warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, İstanbul(Avr.), İzmir, Kocaeli, Manisa, Tekirdağ, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Operasyon

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Araç ve Kargo Takip Uzmanı

 

PUDO Taşıma Teknolojileri şirketi olarak, yeni nesil kargoculuk hizmeti ile çıktığımız yolda sektörde yenilikçi, dinamik ve teknolojik çözümler sunmayı hedefliyoruz. Daha önce sektörde kullanılmamış olan benzersiz ayrıştırma teknolojisini müşterilerin ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutarak kullanmayı amaçlıyoruz.

 

PUDO olarak, Araç ve Kargo Takip Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

 

GENEL NİTELİKLER

 

·       En az lise mezunu olmak,

·       Kargo/Kurye/Lojistik şirketlerinin araç sevk ve saha uygulamalarında yeterince tecrübeye sahip olmak,

·       Ekip çalışmasında başarılı,

·      Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen,

·       Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen,

·       Tercihen erkek adaylar için Askerlik ile ilişiği olmayan,

 

GÖREV TANIMI

  

·       Aktarma Merkezi Yöneticisinin yaptığı plan ve program çerçevesinde Ringlerin ve Araçların hareketlerini takip eder.

·       Ring ve Hat araçlarının belirlenen güzergah ve plana uyup uymadığını, performanslarını üst amirine raporlar.

·       Araç dosyalarındaki bilgi ve belgelerin tam ve eksiksiz olup olmadığını, otomasyon kayıtlarını, araç periyodik bakımlarını, lastik değişimini ve akaryakıt sarfiyatlarını e-ortamda takip eder.

·       Akaryakıt firmalarından günlük olarak alınan akaryakıt fişleri üzerinde yazan araç kilometre bilgileri ile aracın kilometre bilgisini kontrol eder, varsa aksaklıkların giderilmesi için Aktarma Merkezi Yöneticisine bilgi verir.

·       Sefere çıkan ve seferden dönen araçların taşıma sözleşmelerini kontrol eder, kayıtların bilgisayar ortamına aktarılmasını sağlayarak sonuçları düzenli olarak Aktarma Yöneticisine iletir.

·       Araçların tamiri için tamir istek formu düzenler, araçların tamir edilmek üzere kademe servisine sevk edilmesini sağlar.

·       Araçlarda bulunması zorunlu resmi belgelerin ve avadanlıkların periyodik zamanlarda kontrolünü yapar, varsa eksiklikler hakkında araç ve filo yönetim işleri müdür yardımcısına bilgi verir.

·       Trafik memurları, jandarma trafik ve görevlilerce düzenlenmiş ceza makbuzlarını inceler, sürücü hatasından kaynaklı cezaların ilgili sürücüye yansıtılması amacıyla araç ve filo yönetim işleri müdür yardımcısına bilgi verir.

·       Taşıt kartı, OGS ve KGS cihazlarının araç üzerinde bulundurulmasını sağlar, varsa sorunlu cihazlarla ilgili Aktarma Merkezi Yöneticisine bilgi verir.

·       Araçlarla ilgili yazışmaları (fatura, ceza tutanakları, tamir istek formları) düzenler. Aktarma Merkezi Yöneticisine iletir.

·       Hatlara yüklenecek kiralık araçların taşıma sözleşmelerini düzenler.

·       Gelen ve giden kasa/kargoların zamanında yerine ulaşıp ulaşmadığını kontrol eder, konu ile ilgili bağlı birimlere e-posta yoluyla bilgi verir.

·       Günlük olarak aktarma merkezinden sevk edilemeyen kargoların listesini hazırlar ve gerekli birimleri e-mail yolu ile bilgilendirir. 

 

Veri işleme faaliyetini PUDO adına İnsan Kaynakları Departmanı gerçekleştirecek olup, taraflar arası ilişkinin devamı boyunca KVKK madde 5 çerçevesinde işlemlere dayalı olarak diğer departmanlarla paylaşabilecektir. İşlenen veriler PUDO tarafından taraflar arası ilişki devam ettiği müddetçe ve her halde ilişkinin sonlanmasını müteakip ilgili mevzuata göre en az 6 (altı) yıl boyunca PUDO veri tabanında muhafaza edilecektir.  PUDO şirket içi iletişimin sağlanmasında Microsoft tarafından geliştirilmiş olan Teams ürününü kullanmakta olduğundan, şirket içi yazışmalar ve paylaşımlar bulutta muhafaza edilebilecek olup, sağlayıcılarının veri dolaşım politikası nedeniyle, verileriniz belirli dönemlerde yurt dışına da aktarılabilecektir. Bunun yanında yurt dışı seyahatlerinde ve eğitimlerinde iletişim sağlanması, seyahat organizasyonunun sağlanması ve toplu e-posta gönderimlerinin yapılabilmesi için yurt dışındaki üçüncü kişilerle paylaşılabilecektir.

 

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Kargo Takip Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kargo Takip Uzmanı Kargo Takip Uzmanı Maaşları Kargo Takip Uzmanı Nasıl Olunur? Kargo Takip Uzmanı Nedir? Kargo Takip Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Kargo/kurye firmaları ve tüm e-ticaret platformlarının entegre olabileceği PUDO Akıllı Kargo Otomatları ağı, ülkemiz için e-ticaret sektörüne uçtan uc

Şirket Sayfasına Git

Kargo Takip Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kargo Takip Uzmanı Kargo Takip Uzmanı Maaşları Kargo Takip Uzmanı Nasıl Olunur? Kargo Takip Uzmanı Nedir? Kargo Takip Uzmanı İş İlanları