warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Samsun(Tekkeköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

387 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

387 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


  • Üniversitelerin İşletme, Ekonomi, Pazarlama vb. Bölümünden Mezun Olmak,
  • En Az 10 Yıl Pazarlama ve Satış Alanında , En Az 3 Yıl Yöneticilik Deneyimine Sahip Olmak,
  • Erkek Adaylar İçin Askerlik Hizmetini Tamamlamış,       
  • Mevzuat ve Yasalara Hâkim Olmak (6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu, 4857 Sayılı İş Kanunu)
  • Tercihen İyi Derecede İngilizce Konuşma, Okuma ve Yazma
  • Kalite, Çevre, İSG Yönetim Sistemleri Hakkında Deneyim Sahibi Olmak
  • Samsun’da İkamet Eden/edebilecek olan,
  • Seyahat Engeli Bulunmayan ve aşağıda bulunan niteliklere sahip; 
  1. Bayilik Modelleri Bilgisi
  2. Pazar Araştırma Bilgisi,
  3. Raporlama Bilgisi,
  4. Sunum Hazırlama ve Sunma Becerisi,
  5. Satış ve Pazarlama Bilgisi,
  6. MS Ofis Programlarını (Word, Excel, PowerPoint vb.) İyi Kullanan,
  7. ERP Programı Kullanma Bilgisi olan,
  8. Şirketi Temsil Etme Kabiliyetine Sahip,
  9. İletişim Becerisi yüksek,
  10. Şirket Dışı Üst Düzey Yetkililer İle İletişim Kurabilen,
  11. Etkili Konuşma ve İkna Etme Becerisi,
  12. Problem Çözme Becerisi,
  13. Araştırma ve Analiz Becerisi,
  14. İş Takibi Yapabilme Becerisi,
  15. Strateji Geliştirme Becerisi,
  16. Stres Yönetimi Becerisi olan çalışma arkadaşları arıyoruz. 

İŞ TANIMI

·         Şirket hedeflerinin bölüm faaliyet ve planlarına dönüştürülmesini ve planlara uygun çalışma düzenini sağlamak.

·         Kendisine bağlı tüm personele pozisyon hedeflerini anlatmak ve onları bu hedeflere yönlendirmek için her fırsatı değerlendirmek.

·         Stratejilerle uyumlu bütçe planlamasını yapmak, onaylanan bütçeyi uygulamak, gerçekleşmeleri takip etmek ve raporlamak.

·         Çalışan motivasyonunu sağlamak, yetkinliğini arttırmak ve çalışanların şirket değerlerine bağlılıklarını sağlamak.

·         Şirket yurt içi pazarlama stratejilerinin belirlenmesine katkıda bulunmak, belirlenen stratejiler doğrultusunda yurt içi bölge-ürün-müşteri segmentasyonunu ve segmentasyon bazlı satış hedeflerini oluşturmak.

·         Satış hedefleri doğrultusunda kendisine bağlı satış ekiplerini yönlendirmek ve hedeflerin gerçekleştirilmesini sağlamak, hedef gerçekleşmelerini düzenli olarak değerlendirmek ve raporlamak.

·         Ürün fiyatlandırma stratejilerine iç pazar ve rakip ürünlerin fiyatlama ve ödeme modeli bilgilerinin dahil edilmesini sağlamak.

·         Pazarlama planı ve satış hedefleri ile uyumlu olarak şirket yurt içi satış bütçesini oluşturmak ve bütçe gerçekleşmelerini düzenli gözden geçirerek, bütçe hedeflerininim başarılmasını sağlamak.

·         Firmanın iç pazarda kalite, güven ve yeterli servis özelliklerini ön plana çıkararak tanıtımının yapılmasını sağlamak.

·         Satış ağının genişletilmesi, iç pazardaki bayilerin ürün, kalite ve servis konularındaki talep istek ve tavsiyelerine cevap vermek, sektör gelişmelerini takip etmek.

·         İç pazar ağının genişletilmesine yönelik faaliyetlerde bulunmak, müşteri ilişkilerini koordine etmek ve müşterilerle iletişim sağlamak.

·         İcra kurulu kararlarının müşterilere tebliğini sağlamak, müşterilere yönelik farklı içeriklerdeki anketlerin müşterilere ulaştırılması, derlenmesi ve ilgili birimlere iletilmesini sağlamak ve şirketin her türlü faaliyetinin mevzuata uyumluluğunu denetim altında tutmak.

·         Alınan siparişlerin hazırlanması, sevkiyatı ve ödeme işlemlerinin zamanında yapılmasını sağlamak.

·         Ulusal sektörel ihtisas fuarlarına katılımla ilgili tüm işlemleri yürütmek, sektörel bilgileri derlemek analiz etmek, pazar hakkında brifing hazırlamak, aylık yıllık satış değerlendirme raporlarının hazırlamak ve yönetime sunmak.

·         İç pazardaki gelişmeleri, yenilikleri takip etmek, numune ürün talep eden müşterilere numunelerin ulaştırılmasını sağlamak, fiyat listelerinin ve yeni ürün bilgilerinin müşterilere ulaştırılmasını sağlamak ve satış sözleşmeleri içeriğini belirlemek.

·         Müşterilerden gelen satış sözleşme tekliflerinin değerlendirmek, icra kurulu ve bağlı birimler, icra kurulu ve yabancı müşteriler arasında köprü vazifesi görmek.

·         Markanın iç pazarda geliştirilip yaygınlaştırılması yönünde piyasanın nabzını tespit etmek, raporlamak ve icra kuruluna sunmak.

·         Katılım kararı verilen fuar organizatörleri ile irtibata geçilip sözleşmeleri hazırlamak.

·         Fuara götürülmesi gereken promosyon ürünlerinin ve stant ürünlerinin tespitini yapmak, fuar seyahat planını hazırlamak ve ilgili rezervasyonların tamamlanmasını sağlamak.

·         Fuar dönüşü fuar değerlendirme raporu hazırlamak, yönetime sunmak ve yönetim ile fuar değerlendirme toplantısı yapmak.

·         Kalite Yönetim Sisteminin performansı ve iyileştirme için fırsatlar ile ilgili üst yönetime raporlama yapmak, çevre performansı dahil çevre yönetim sisteminin performansını üst yönetime raporlamak, İSG yönetim sisteminin performansını üst yönetime raporlamak.

·         Kalite Yönetim Sistemindeki değişiklikler planlanır ve uygulanırken kalite yönetim sisteminin bütünlüğünü sağlamak.

·         Birim çalışanlarının görüş ve fikirleri alınarak, Proses (süreç), Çevre ve İSG risklerini belirlemek.

·         Kuruluşun tamamında müşteri odaklılığı teşvik etmek.

·         Kalite, Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemleri standartları şartlarının karşılanmasını sağlamak.

·         Proseslerin (süreçlerin) istenen sonuçları ortaya çıkarmasını sağlamak.

·         Sorumlu olduğu süreçte meydana gelen problemleri bağlı olduğu amirine iş sürecini aksatmayacak şeklide hızla bildirmek ve problemin giderilmesini sağlamak.

·         Sorumlu olduğu sürecin sürekli iyileştirilmesine, verimliliğin artırılmasına, maliyetlerin azaltılmasına yönelik öneri geliştirmek ve üstlerine önermek.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Yurtiçi Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yurtiçi Satış Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

Poelsan Dünya Firmalarıyla Rekabet Ediyor... Poelsan, 1994 yılında henüz ülkemizde üretimi yapılmadığı için ithal edilen Polietilen Kangal Boru Bağ

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİPoelsan Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından gizli

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Prim, Yemekhane, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Bayram Yardımı.

Yurtiçi Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yurtiçi Satış Müdürü İş İlanları