warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Gayrimenkul Danışmanı - Remax Albatros

Remax Albatros

İstanbul(Avr.)(Büyükçekmece)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Başvuru Sayısı

478 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

478 başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

DÜNYA DA REMAX

1973 yılında ABD de kurulmuş, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren ve halen 97 ülkede, 6.500 franchise ofisi ve 100.000 e yakın gayrimenkul danışmanı ile sektöründe lider firmadır.

TÜRKİYE DE REMAX

1997 yılında faaliyetlerine başlamış, 270 ofis 3600 den fazla danışmanla,Türkiye de en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur.

REMAX ALBATROS

KARİYERİNİZİ SİZ BELİRLEYİN

  • Kendi işinin sahibi olmak isteyen
  • Eğitimin gücüne inanan
  • Pozitif ve güleryüzlü
  • Gayrimenkul satışı yapabilecek
  • Yüksek gelir hedefleyen
  • İnsanlarla iletişimi güçlü
  • Sistemli ama özgür bir çalışma ortamını seven
  • Kendi zamanını kendisi yönetmek isteyen
  • Kazançta sınır tanımayan

Yüksek kazanç fırsatları sunan, gayrimenkul danışmanlığını kariyer olarak gören , girişimci ruha sahip, kurumsal marka imajı yüksek, RE/MAX çatısı altında kendi işini yönetecek tecrübeli ve tecrübesiz TAKIM ARKADAŞLARI arıyoruz.

SIK SORULAN SORULAR

Gayrimenkul danışmanlığı maaşlı bir iş midir ?

Gayrimenkul danışmanlığı maaşlı bir iş değil, kendi girişiminiz, kendi işiniz, kendi emlak ofisinizdir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyet, kurumsal olmama ve diğer zorluklarını yaşamak yerine, RE/MAX Albatros çatısı altında tüm bu zorlukları yaşamadan, tüm gerekli eğitimleri alabilme, kurumsal markanın gücünü ve network ağını kullanabilme imkanları ile müşterilerinize modern bir ofiste çok daha profesyonel hizmeti, çok küçük maliyetlerle verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısı ile bir maaş geliriniz olmaz, performansınız ile doğru orantılı olarak her satış/kiralama işleminizden RE/MAX paylaşım oranları üzerinden maaşla karşılaştırılamayacak kadar yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

Gayrimenkul danışmanı olarak ne kadar kazanırım ?

Bu soruya rakamsal olarak bir cevap vermek mümkün değildir. RE/MAX Albatros, gayrimenkul danışmanlarına çalışmalarında başarılı olabilecekleri tüm gerekli imkanları, eğitimleri ve altyapıyı sunar. Kazancınız tamamen sizin performansınızla, satış ve pazarlama becerilerinizle doğru orantılıdır. RE/MAX müşterilerinden, satış işlemlerinde %4+KDV, kiralama işlemlerinde ise 1 aylık kira bedeli+KDV hizmet bedeli alır. RE/MAX çalışma sisteminde sonuçlandırdığınız satış/kiralama işlemlerinden elde edilen hizmet bedellerinin yarısı gayrimenkul danışmanı olarak sizin olur. RE/MAX bünyesinde başarılı olan, yıllık 1 milyon TL’nin üzerinde kazanç elde eden gayrimenkul danışmanları da vardır, performansı yetersiz olan düşük kazançlar eden gayrimenkul danışmanları da vardır. RE/MAX çalışma sistemini eğitimlerde anlatıldığı gibi uygulayan, sistemli, disiplinli çalışan, bu sektörde kendini sürekli geliştiren, iletişim kabiliyetleri yüksek gayrimenkul danışmanları bu sektörde başarılı olmakta ve maaşlar ile karşılaştırılamayacak yüksek kazançlar elde etmektedirler.

Gayrimenkul danışmanı olmak için tecrübe gerekli midir ?

RE/MAX Albatros gayrimenkul danışmanı olmak için tecrübe gerekmez. Gerekli tüm eğitimler, başlangıçta RE/MAX Türkiye Power Start eğitimi ve RE/MAX Albatros oryantasyon sürecinde verilir. Bu sektördeki gelişiminizde katkı sağlayacak uzmanlık eğitimleri de her zaman RE/MAX bünyesinde mevcuttur ve dilediklerinize her zaman katılabilirsiniz.

Gayrimenkul danışmanı olmak için araç kullanabilmem ve araç sahibi olmam gerekli midir?

Gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya ve müşterilerinize hizmet vermeye başladığınızda, araç sahibi olmanız, size çalışmalarınızda büyük kolaylık sağlar. Randevularınıza zamanında yetişebilmek, müşterilerinize yer gösterimlerinde hızlı çözümler üretebilmek müşteri memnuniyeti açısından önemlidir. Bu nedenle araç sahibi olmanız işinizi kolaylaştıracak önemli bir etkendir. Ekibimize katılacak gayrimenkul danışmanlarının araç kullanabilmesi, araç sahibi olması veya temin edebilmesi bu sebeplerden dolayı tercihimizdir.

RE/MAX Albatros Gayrimenkul danışmanı olarak kendi emlak işimin sahibi olmanın maliyeti ne kadardır?

RE/MAX Türkiye 5 günlük Power Start Zorunlu Başlangıç Eğitimi – 1415 TL

RE/MAX Türkiye Yıllık Aidatı (İlk yıl için) - 580 TL

RE/MAX Albatros Aylık Masa Ücreti (3. aydan sonra başlar) – 200/ Ay

RE/MAX Albatros gayrimenkul danışmanı olmanın sabit maliyetleri bunlardır. Sabit olmayan, çalışacağınız portföy sayılarınız ile orantılı pazarlama maliyetleriniz de (Branda, ilan, ulaşım giderleri…gibi) olacaktır. Bu maliyetler sahip olacağınız RE/MAX marka avantajları ve kolaylıklarını, yüksek gelir potansiyelini de düşünerek, bireysel bir emlak ofisi açmanın maliyetleri ile karşılaştırılamayacak kadar düşük maliyetlerdir.

RE/MAX Albatros Gayrimenkul danışmanı olarak vergi mükellefi olmam gerekir mi?

RE/MAX Albatros gayrimenkul danışmanları ile karşılıklı imzalanan, RE/MAX gayrimenkul danışmanlığı sözleşmesi ile resmi olarak çalışır ve aramızdaki tüm hizmet bedeli paylaşımlarını resmi olarak faturalar ile yapılır. Bu nedenle gayrimenkul danışmanlarından, resmi olarak fatura kesebilmeleri için, 3 ay içerisinde bir şahış şirketi açarak vergi mükellefi olmalarını ister.

RE/MAX Albatros Gayrimenkul Danışmanı olmak için nasıl başvururum ve süreç nasıl işler ?

İlanımızın tamamını eksiksiz okuyup, değerlendirip, gayrimenkul danışmanı olarak RE/MAX Albatros çatısı altında kendi işinizi kurmaya karar verdiğinizde ilanımıza başvurunuzu yapınız. Başvurunuzu doğru değerlendirebilmemiz için, başvuru esnasında online olarak size yöneltilecek soruları eksiksiz cevaplamaya özen gösteriniz.

Başvurunuz tarafımıza ulaştığında, çok kısa süre içerisinde incelenecek ve olumlu bulunan adaylar telefon ile aranarak görüşme için ofisimize davet edilecektir. Görüşme ve değerlendirme sonucunda uygun bulunan adaylar, RE/MAX gayrimenkul danışmanlığı sözleşmesi imzalanarak, RE/MAX gayrimenkul danışmanlığı kaydı ve başlangıç eğitimi kayıtları yapılarak ekibimize katılacak, kısa sürede eğitimlerini alarak bizimle çalışmaya başlayabileceklerdir.

Hedefleri yüksek, rakiplerinden her zaman birkaç adım önde olmak isteyen gayrimenkul danışmanları, RE/MAX Albatros’u seçiyor ! Siz de gayrimenkul pazarlama sektöründe kendi işinizi kurmak, başarılı bir gayrimenkul danışmanı olarak ekibimizde yer almak isterseniz başvurunuzu hemen yapın !


Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları

Gayrimenkul, Emlak İşleri / Emlak Geliştirme 1+

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları