warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Beylikdüzü)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

896 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

896 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Porland, 1976 yılından bugüne, gerek Ev gerekse Gastronomi kesimine hizmet eden ürün yelpazesiyle, tasarımdan üretim aşamasına kadar her ince detayı üstün teknoloji ve iş gücüyle ürünlerine yansıtan, dünya trendlerinin de ötesinde sektörde trend belirleyici olarak konumlanan, 42 yıllık deneyime sahip, Türkiye’nin önde gelen porselen markasıdır. Bilecik’teki kendi tesislerinde, porselen üretiminin yanı sıra ürün gamındaki ev gereksinimine yanıt verebilen “Masaüstü, Mutfak, Ev-Dekor, Tekstil ve Banyo” kategorilerindeki ürünleriyle de müşterilerin her türlü alışveriş gereksinimine cevap vermektedir. Ayrıca dünya markalarından olan cam üreticisi Libbey ve Luigi Bormioli de mağazalarında satışta olan markalardan bazılarıdır. Porland 1600’ü aşkın çalışanın istihdam edildiği, Türkiye’nin en büyük porselen üreticilerinden birisidir. 6 bölge müdürlüğü, perakende de yurt çapına yayılmış büyük m2’li 30 konsept mağazası ve online alışveriş sitesi  ile sadece yurt içinde değil, yurt dışı pazarlarının da aranılan markasıdır. Porland, 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bilecik tesislerinde, yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin %65’ini dört ana kıtada, 30’dan fazla ülkeye ihraç ederek başarısını uluslararası platformlara da taşımaktadır. Bünyesinde bulunan tasarım ekibiyle dünya trendlerini takip ederek ve özgün tasarımlarıyla trend belirleyici konumunda çalışmalarını sürdürmektedir. “Kendi Takımını Kendin Oluştur”, “Özgür Sofralar için Özgün Tasarımlar”, “Seç&Beğen&Birleştir” sloganlarıyla müşterilerine mağazalarında ve tüm satış kanallarında eşsiz müşteri deneyimi yaşatmaktadır. Ar-Ge deneyimine ve güncel teknoloji ile donatılmış Ar-Ge laboratuvarlarına sahip olan Porland, bu yöndeki çalışmalarını strateji ve büyüme hedeflerine paralel olarak şekillendirerek, bu çerçevede hedef pazarlara optimize edilmiş ürünleri, yaratıcı tasarımları, çevreci yaklaşımlarla sunmaktadır. Porland, Türk Standartları Enstitüsünün 10850 kalite belgesine ilk sahip olan yerli porselen üreticisidir. IHA’nın (International Housewares Association) Şikago’da düzenlediği fuarda, perakende sektöründeki genel mükemmellik, inovasyon ve yaratıcı görsel düzenleme konularını onurlandıran GIA (Global Innovation Awards) yani Küresel İnovasyon Ödülü’nü ve dünyada 30 ülkeden sadece sektörün önde gelen markalarına verilen Global Honoree 2019 Ödülü’nü de almaya hak kazandık. Porland, son yıllardaki büyük büyüme ivmesini her geçen gün yükseltmekte ve ileriki yıllar


Porselen sektörünün Lider firması Porland Porselen, İmge bünyesinde çalıştırılmak üzere yukarıda belirtilen niteliklere uygun İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan Perlavista  Mağazasında görevlendirmek üzere ''Kasiyer'' aramaktadır.

• Mağazacılık sektöründe kasiyerlik alanında iş deneyimi bulunan,

• En az lise mezunu,

• Analitik yönü kuvvetli, dikkatli çalışabilen,

• İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi kuvvetli,

• Dış görünümüne özen gösteren,

• Sorumluluk sahibi,

• Ekip çalışmasına yatkın, uyumlu çalışabilen,

• Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,



Aday Kriterleri

2 - 5 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Kasiyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kasiyer Kasiyer Maaşları Kasiyer Nasıl Olunur? Kasiyer Nedir? Kasiyer İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler

Kasiyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kasiyer Kasiyer Maaşları Kasiyer Nasıl Olunur? Kasiyer Nedir? Kasiyer İş İlanları