warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Director Of Rooms

Renaissance Izmir Otel

İzmir(Konak)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

High Level Manager

Department

Tourism / Hospitality

Tourism / Hospitality

Application Count

156 application

Job Type

Full-Time

Position Level

High Level Manager

Application Count

156 application

Department

Tourism / Hospitality

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

You were always one of those curious kids who opened every cabinet, peeked behind every door, and never ceased to ask "why" when given an explanation.  Today, you bring your personal style to every experience.  You live life to discover.  You are passionate about your neighborhood, always looking to explore the places one wouldn’t find in a travel guide. If this sounds like you, you’re in the right place.  You’ve got authentic style, natural curiosity and a warm way with people. Renaissance is not just a place to spend the night, it's a place to discover, a place in the world with style like yours.  That’s why we’re not just looking for anyone.  We’re looking for someone like you.

 

Marriott International Oteller zincirinin bir parçası olan Rönesans İzmir Otelimizde çalışmak üzere “Odalar Direktörü” arıyoruz. Renaissance Hotel, Marriott International ailesinin imza yaşam tarzı markasıdır. Renaissance İzmir Hotel, lüks yatak takımları, en son teknoloji fitness merkezi, SPA, restoran ve bar ile övünen 110 büyük ve sofistike konuk odasına sahiptir.

İŞ ÖZETİ

Tesisin Oda Operasyonlarının stratejik iş lideri olarak işlev görür. Sorumluluk alanları arasında Ön Büro, Kayıp ve Önleme ve Kat Hizmetleri bulunmaktadır. Pozisyon, departman stratejileri geliştirmek ve uygulamak için doğrudan raporlarla (departman başkanları) birlikte çalışır ve marka hizmet stratejisinin ve marka girişimlerinin uygulanmasını sağlar. Pozisyon, Oda Operasyonlarının marka standartlarını karşılamasını sağlar, müşteri ihtiyaçlarını hedefler, çalışan memnuniyetini sağlar, artan gelirlere odaklanır ve departmanın finansal performansını en üst düzeye çıkarır. İcra Komitesinin bir üyesi olarak, markanın hedef müşterisi ve ortaklarının ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak veya aşmak için ürün ve hizmetler sunan ve mal sahibine ve Marriott International'a yatırım getirisi sağlayan tesis çapında stratejiler geliştirir ve uygular.

ADAY PROFİLİ

Eğitim ve Deneyim

• İşletme, Otel ve Restoran İşletmeciliği veya ilgili ana dalda akredite bir üniversiteden 2 yıllık derece; Konuk hizmetleri, ön büro, kat hizmetleri, satış ve pazarlama, yönetim operasyonları veya ilgili profesyonel alanda 4 yıllık deneyim.

VEYA

• İşletme, Otel ve Restoran İşletmeciliği veya ilgili ana dalda 4 yıllık lisans derecesi; Misafir hizmetleri, ön büro, kat hizmetleri, satış ve pazarlama, yönetim operasyonları veya ilgili profesyonel alanda 2 yıllık deneyim.

 

TEMEL ÇALIŞMA FAALİYETLERİ

 

Kârlılığı Yönetme

• Markanın hedef müşterisi için konuk memnuniyetinin temel etmenlerini gösterir ve iletir.

• Hizmet sorunlarını analiz eder ve eğilimleri belirler.

• Mülkiyetin hedeflere ulaşılmasına doğru ilerlemesini sağlamak için gerekli kararları alır ve uygular.

• Markanın iş stratejisiyle uyumlu ve yürütülmesine öncülük eden bir operasyonel strateji geliştirmek için Rooms yönetim ekibiyle birlikte çalışır.

 

Gelir Hedeflerini Yönetme

• Oda operasyonlarının satış performansını bütçeye göre izler.

• Oda işlemlerinin performansını bütçeye göre belirlemek için raporları ve mali tabloları inceler.

• Doluluk ve oran, ücretler ve kontrol edilebilir giderleri etkili bir şekilde yönetmesi için operasyon ekibine koçluk yapar ve destek olur.

• Ücret İlerleme Raporunu inceler ve bütçelenen ücretleri fiili ücretlerle karşılaştırır, sorunlu alanları ele almak için doğrudan astlara koçluk yapar ve ekibi sonuçlardan sorumlu tutar.

 

Lider Operasyonlar ve Departman Ekipleri

• Ürün ve hizmet sunumu için markanın hizmet vizyonunu savunur ve Rooms liderlik ekipleri arasında uyumu sağlar.

• Çalışanların misafir memnuniyeti sonuçlarını anlamalarını sağlayacak sistemler geliştirir.

• İstenen sonuçları elde etmek için departman hedefleriyle ilgili açık ve tutarlı bir mesaj iletir.

 

Misafir Deneyimini Yönetme

• Konuk geri bildirimlerini liderlik ekibiyle birlikte inceler ve uygun düzeltici önlemin alınmasını sağlar.

• Misafir sorunlarına ve şikayetlerine yanıt verir ve bunları ele alır.

• Görünür kalır ve ürün kalitesi, hizmet seviyeleri ve genel memnuniyet hakkında geri bildirim almak için müşterilerle düzenli olarak iletişim kurar.

• Tüm Odalarda ve Yeme-İçme alanlarında misafir beklentilerini karşılayan veya aşan bir atmosfer yaratır.

 

İnsan Kaynakları Faaliyetlerinin Yönetimi ve Yürütülmesi

• Engelleri aşmak için yaratıcı çözümlerin geliştirilmesini kolaylaştırır ve misafir memnuniyeti sonuçlarının sürekli iyileştirilmesi için uygulanmasını sağlar.

• Çalışanlara adil ve eşit davranılmasını sağlar.

• Odalarda düzenli ve sürekli iletişimin olmasını sağlar (örn. vardiya öncesi brifingler, personel toplantıları).

• Çalışanların mükemmel hizmet sunma taahhüdünü teşvik eder, günlük stand-up toplantılarına katılır ve misafirler ve ortaklarla tüm etkileşimlerde istenen hizmet davranışlarını modeller.

• Sonuçları sürekli iyileştirmek için yenilikçi yollar üretmeye vurgu yaparak, konuk memnuniyetini personel/operasyon toplantılarının bir bileşeni olarak birleştirir.

• Performans gözden geçirme sürecini kullanarak astları için hedefler ve beklentiler belirler ve personeli başarılı performanstan sorumlu tutar.

• Çalışanlardan geri bildirim ister, bir "açık kapı politikası" kullanır ve ortak sorunlarını veya endişelerini belirlemek ve ele almak için çalışan memnuniyeti sonuçlarını gözden geçirir.

• Mülkiyet politikalarının adil ve tutarlı bir şekilde yönetilmesini, disiplin prosedürlerinin ve dokümantasyonun Standart ve Yerel İşletim Prosedürlerine (SOP'ler ve LSOP'ler) göre tamamlanmasını sağlar ve Akran Değerlendirmesi Sürecini destekler.

• Standart Çalışma Prosedürlerine göre doğrudan bağlı kuruluşlarla yıllık performans değerlendirmesi yapar.

• Şampiyonlar değişir, marka ve bölgesel iş girişimlerinin uygulanmasını sağlar ve takip eylemlerini gerektiği şekilde ekibe iletir.

 

Marriott International, fırsat eşitliği sağlayan bir işverendir. Çeşitliliğe sahip bir işgücünü işe almaya ve kapsayıcı, önce insan kültürünü sürdürmeye inanıyoruz. Engellilik ve gazilik durumu gibi korunan herhangi bir temelde veya geçerli yasa kapsamındaki diğer herhangi bir temelde ayrımcılık yapmamayı taahhüt ediyoruz.

Preferred Candidate

5 - 15 years of experience
Bachelor’s(Graduate)
Completed
Turkish(Reading : Native Language, Writing : Native Language, Speaking : Native Language) English(Reading : Advanced, Writing : Advanced, Speaking : Advanced)

Odalar Bölüm Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Odalar Bölüm Müdürü Odalar Bölüm Müdürü Maaşları Odalar Bölüm Müdürü Nasıl Olunur? Odalar Bölüm Müdürü Nedir? Odalar Bölüm Müdürü İş İlanları

Hotel and Accommodation Management

Hakkımızda

Renaissance Izmir Hotel is a chic, luxurious lifestyle hotel designed to perfectly meet the needs of local and international travellers. Stay in o

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA ÇALIŞAN ADAYLARI AYDINLATMA METNİ1. Aydınl

Detaylı Bilgi

Odalar Bölüm Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Odalar Bölüm Müdürü Odalar Bölüm Müdürü Maaşları Odalar Bölüm Müdürü Nasıl Olunur? Odalar Bölüm Müdürü Nedir? Odalar Bölüm Müdürü İş İlanları