warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Capacıty Satış Danışmanı

Pe-Re-Ja İleri Kimya Sanayi A.Ş.

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kuruluşu bir asıra dayanan, Pereja ileri Kimya Sanayi A.Ş, başta kolonya, parfüm, vücut spreyi, oda ve kumaş spreyi gibi kokulu ürünlerin yanı sıra sabun, şampuan, vücut losyonu kişisel bakım ve kozmetik ürünleri üretimi yapmaktadır. Ürünlerini insan ve çevre sağlığına zarar vermeksizin uluslararası standartlarda üreterek tüketicisine sunan Pereja İleri Kimya Sanayi, Türk kozmetik endüstrisinin lider kuruluşlarından biridir. 

Türkiye'de ilk limon kolonyası markasına adını veren Pereja, ayrıca ülkemizde Sandy markası ile ilk sıvı sabunu üreterek sektöre ilkleri kazandırmıştır. Tümüyle entegre üretim tesislerimiz Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde 25.000 m2 kapalı olmak üzere toplam 100.000 m2'1ik bir alanda faaliyet göstermektedir. Uzun yıllar faaliyetlerini İstanbul'da sürdürdükten sonra Edirne'deki modern üretim tesislerine taşınmıştır. 2018 içerisindeki başlatılan büyüme planı çerçevesinde, tesislerimizin 15.000 m2'lik ek üretim ünitelerinin yapımı devam etmektedir. 

Koku, kişisel bakım ve ev kozmetiği konularında oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmamız, her yaş ve segmente hitap etmesi ve üretim tesislerindeki yuksek teknolojiye sahip güçlü altyapısıyla sektörde ayrışır. Kendi markalarının dışında Chakra, Beymen, LCW, English Home, Bella Maison, Mavi Jeans, Defacto, BiM, ŞOK, A101 gibi pek çok ulusal ve uluslararası markanın ürünlerini geliştirmek ve üretmektedir. Tümüyle entegre üretim tesislerimiz Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde 25.000 m2 kapalı olmak üzere toplam 100.000 m2'lik bir alanda faaliyet göstermektedir. Uzun yıllar faaliyetlerini İstanbul'da sürdürdükten sonra Edirne'deki modern üretim tesislerine taşınmıştır. 2018 içerisindeki başlatılan büyüme planı çerçevesinde, tesislerimizin 15.000 m2'lik ek üretim ünitelerinin yapımı devam etmektedir. Üretim tesislerimiz son sistem depolama ve kalite kontrol birimleri ile donatılmıştır. Pereja İleri Kimya A.Ş.’nin toplam 82 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatın % 50’lik bölümünü Avrupa ülkeleri oluşturmaktadır. 

Perakendecilik konusunda yaklaşık üç yıldır hazırlıklar yürüten şirketimiz MAISON PEREJA markasıyla ilk konsept mağazasını 2019 Haziran ayında İzmir Çeşme Sheraton Oteli’nde açtı. Yaz ve tatil temalı özel bir koleksiyonun sunulduğu mağazada parfümlü ürünler, kişisel kozmetik ve ev bakım ürünlerinin yanı sıra çeşitli aksesuarlar da satılmaktadır. Perakende projesinin devamı olarak Capacıty Avm 'de hizmet veren mağazamız ile birlikte büyümeye devam ediyoruz.CAPACITY de olan mağazamız için "SATIŞ DANIŞMANI"pozisyonunda takım arkadaşları arıyoruz!

  • En az lise mezunu,
  • Tercihen benzer sektörde minimum 1 yıl deneyimi olan ve bu alanda kariyer hedefleyen,
  • Pozitif,güleryüzlü,enerjisi yüksek
  • İletişime açık,kişisel bakımına özen gösteren
  • Öğrenmeye istekli,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.

İŞ TANIMI

  • Mağaza ekibiyle uyumlu bir şekilde çalışarak müşteri odaklı hizmet vermek,
  • Müşterilerimiz ile birebir ilgilenerek kusursuz müşteri deneyimi yaşatmak,
  • Belirlenen satış hedeflerini gerçekleştirmek,
  • Mağazanın görsel standartlara uygun olmasını sağlamak,
  • Marka kimliğine değer katarak kurumsal kültürümüze katkı sağlamak


 

Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları
Hakkımızda

Pe-Re-Ja İleri Kimya Sanayi A.Ş.

Şirket Sayfasına Git

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları