warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Mali İşler Uzmanı

Paynet Ödeme Hizmetleri A.Ş

İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

285 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

285 başvuru

Departman

Diğer

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Genel Nitelikler Ve İş Tanımı


Paynet, 2000 yılından bu yana TCMB lisanslı ilk lider B2B platformudur. Çeşitli sektörlerde ve yaklaşık 20.000 müşteriyle hizmet veren bir finansal teknoloji ortağı olarak şirketlerin finansal süreçlerini dijitalleştirmelerine yardımcı oluyoruz. Güçlü ve güvenilir altyapı mirasımızla ödeme sistemleri ortamında geleceği şekillendirmek için herkese erişilebilir ve sürdürülebilir finansal teknolojiler sunuyoruz.

İstanbul Maslak'ta bulunan genel müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere şirketin finans, muhasebe ve idari işler süreçlerini yürütecek Mali İşler Uzmanı aramaktayız.


Finans İşlemleri

· Bankadan tahsilat süreci için, her sabah bankalardan tahsil edilmesi gereken toplam tutarla ilgili operasyon iş birimi ile mutabakat yapmak. Bankadan gelen net tutar ile beklenen ödeme tutarı arasında farklılık varsa, farkın nedenini operasyon iş birimi ile birlikte araştırmak.

· Ana Firma ve Bayi ödeme süreci için her sabah ödeme listesini kontrol edip, mutabakat yapmak. Olası mutabakatsızlıklarda farklılıkları operasyon iş birimi ile birlikte inceleyerek, 2 saat süre içerisinde çözümlenememe durumunda yöneticisine bilgi vermek. Ana Firma ve Bayi ödeme öneri listelerini oluşturmak, I. Onay İçin Operasyon Müdürü’ne göndermek ve Genel Müdür Onayı (II. Onay) sonrası bankaya yönlendirmek.

· Bankaların aldığı masrafları sisteme işlemek ve anlaşma dışında alınan masraflara itiraz etmek.

· Günlük banka kayıt ve mutabakat işlemlerini yapmak.

· İş avansı ve maaş avansı ödemelerini yönlendirmek.


Muhasebe İşlemleri

· Hizmet ve mal satın alma faturalarını sisteme kayıt etmek ve satıcı mutabakatlarını yapmak. Hizmet bedeli, fiyat farkı, indirim, vb. faturaları kesmek ve mutabakatlarını yapmak. Müşterilerin kesmiş olduğu iade, fiyat farkı, indirim vb. faturalarını kayıt etmek ve müşteri mutabakatlarını yapmak.

· ·Personel masraf listelerini kayıt etmek.

· Gerektiğinde noter, ticaret odası, vergi dairesi gibi resmi işlemleri yapmak.

· Ay sonu çalışmalarına destek vermek.

· Denetim çalışmalarına destek vermek.


İdari İşler İşlemleri

· İdari İşler bünyesinde bulunan işlere yardımcı olmak.

· Şirketin temizlik, kırtasiye, mutfak malzemesi ihtiyaçlarını takip etmek ve gerektiğinde sipariş oluşturmak.

· Personel yemek kartı talep/iptal süreçlerini takip etmek aylık dolumları yapmak.

· Personel kartvizit ihtiyaçlarını tespit ederek matbaa ile ilgili süreçleri yürütmek.

· Personelin yurt içi  görevlendirmelerinde seyahat organizasyonlarını (otel, uçak,  için gerekli işlemler vb.) yapmak, ilgili kayıtları tutmak ve faturalarını takip etmek.

· Şirkete gelen  mektup, kargo gibi evrakların takibi ve yönlendirmesini yapmak.   Kargo, kurye, posta aracılığı ile gönderilecek evrakların gönderilmesini sağlamak. 


Genel Nitelikler

· En az meslek yüksekokul mezunu olmak.

· Tercihen en az 2 yıl deneyim sahibi olmak.

· İletişim becerisine sahip olmak.

· MS Office ve SAP programlarını kullanabilmek.

· Analitik olmak, problem çözme yeteneğine sahip olmak ve dikkatli olmak.



Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Mali İşler Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mali İşler Uzmanı Mali İşler Uzmanı Maaşları Mali İşler Uzmanı Nasıl Olunur? Mali İşler Uzmanı Nedir? Mali İşler Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Paynet’in temellerini 2000 yılında B2B’de kredi kartı ile ödeme alma fikri ile attık. Paynet, bugün farklı sektörlerde faaliyet gösteren 20.000 işletm

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Hayat Sigortası.

Mali İşler Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mali İşler Uzmanı Mali İşler Uzmanı Maaşları Mali İşler Uzmanı Nasıl Olunur? Mali İşler Uzmanı Nedir? Mali İşler Uzmanı İş İlanları