warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Mağaza Müdürü

Sektöründe Öncü Firma

Adana, Ankara(Çankaya), Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri, Samsun, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Müşteri İlişkileri

Müşteri İlişkileri

Başvuru Sayısı

818 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

818 başvuru

Departman

Müşteri İlişkileri

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GGENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Telekomünikasyon ve Taahhüt sektörleri başta olmak üzere farklı alanlarda bir çok başarılı projeye imza atmış şirketler grubumuz bünyesinde görevlendirilmek üzere. “Müşteri Deneyimli   Mağaza Müdürleri”arıyoruz;


Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere;

·         Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun,

·         Perakende sektöründe en az 5 yıl benzer bir pozisyonda görev almış,

·         Elektronik perakende sektöründe deneyimli,

·         MS Office uygulamalarını iyi seviyede kullanabilen,

·         Müşteri odaklılık yaklaşımına sahip,

·         Karşılıklı açık iletişim ve geri bildirim kültürünü benimseyen,

·         Değişime ve yeniliğe açık,

·         Analiz yeteneği yüksek,

·         Ekip çalışmasına yatkın,

·         Hareketli iş temposuna ayak uydurabilen,

·         Ankara İstanbul Anadolu ve Avrupa Kayseri Adana İzmir Mersin Samsun ikamet edebilecek. 

·         Seyahat Engeli olmayacak.

İŞ TANIMI

·         Şirketin müşteri deneyimi hedeflerine ulaşmak için, müşteri deneyimi departmanı tarafından atanan mağaza marka satış ve müşteri sadakati hedeflerine ulaşmasını, müşteri deneyimi stratejilerini ve aksiyonlarını mağazada eksiksiz ve zamanında uygulanmasını sağlamak.

·         Mağaza içerisinde müşterinin sesi olmak.  Bu görevi icra etmek için ve müşteri deneyimini mağazasında doğru yönetmek ve stratejilere katkıda bulunmak üzere, müşterinin mağaza içi aktivitelerini , akışlarını gözlemlemek, müşteri geri bildirimlerini çağrı merkezinden, saha gözlemlerinden, satın almayan müşteri anketlerinden, mağaza ekibinden ve NPS raporlarından toplayarak, bütün bulguları mağazası için çözüm önerileri ile aksiyonlara dönüştürüp mağazasında uygulanmasını sağlamak.

·         Müşteri geri bildiriminden keşfettiği bulgular mağazada aksiyona dönüşüp çözülebilecek yapıda değil ise ve Genel Merkez veya süreçlerde düzeltme gerektiriyorsa, bu ihtiyacı  çözüm önerileri ile birlikte raporlamak.  

·         Müşteri deneyiminde iyileştirilmesi gereken alanları belirlemek için NPS ve Gizli Müşteri sonuçlarını analiz etmek, müşteri deneyiminin istenen seviyede olması için iyileştirilmesi/geliştirilmesi gereken alanlarda alınan aksiyonların sürdürülebilir olduğundan ve kalıcı çözümleri içerdiğinden emin olmak, mağazada kesintisiz uygulanmasını temin etmek.

·         Saha düzen ve tertibini sağlamak kapsamında, mağazadaki her alanın kurumsal konsept kitapçığına uygun olmasını sağlamak.  Reyonların, rafların, ürünlerin ve görsellerin belirlenen standartlarda olmasını temin etmek, kasa önü ve danışma kasa ürünlerinin toplanıp reyonlara yerleştirilmiş demo ürünlerin ve ekranların çalışır, fiyat etiketlerinin doğru ve tam, yönlendirici tabelaların doğru ve güncel olmasını sağlamak.

·         Mağazada tüketiciye sağlanan değer önerilerinden kampanyaların, yenilik ürünlerinin, mevcut ve yeni hizmetlerin, farklı satış kanalları arasında çoklu kanal stratejisi doğrultusunda geliştirilen fonksiyonların (İnternetten satın alıp mağazadan teslim alma, mağazada ilgili stok yok ise internet üzerinden mağaza içinde satışın gerçekleşmesi, kiosk kullanımları, tablet kullanımları vb) mağaza ekibiyle iletişimini yapmak ve bu ürün ve hizmetlerin mağaza içinde doğru konumlandırıldığını ve sürdürülür bir şekilde iş akışlarına doğru entegre edildiğini takip etmek. Müşteri ve çalışanlardan bu yeni ürün ve hizmetlerle ilgili gelen geri bildirimleri ve iyileştirme önerilerini raporlamak.

     Tercihen lisans mezunu,

      Telekomünikasyon sektöründe Mağaza Yöneticisi olarak min. 5 yıl deneyimli,

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Mağaza Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Müdürü Mağaza Müdürü Maaşları Mağaza Müdürü Nasıl Olunur? Mağaza Müdürü Nedir? Mağaza Müdürü İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Mağaza Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Müdürü Mağaza Müdürü Maaşları Mağaza Müdürü Nasıl Olunur? Mağaza Müdürü Nedir? Mağaza Müdürü İş İlanları