından kullanılan yüzlerce simülatörü geliştirmiş, çeşitli alanlarda geliştirdiği yazılım ürünlerini uluslararası alanda tanınmış müşterilerine teslim etmiştir.

10 yılda dikkate değer bir ilerleme göstermiş ve 2015 yılında Deloitte araştırmasıyla Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkelerindeki ilk 500 hızlı büyüyen şirketten biri olarak ödüllendirilmiştir. 2017 yılında da yine Deloitte tarafından yapılan araştırmaya göre "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketi" arasında yerini almıştır. Aynı yıl içinde kazandığı ASELSAN “Yazılım Tasarım”, Kristal Piksel "En Iyi Ciddi Oyun" ve I/ITSEC (Dünyanın en büyük modelleme, simülasyon ve eğitim konferansı) "En iyi Mobil Oyun” ödülleriyle yurt içinde ve dünyada yükselen başarı grafiğini sürdürmüştür. 2018 yılında ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

Simsoft'un merkezi Ankara'daki ODTÜ Teknokent'tedir. Ayrıca İstanbul, Tampa Florida, Aşkabat ve Kuala Lumpur'da ofisleri ve yan kuruluşları bulunmaktadır. Şu anda CMMI Seviye 3 sertifikasına sahip olan Simsoft, Simülatörler, Savunma ve Havacılık Sistemleri, Görsel Sistemler, Oyun ve Simülasyon ve Bilgi Yönetim Sistemleri olmak üzere beş ana grupta faaliyet göstermektedir. Her grubun kendi uzmanlık alanlarında ileri teknolojilere dayalı hizmet ve ürünleri bulunmaktadır. Büyük çoğunluğu mühendislerden oluşan Simsoft'un çalışanlarının sayısı 200' ü aşmıştır.

 

 

Aday Kriterleri

3 - 5 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Yazılım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Mühendisi Yazılım Mühendisi Maaşları Yazılım Mühendisi Nasıl Olunur? Yazılım Mühendisi Nedir? Yazılım Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

Simsoft; simülasyon sistemleri, askeri yazılımlar ve ciddi oyun uygulamaları ile ilgili Ar-Ge projeleri geliştirmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Çalışan/Stajyer Adayı Kişisel Verilerinin İşlenmesine ilişkin Aydınlatma Metni Değerli Çalışan/Stajy

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Tam Gün Sağlık Hizmetleri.

Yazılım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Mühendisi Yazılım Mühendisi Maaşları Yazılım Mühendisi Nasıl Olunur? Yazılım Mühendisi Nedir? Yazılım Mühendisi İş İlanları