warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Gayrimenkul Danışmanı

RW Royal White Property

İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Serbest

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Serbest

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

*** İLANIMIZIN TAMAMINI OKUYUP, ANLAYARAK, BAŞVURU ESNASINDAKİ SORULARI EKSİKSİZ YANITLAYARAK BAŞVURUNUZU TAMAMLAYINIZ.

 İLAN METNİNİN TAMAMINI OKUMADAN YAPILAN BAŞVURULAR DEĞERLENDİRMEYE ALINMAMAKTADIR.      


"Royal White Property'ye Katılın…"  Kazananlar arasında yerinizi alın… 


Royal White Property çatısı altında, emlak pazarlama sektöründe gayrimenkul danışmanı olmak isteyen, girişimci vizyon ve ruha sahip, iletişim becerileri yüksek, Royal White Proeprty eğitimleri ile kendini geliştirmeye açık, çalışma disiplinine sahip, kurumsal kimliğimizi temsil edebilecek gayrimenkul danışmanları / gayrimenkul danışmanı olmak isteyen adayları, ekibimize katarak büyüyoruz…. 

ARANAN NİTELİKLER

  1. Girişimcilik, kendi işinin sahibi olma vizyonuna sahip veya ilgisi olan,
  2. İşine yapacağı minimum yatırımla, maksimum kazanç elde etmeyi hedefleyen,
  3. SABİT MAAŞ beklentisi olmayan, yüksek oranlı gelir paylaşımı üzerinden kazanç elde etmek için performansına ve kendine güvenen,
  4. Gayrimenkul danışmanı olarak kendi işini yaparken, ilk gelirlerini kazanmaya başlayana kadar, işine minimum düzeyde de olsa yatırım yaparken, bir yandan maddi sıkıntı çekmeyecek, geçim sorunu yaşamayacak gelir veya maddi düzeye sahip olan,
  5. Zaman yönetimi ve çalışma planlamasını kendi yapabilen iradeye, yapıya sahip olan,
  6. Hayalleri ve hedefleri yüksek olan, bu hedeflere ulaşacak çalışma disiplini ve hırsına sahip olan,
  7. Gayrimenkul portföyünü oluşturmak için tanıdığı ve tanımadığı insanlarla kolay iletişim kurabilen,
  8. Müşterilerine hizmet verirken eğitimlerde anlatılacak şekilde gerekli gayrimenkul analizlerini yapabilecek, sunumlarını hazırlayabilecek seviyede temel bilgisayar ve MS Office programları bilgisine sahip olan,
  9. Sürücü ehliyeti ve araç sahibi olan,
  10. İş hayatında, müşterileriyle ilişkilerinde ilk öncelik olarak ‘Etik ve Ahlak’ kavramlarını ilke edinen,
  11. Kurumsal markayı temsil edebilecek anlayışa, prensiplere, eğitim düzeyine sahip olmak,
  12. Kurumsal kimliğe uygun prezentabl görünüme sahip, dış görünümüne önem veren,
  13. Kendini geliştirmeye, eğitimlere açık ve istekli,

Gayrimenkul danışmanı adaylarını ekibimize katmak ve birlikte çalışmak istiyoruz.


SIK SORULAN SORULAR 


GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR? 

Gayrimenkul danışmanlığı maaşlı bir iş değil, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyeti, kurumsal olmama ve diğer zorlukları yaşamadan Royal White Property kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısı ile maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı her işleminizden Royal White Property paylaşım oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz.


YAPILAN SATIŞ KİRALAMA İŞLEMLERİNDE PAYLAŞIM ORANI NEDİR? 

Royal White Property satış işlemlerinde, satış bedeli üzerinden toplam %4+KDV hizmet bedeli, kiralama işlemlerinde ise 1 aylık kira bedeli + KDV hizmet bedeli alır. Danışmanlarımız tamamladıkları işlemlerinden kazanılan hizmet bedelinin %50 sini kendileri alırlar ve bu miktar danışmanlarımızın kazançları olur.


GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLARAK NE KADAR KAZANIRIM ?

Bu soruya net cevap vermek mümkün değildir. Royal White Property, danışmanlarına çalışmalarında başarılı olabilecekleri tüm gerekli imkanları, eğitimleri ve altyapıyı sunar. Kazancınız tamamen sizin performansınızla doğru orantılıdır. 

Başarılı olan, yıllık 1 milyon TL’nin üzerinde kazanan gayrimenkul danışmanları da vardır, performansı yetersiz olan düşük kazançlar eden gayrimenkul danışmanları da vardır. 

Royal White Property çalışma sistemini eğitimlerde anlatıldığı gibi uygulayan, sistemli, disiplinli çalışan gayrimenkul danışmanları bu sektörde çok başarılı olmakta  yüksek kazançlar elde etmektedirler. 


GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN TECRÜBE GEREKLİ MİDİR?

Royal White Property gayrimenkul danışmanı olmak için tecrübe gerekmez. 


GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLDUĞUMDA İŞİME YAPMAM GEREKEN YATIRIMLAR NELERDİR ?

Gayrimenkul danışmanı olarak Royal White Property, kendi işinizde çalışırken, her ticari işletmede olduğu gibi eğitim, işinizi tanıtım faaliyetleriniz, portföylerinizi çalışırken pazarlama faaliyetleriniz, Royal White Property marka ve ofis kullanımı gibi işinize yatırımlar yapmanız gerekir. Başarılı olduğunuzda ki kazanç potansiyelinin veya kendi bireysel bağımsız işletmenizi açmakla karşılaştırıldığında bunlar çok küçük yatırımlardır.  

ARAÇ KULLANABİLMEM VE ARACIM OLMASI GEREKLİ Mİ?

Araç kullanabiliyor olmanız, aracınız olması veya temin edebiliyor olmanız çalışmalarınızı kolaylaştıran bir etkendir. Araç sahibi olmadan müşterilerinize beklenen düzey ve kalitede hizmet vermeniz çok zordur. Bu nedenle araç sahibi olmanız önemlidir.


Royal White Property GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLARAK VERGİ MÜKELLEFİ OLMAM GEREKİR Mİ? 

Royal White Property danışmanları ile karşılıklı imzalanan, Royal White Property gayrimenkul danışmanlığı sözleşmesi ile resmi olarak çalışır ve tüm hizmet bedeli paylaşımları resmi olarak faturalar ile yapılır. Bu nedenle gayrimenkul danışmanlarından, resmi olarak fatura kesebilmeleri için, 3 ay içerisinde bir şahış şirketi açarak vergi mükellefi olmaları istenir. 


Royal White Property GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN NASIL BAŞVURURUM, SÜREÇ NASIL İŞLER? 

İlanımızın tamamını eksiksiz okuyup, değerlendirip, gayrimenkul danışmanı olarak Royal White Property çatısı altında gayrimenkul danışmanı olmaya karar verdiğinizde, ilanımıza başvurunuzu yapınız. 

Başvurunuz kısa sürede incelenecek, uygun bulunan adaylar ile kısa zamanda iletişime geçilecektir.


Kendi işinizi kurmak hayaliniz ise, girişimci ruha sahipseniz, patron baskısı altında çalışmaktan ve düşük gelirden sıkıldıysanız, kendi çalışma programınızı özgürce oluşturmak istiyorsanız, hayallerinizi Royal White Property'da,  profesyonel modern bir ofiste gerçekleştirmek için en doğru adrestesiniz…


ŞİMDİ BAŞVURUN, EKİBİMİZE KATILIN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM, BİRLİKTE KAZANALIM….

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları

Gayrimenkul, Emlak İşleri

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları