warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bina Otomasyonu Proje Sorumlusu

Sektöründe Öncü Firma

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Teknik

Teknik

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Teknik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İstanbul Anadolu yakasında yer alan firmamız  KNX, Akıllı Ev,  Bina otomasyonu (BMS), Enerji İzleme (SCADA)  sistemleri için  yurt içi ve yurt dışı projelerinde  programlama, saha süpervizörlüğü ve devreye alma hizmetleri vermektedir. 

Bina otomasyonu projelerimiz için  aşağıdaki özelliklere sahip  proje sorumlusu yeni takım arkadaşları aramaktayız:

  •  Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Kontrol ve Otomasyon, Bilgisayar, Makine Mühendisliği ya da Meslek yüksek okulu ilgili bölümlerinden  mezun olup, proje okuyabilme ve temel elektrik bilgisine sahip olan , bina otomasyon sistemleri alanında en az 2 yıl iş deneyimine sahip adaylar tercih sebebidir.

  •  Başvuracak adaylardan şehir içi ve şehir dışı  projelerde ve şantiye ortamında çalışmaya elverişli , aktif araç kullanabilen, seyahat engeli olmayan, esnek çalışma saatlerine  ve takım çalışmasına uyum sağlayabilen düzeyde olması beklenmektedir.
  • Daha önce bir  bina otomasyonu projesinde yer almış ve saha tecrübesi olması önemlidir.   Bina otomasyonu haberleşme dilleri konusunda bilgi sahibi  olması tercih sebebidir (Modbus, Bacnet, Lon, Profibus, Provinet vb.),

Ek bilgiler: 

Başvuracak adaylardan aşağıdaki teknik alanlardan en az birinde tecrübe sahibi arkadaşlara öncelik verilecektir.

  • ·       Ofis dışında gerektiğinde saha ve şantiyelerde programlama ve süpervizörlük yapabilecek, proje  teknik toplantılarına katılabilecek düzeyde süreçlere hakim
  •        Schneider Electric Modicon, Siemens, Honeywell, Sauter, ReginControl Beckhoff, Delta, Wago vb. PLC markalarından birini kullanmış ya da bilgi sahibi  olması tercih sebebidir.
  •        Aşağıdaki mühendislik programlardan en az birini  ya da muadili olan programları kullanmış olan adaylar tercih sebebi olacaktır:   KNX ETS5,   Ecostruxure Building Operation (EBO) , Power Monitoring Expert, Power Scada Expert, Struxureware Building Operation (SBO),  Citect, Siemens Desigo, Wincc,   Niagara Jace Tridium, Schneider Electric SoMachine, Schneider Electric UnityPro, Twincat, Crestron, Control4, Composer Pro vb. yazılımlardan en az birini kullanmış ve en az 2 yıl tecrübe sahibi

    • ·       Projelerdeki alçak gerilim panoları , kontrol panoları (MCC) ve otomasyon panoları (DDC)  arasındaki kablolamaların yapısına ve test süreçlerine hakim olup, kumanda devreleri bilgisine sahip olması tercih sebebidir.
    • ·        Sahadaki projeyi ve ekiple beraber çalışarak işin devreye alınması, testi ve geçici kabül işlemlerini yapabilmesi beklenmektedir. 

    • Proje tesliminde ekiple beraber son kullanıcı eğitimini ve dökümantasyonları hazırlanması ve  proje devreye alım hizmetinden sonra  periyodik bakım ve servis süreçlerinde destek olması bekleniyor olacaktır.

    Aday Kriterleri

    En az 2 yıl tecrübeli
    Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
    B sınıfı

    Proje Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Proje Sorumlusu Proje Sorumlusu Maaşları Proje Sorumlusu Nasıl Olunur? Proje Sorumlusu Nedir? Proje Sorumlusu İş İlanları

    Gizli Firma

    Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

    Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

    Proje Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Proje Sorumlusu Proje Sorumlusu Maaşları Proje Sorumlusu Nasıl Olunur? Proje Sorumlusu Nedir? Proje Sorumlusu İş İlanları