warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Avcılar)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

779 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

779 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Şirketimiz Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteği ile kurulmuş, ülkemizin yüksek teknoloji şirketlerinden biridir. Temel çalışma alanımız insan sağlığına faydalı, hastalıklardan koruyucu özellikte olan bitkisel bileşenleri yüksek teknoloji kullanarak bitkilerden saflaştırmak ve kullanım alanını yaygınlaştırmak amacıyla farklı gıdalara ekleyerek, geleceğin gıdaları olarak bilinen Fonksiyonel Gıdalar ve Medikal Gıdalar geliştirmektir. Moleküler üretim ve Fonksiyonel Gıda Üretim bölümlerimizde kendi geleceğine yön verecek, yeni ve çok farklı bir geleceği hep birlikte kuracağımız enerjisi yüksek, kendisini geliştirmeyi bir yaşam biçimi olarak belirlemiş, ÜRETİM bölümünde çalışacak çalışma arkadaşları arıyoruz. 

Araştırma Merkezimiz Hakkında Kısa Bilgi

SANKARA Beyin ve Biyoteknoloji Araştırma Merkezi, ülkemizin özel sektör tarafından desteklenerek kurulmuş ilk ve tek TEMATİK Ar-Ge Merkezi konumundadır. İstanbul Üniversitesi, Avcılar Kampüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yer alan merkezimiz, bünyesinde bulunan 10 farklı araştırma-geliştirme birimine ek olarak insan sağlığına faydalı bileşenlerin bitkisel hammaddelerden saflaştırılarak gıda ve ilaç sanayinin kullanımına sunabilecek kapasitede, endüstriyel ölçeklerde üretimini gerçekleştirecek moleküler üretim birimine ve ayrıca fonksiyonel gıda üretimine yönelik zeytinyağı dolum tesisi ve unlu mamül üretim tesisine sahiptir. Merkezimizin ÜRETİM alanlarında birlikte çalışabileceğimiz çalışma arkadaşları arıyoruz.


Merkezimiz, hammadde olarak gelen bitkisel ürünleri işleyerek, sağlığımıza faydalı bileşenleri endüstriyel ölçeklerde saflaştırabilecek, bu bileşenlerin hücre kültürlerindeki moleküler aktivitelerini (antikanser, antiobezite, enerji verici, uzun yaşamı sağlayıcı, nörodejenerasyonu engelleyici etkileri gibi) araştırabilecek, antimikrobiyal aktivitesini belirleyebilecek, beynimiz üzerindeki etkinliğini (kognitif performansımızı arttırıcı, hafızamızı güçlendirici, duygudurumumuzu etkileyici aktiviteleri) belirleyebilecek, farklı deneysel hayvan hastalık modelleri (Alzheimer, Parkinson, diğer nörodejeneratif hastalıklar, depresyon, şizofreni vs.) üzerindeki etkinliğini belirleyebilecek, farklı biyosensör üretimleri ile hastalık ya da sağlık belirteçlerimizin kolay tespit ve analizini gerçekleştirebilecek yaygın bir araştırma gücüne sahiptir.


Araştırmalarımız sonucunda elde ettiğimiz bilgiler ışığında, yeni ürün üretimine yönelik endüstriyel ölçeklerde üretim yapabileceğimiz 3 farklı endüstriyel üretim ünitemiz mevcuttur. Ülkemizdeki kronik hastalıkların gelişiminin engellenmesi, toplumumuzun sağlıklı ve ekonomik gıdalara erişimi ile mümkündür. Bu kapsamda toplumumuzun tükettiği temel gıdaların farklı ve doğal biyobileşenlerce zenginleştirilmesi, böylece toplum sağlığının en ekonomik yoldan korunması sağlanabilir. Gelişmiş ülkelerde bu tür uygulamalar oldukça yaygındır. “Fonksiyonel Gıdalar” olarak bilinen bu gıdalar, “sağlığa bir fayda sağlayan” gıdalar olarak bilinirler. Diğer bir tanımla; Fonksiyonel Gıdalar vücudun temel besin ihtiyaçlarını karşılamanın ötesinde insan fizyolojisi ve metabolik fonksiyonları üzerinde ilave faydalar sağlayan, böylelikle hastalıklardan korunmada vedaha sağlıklı bir yaşama ulaşmada etkinlik gösteren gıdalar veya gıda bileşenleridir.


Merkezimiz Fonksiyonel Gıda olarak kalp ve damar sağlığını güçlendirici ve beyin-damar hastalıklarından koruyucu özellikte, zeytin yaprağı ve zerdeçal polifenollerince zenginleştirilmiş Fonksiyonel Zeytinyağı üretim tesisi yanında sağlığımıza faydalı, çok geniş bir yelpazede fonksiyonel unlu mamüller üretebilecek (günlük 25.000 ekmek ve benzeri unlu mamüller) üretim tesisine de sahiptir.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)

Üretim Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Elemanı Üretim Elemanı Maaşları Üretim Elemanı Nasıl Olunur? Üretim Elemanı Nedir? Üretim Elemanı İş İlanları

Üretim Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Elemanı Üretim Elemanı Maaşları Üretim Elemanı Nasıl Olunur? Üretim Elemanı Nedir? Üretim Elemanı İş İlanları