warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Gayrimenkul Danışmanı

Remax Kuvars

İzmir(Karşıyaka)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Gayrimenkul Değerleme

Gayrimenkul Değerleme

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Gayrimenkul Değerleme

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

DÜNYA DA RE/MAX

RE/MAX; bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren, 105 ülkede, 6.500 den fazla franchise ofisi ve 115.000 den fazla gayrimenkul danışmanı ile sektörün lider firmasıdır.

TÜRKİYE DE RE/MAX

RE/MAX Türkiye’de 1997 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Türkiye’nin 265 i aşan ofis sayısı ve 3500 den fazla başarılı Gayrimenkul Danışmanı ile en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur.

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin ve Dünyanın en çok gayrimenkul satan şirketi RE/MAX’in, İzmir Karşıyaka Bostanlı bölgesinde hizmet veren RE/MAX KUVARS ofisimizde,

Girişimcilik vizyonuna sahip,

İçsel motivasyonu yüksek,

Eğitime ve gelişime açık ,

Etkili iletişim kuran , zamanını verimli kullanan,

Hedefi hayat standardını yükseltmek olan birlikte çalışacağımız Gayrimenkul Danışmanları arıyoruz.

RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Kuvars ofis içi Eğitimleri ile işin uzmanı olacak ve gelirinizi maksimum seviyeye yükseltebileceksiniz.

GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE İŞ YAPAR ?

Gayrimenkul danışmanlarımız, sektörde çalışmaları için gerekli tüm bilgiler, yöntemler, ve stratejileri öğrenecekleri RE/MAX Türkiye Power Start, RE/MAX Kuvars ofis içi eğitim programları ve oryantasyon programına katılarak kariyerlerine başlarlar.

REMAX’te her yeni başlayan gayrimenkul danışmanına başlangıç eğitimi zorunludur ve gereklidir. Başlangıç eğitimi olan REMAX POWER START eğitimi satılık, kiralık portföyler nasıl edinilir, satıcılarla çalışma, pazarlama faaliyetleri, alıcılarla çalışma, satış işlemlerini başarılı bir şekilde tamamlama... vb ihtiyacınız olacak tüm gerekli bilgileri içermektedir. Bu eğitimi tamamladıktan sonra size sadece eğitimde anlatılanları başarılı bir şekilde uygulamak kalmaktadır.


Gayrimenkul Danışmanları eğitim sürecinin ardından, aktif şekilde çalışarak, satılık - kiralık portföyler edinirler. Portföylerine kattıkları mülkler, gayrimenkul danışmanlarımız tarafından, eğitimlerde anlatılan yöntemlerle pazarlanır ve işlem sonuna kadar tüm süreç yönetilir.

YAPILAN SATIŞ KİRALAMA İŞLEMLERİNDE PAYLAŞIM ORANI NEDİR?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği gereğince satış işlemlerinde, satış bedeli üzerinden toplam %4+KDV hizmet bedeli, kiralama işlemlerinde ise 1 aylık kira bedeli + KDV hizmet bedeli alınmaktadır. Danışmanlarımız tamamladıkları işlemlerinden kazanılan hizmet bedelinin %48 ini kendileri alırlar ve bu miktar danışmanlarımızın kazançları olur.

NOT:Gayrimenkul Danışmanlığı Maaşlı Bir İş Değil, Gelir Paylaşımı Esasına Dayalı, Kendi Performansınızla Orantılı Yüksek Gelir Elde Edebileceğiniz Bir Meslektir

RE/MAX KUVARS SİZE NE SUNAR ?

- İzmir’in en güzel lokasyonlarından birinde çalışma olanağı.

- Yüksek motivasyon sağlayan huzurlu, prestijli ofis ortamı.

- Periyodik eğitimlerle iş kabiliyetini geliştirme.

- Gayrimenkul danışmanlığı ofis ulusal ve uluslar arası network kapsamında ileri düzey teknolojik ortam.

- Ulusal ve uluslar arası kongreler vasıtasıyla sektörün en iyi ve başarılı kişilerinden know-how ve bilgi desteği.

- Büyük bir potansiyel müşteri veri tabanı.

-Türkiye'deki RE/MAX ofisleri ve danışmanlarıyla ortak çalışma imkanı,

- Dünyada 105 ülkedeki ofis ve danışmanlarla ortak çalışma imkanı,

- Sürekli genişleyen potansiyel müşteri veritabanı,

- Gayrimenkul danışmanlarının RE/MAX Kuvars adını kullanarak satış ve pazarlama faaliyetleri yürütme imkanı,

- Gayrimenkul Danışmanlarının RE/MAX Kuvars markası ile birlikte kendi isimlerini de sektörde bilinen bir marka haline getirme imkanı

Bu iş tam bana göre diyorsanız, hemen başvurunuzu yapın. RE/MAX Kuvars ailesine katılmak için sizleri ofisimize bekliyoruz. En kısa sürede görüşmek dileğiyle.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları

Gayrimenkul, Emlak İşleri

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları