warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Departman

Teknik Servis

Teknik Servis

Başvuru Sayısı

296 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

296 başvuru

Departman

Teknik Servis

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

HAKKIMIZDA

2024 yılında 44. Yaş günümüzü kutladığımız Kardeşler Motosiklet adı ile kurulup 2019 yılı itibari ile Premium Motosiklet olarak yolumuza devam etmekteyiz.

1980 yılında 3 kişilik ekibimiz ile HONDA markası yetkili servisi olarak başlamış olduğumuz yolumuza bu gün ‘’YAMAHA’’ markası yetkili satış ve servis hizmetini, Türkiye’de ve Avrupa'da EN BÜYÜK YAMAHA YETKİLİ SERVİSİ olarak tesisimiz, teknolojimiz, kalite standartları, yetkin çalışanları, müşteri odaklılığı, sorumluluklarının bilincinde bir firma olarak sektörde öncü bir şirket olmanın gurunu yaşıyoruz.

40 yıllık tarihinde öncelikle ‘’HONDA’’ markası ile başladığımız hizmetlerimizi 1996 yılından günümüze YAMAHA YETKİLİ BAYİİ olarak devam etmekteyiz.

Geçtiğimiz yıllardan bugüne Premium Motosiklet olarak müşteri odaklı çalışmaları ve bağımsız müşteri ilişkileri departmanı ile sektöre rol modeli olmaktadır.

Şirketimiz bugün Türkiye’deki yoğun rekabete dayalı olan motosiklet sektöründe YAMAHA markası ile birlikte, satış ve satış sonrası hizmetlerinde ki pazarlama ve stratejileri ile en iyi marka değerini yaratmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Şirketimizde sürdürmekte olduğumuz Müşteri odaklı satış ve satış sonrası hizmetlerimizde elde etmiş olduğumuz başarılarımızla ün kazanmaya devam etmektedir.

2019 Müşteri Hizmetleri 1.liği

2019 Satış Sonrası Hizmetler 1.liği

2020 Müşteri Hizmetleri 1.liği

2020 Satış Sonrası Hizmetler 1.liği

2021 Müşteri Hizmetleri 1.liği

2021 Satış Sonrası Hizmetler 1.liği

2023 Aksesuar Satış 1. liği

2023 En Etkin Sosyal Medya Yönetimi 1. liği

2023 Çalışan Memnuniyeti 1. liği

Premium Motosiklet olarak ticari bir kuruluş olmaktan öte bizlerinde arzuladığı müşteri odaklı ve kusursuz hizmete odaklanan bir şirket olma görevini üstleniyoruz.

     GENEL NİTELİKLER:

  • Tercihen Motor/Otomotiv ile İlişkili Lisans, Ön lisans veya E.M.L bölümünden Mezun,
  • Sigorta şirketlerinin ve/veya Yetkili servislerin hasar birimlerinde, Hasar Danışmanlığı konusunda en az 1 yıl deneyimli,
  • Hasar expertizi ve sigorta mevzuatına hakim,
  • Motosiklet ile ilgili teknik bilgi, ilgi ve beceriye sahip
  • Müşteri memnuniyeti odaklı; iletişimi kuvvetli; diksiyonu düzgün
  • Takım çalışmasına uygun, sorumluluk sahibi
  •  A2 sınıfı sürücü belgesi sahibi ve aktif motosiklet kullanabilen
  •  Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış yada en az 2 yıl tecilli


İŞ TANIMI

  • Müşteriyi karşılamak, birlikte aracın hasar tespitini yapmak, işe başlamadan önce müşteriye tahmini olarak aracın teslim tarihini bildirmek, aracın distribütör firma standartlarında onarımının yapılmasını sağlamak
  • Hasar tespitini sigorta eksperi ile bir kez daha gözden geçirmek ve eksperin onayladığı parça fiyatlarına göre araç kartını açmak
  • Hasar ve ekspertiz raporunu hazırlayarak aracın yedek parça--mekanik organizasyonunu sağlamak 
  • Aracın teslimat aşamasına kadar dosya ve işlem tetkikinin yapılması


Çalışma saatlerimiz hafta içi ve Cumartesi 09:00-18:00 saatleri arasındadır. 

Yan Haklar: Yol desteği, Yemek, Prim, İkramiye, Kurumsal Etkinlik, Kurumsal Eğitim

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Muaf, Yapıldı
A2 sınıfı

Hasar Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Hasar Danışmanı Hasar Danışmanı Maaşları Hasar Danışmanı Nasıl Olunur? Hasar Danışmanı Nedir? Hasar Danışmanı İş İlanları
Hakkımızda

HAKKIMIZDA 2024 yılında 44. Yaş günümüzü kutladığımız Kardeşler Motosiklet adı ile kurulup 2019 yılı itibari ile Premium Motosiklet olarak yolumuza

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Giyim Yardımı, Bayram Yardımı, Bireysel Emeklilik.

Hasar Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Hasar Danışmanı Hasar Danışmanı Maaşları Hasar Danışmanı Nasıl Olunur? Hasar Danışmanı Nedir? Hasar Danışmanı İş İlanları