warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Müşteri İlişkileri

Müşteri İlişkileri

Başvuru Sayısı

523 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

523 başvuru

Departman

Müşteri İlişkileri

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Reflex Sport Company 2000 yılında kurulmuş, Türkiye'nin ilk spor yöneticiliği şirketidir. 18 yıl içinde yüzlerce transfer anlaşması yapmış sektöründe lider konuma gelmiştir.

2008-2009-2010 yıllarında Reflex Sport Company kendi alanında vergi rekortmeni olmuştur. 2012'den sonra Reflex, futbol kulüplerini geliştirme, futbolcu eğitimi ve tesisleşme alanlarında danışmanlık yapmaya başlamıştır.

Reflex Sport Company ağırlıklı olarak 3 konu üzerinde çalışmaktadır. Futbol brokerı olarak, Dünya'dan futbolcuları bularak futbol kulübü müşterilerimize transfer etmektedir. Bu, ayrıca daha büyük transferler içinde rol oynar.

Danışman olarak FIFA ve UEFA kriterlerine göre futbol kulüplerine danışmanlık vermektedir. Aynı zamanda futbol kulüplerinin ve ülkelerin geleceğini garanti altına almak için futbol altyapıları ve akademileri kurmaktadır.

 

Hem şirket içinde hem de şirket dışında kurumsal itibarı yönetmekle sorumlu olmakla birlikte, Sponsorluk, organizasyon yöneticiliği, Sosyal sorumluluk yönetimi adına, Futbol dalında faaliyet gösteren şirketimizin, merkez ofisinde ve Scouting biriminde tam zamanlı olarak görevlendirilecek, aşağıdaki niteliklere haiz personel alımı yapılacaktır

 


-Yabancı dil bilen İngilizce (ek dil bilgisi tercih sebebidir ) ,

-Yurt içi/ yurt dışı seyahat engeli olmayan,

-Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip, 

- İkna kabiliyeti yüksek,

- Pozitif iletişim yetkinliği olan, ekip çalışmasına istekli,

-İngilizce 'de yazma ve konuşmada profesyonel olmak

-sosyal medya kullanımına hakim olmak


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Kurumsal İletişim Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kurumsal İletişim Sorumlusu Kurumsal İletişim Sorumlusu Maaşları Kurumsal İletişim Sorumlusu Nasıl Olunur? Kurumsal İletişim Sorumlusu Nedir? Kurumsal İletişim Sorumlusu İş İlanları