warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Full Stack Developer

Sektöründe Öncü Firma

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi İşlem

Bilgi İşlem

Başvuru Sayısı

50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

50 başvuru

Departman

Bilgi İşlem

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Uğur Elektronik 2000 yılında kurulmuştur ve merkezi İstanbul’dadır.Kurulduğu günden buyana faaliyetleri algılama sistemleri üzerine olmuştur.Algılama sistemlerinde yenilik, optimizasyon, inovasyon ve kalite konularında sürekli iyileştirmeler yapmaktadır.Türkiye ve dünya pazarında algılama sistemleri üzerine ürünlerinin satışını gerçekleştirmektedir. Uğur Elektronik gelirlerinin ana kısmını AR-GE ve ÜR-GE faaliyetlerine aktarmaktadır.


Uğur Elektronik AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları için ekibini büyüterek yeni teknoloji/ürün, üretimi/geliştirme çalışmalarına devam etmektedir.


Dünya standartlarının gerektirdiği kalite belgelerine firma ve ürün anlamında sahiptir.

Firmanın en önemli ilkelerinden biri olan inovasyon, farklı kategoriler altında konseptlendirilmiş ve tasarlanmış geniş ürün yelpazesinin temelini oluşturmaktadır. (Hobi amaçlı kullanılan Tek Para ve Kalıntı Dedektörleri, Altın Dedektörleri, Derin Arama Dedektörleri, Güvenlik Dedektörleri, Teknik Dedektörler, Olay Yeri İnceleme Dedektörleri, Endüstriyel Dedektörler ve Askeri Dedektörler).


Müşteri tatmini firmanın en büyük motivasyon kaynağıdır. Müşterilerin talepleri ve geri dönüşümleri dikkate alınarak tasarlanmış ürünler, farklı fiyat kategorileri altında her müşterinin talebine cevap vermektedir. İleri teknoloji ve üstün performanslarının yanı sıra kolay kullanımları, tasarımları ve ergonomileri ile müşterilerinin ilgisini çekmeyi başarmışlardır.


GENEL NİTELİKLER


  • Tercihen ilgili alanda minimum 2-3 yıl deneyimli olmak.

  • PHP, MySQL ve web tabanlı veritabanı programcılığı konularında deneyim ve yetkinlik

  • İhtiyaça uygun olarak web tabanlı projeler üretebilmek konusunda deneyim ve yetkinlik

  • HTML 5, Javascript, Bootstrap gibi ön yüz teknolojilerine hakim olmak

  • SEO, Responsive, UX stratejilerini bilmek ve bu alandaki gelişmeleri takip edip güncel bilgileri çalışmalarına uygulamak noktasında deneyimli olmak.

  • SEO araçlarının kullanımı ve doğru analiz yapmak konusunda tecrübe sahibi. (Ahrefs,Semrush, Search Console v.b.)

  • Çalıştığı proje içerisinde ihtiyaç anında kullanabileceği yardımcı programlarda yeterli seviyede bilgiye sahip olmak (İllustrator,Photoshop v.b.)

  • Özelleştirilebilir Web bileşenleri,Formlar,Sunulan Altyapıları ihtiyaca göre düzenleyip kullanıma hazır hale getirebilmek.

  • Sıfırdan bir projeyi tasarımdan yazılıma bitirmek noktasında deneyime sahip olmak.

  • Yaygın olarak kullanılan altyapılar da bilgi ve deneyim sahibi olmak (Wordpress,vBulletin v.b.)

  • İngilizce dil bilgisine sahip olmak.



İŞ TANIMI


Firma içerisindeki web tabanlı projelerin fikir,tasarım ve yazılım adımlarında görev alacak.Projeler deki eksikliklerin tespiti, analizi, sürekliğinin devamı anlamında kontroller ve güncellemelerin yapılmasında görev alacak.Rakip analizi, takibi yapacak ve işi anlamındaki yeniliklerin takibi ve uygulanması konusunda öneri sunacak.

Firma bünyesinde ihtiyaç duyulan web tabanlı sistemlerin ihtiyaca göre tasarımı ve analizi noktasında görev alacak.

Kısacası web anlamında ihtiyaç duyulan noktaların sıfırdan bitiş noktasına kadar bitirebilecek tecrübeli ve deneyimli kişi aranmaktadır.

Aday Kriterleri

2 - 4 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

PHP Yazılım Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

PHP Yazılım Uzmanı PHP Yazılım Uzmanı Maaşları PHP Yazılım Uzmanı Nasıl Olunur? PHP Yazılım Uzmanı Nedir? PHP Yazılım Uzmanı İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

PHP Yazılım Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

PHP Yazılım Uzmanı PHP Yazılım Uzmanı Maaşları PHP Yazılım Uzmanı Nasıl Olunur? PHP Yazılım Uzmanı Nedir? PHP Yazılım Uzmanı İş İlanları