warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Gayrimenkul Danışmanı

PREMAR GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI

Adana, Adıyaman, Afyon, Ankara, Antalya, Balıkesir(Edremit, Altıeylül), Bingöl, Bursa, Çanakkale, Denizli, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Yozgat, Ardahan, Yalova, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübesiz

Departman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

PREMAR GAYRİMENKUL AİLESİ' NE KATILARAK SEKTÖRÜN KAZANÇLI DÜNYASINA ADIM ATMAK İSTER MİSİNİZ ? 

PREMAR Gayrimenkul, 45' i aşkın şehirde 90’ a yakın bayisi bulunan ve ülkemizin ulusal sermayeye sahip olup uluslararası alanda da faaliyet gösteren ilk ve tek emlak franchise zinciridir. Kurumsal kimliğimizi temsil edebilecek, çalışma disiplinine, eğitime ve sürekli gelişmeye açık girişimci ruha sahipseniz, insanlarla iletişim kurmak ve yardımcı olmak size keyif veriyorsa, PREMAR çatısı altında hayat standardınızı yükseltecek bir kariyer inşa etmek istiyorsanız sizi İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Muğla, Bursa, Denizli, Adana, Eskişehir, Afyonkarahisar, Amasya, Balıkesir, Elazığ, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Siirt, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Yozgat ofislerimize bekliyoruz. 

SIK SORULAN SORULAR 

Gayrimenkul danışmanlığı maaşlı bir iş midir ? 

Gayrimenkul danışmanlığı maaşlı bir iş değil, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyet, kurumsal olmama ve diğer zorluklarını yaşamak yerine, PREMAR çatısı altında tüm bu zorlukları yaşamadan, tüm gerekli eğitimleri alabilme, kurumsal markanın gücünü ve network ağını kullanabilme imkanları ile müşterilerinize modern bir ofiste çok daha profesyonel hizmeti verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısı ile bir maaş geliriniz olmaz, performansınız ile doğru orantılı olarak her satış/kiralama işleminizden PREMAR yüksek paylaşım oranları üzerinden maaşla karşılaştırılamayacak kadar yüksek gelirler elde edebilirsiniz. 

Gayrimenkul danışmanı olarak ne kadar kazanırım ? 

Bu soruya rakamsal olarak bir cevap vermek mümkün değildir. PREMAR gayrimenkul danışmanlarına çalışmalarında başarılı olabilecekleri tüm gerekli imkanları, eğitimleri ve altyapıyı sunar. Kazancınız tamamen sizin performansınızla, satış ve pazarlama becerilerinizle doğru orantılıdır. PREMAR çalışma sisteminde sonuçlandırdığınız satış/kiralama işlemlerinden elde edilen hizmet bedellerinin yarısı gayrimenkul danışmanı olarak sizin olur. PREMAR çalışma sistemini uygulayan, sistemli, disiplinli çalışan, bu sektörde kendini sürekli geliştiren, iletişim kabiliyetleri yüksek gayrimenkul danışmanları bu sektörde başarılı olmakta ve maaşlar ile karşılaştırılamayacak yüksek kazançlar elde etmektedirler. 

Gayrimenkul danışmanı olmak için tecrübe gerekli midir ? 

Gayrimenkul Danışmanı olmak için tecrübe gerekmez.

Gayrimenkul danışmanı olmak için araç kullanabilmem ve araç sahibi olmam gerekli midir? 

Gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya ve müşterilerinize hizmet vermeye başladığınızda, araç sahibi olmanız, size çalışmalarınızda büyük kolaylık sağlar. Randevularınıza zamanında yetişebilmek, müşterilerinize yer gösterimlerinde hızlı çözümler üretebilmek müşteri memnuniyeti açısından önemlidir. Bu nedenle araç sahibi olmanız işinizi kolaylaştıracak önemli bir etkendir.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları