warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara(Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

617 başvuru

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

617 başvuru

Departman

Eğitim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

ON HEKİM BELGELENDİRME SERTİFİKASYON LTD. ŞTİ.


On Hekim Sınav ve Belgelendirme Merkezi, faaliyet gösterdiği ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ belgelendirme hizmetleri alanında sektörün önde gelen firmalarından biri olup;  Kalite Politikası, misyonu ve vizyonu gereği tarafsızlık, gizlilik ve güvenlik ilkelerine uygun olarak inşaat sektöründeki tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde belgelendirme hizmeti vermeye hız kesmeden devam etmektedir.

 

YETİŞTİRME PROGRAMININ TANIMI


Bu program; İnşaat Sektöründe yeni bir iş imkanı sağlayan Mesleki Yeterlilik Kurumu’na bağlı Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşlarında “Değerlendirici” olarak görev alacak "İnşaat Mühendisleri, İnşaat Teknikerleri ve Yapı Öğretmenleri” yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

 

Eğitim programımızın sonunda, Mesleki Yeterlilik Kurumu(MYK) tarafından yetkilendirilmiş, TÜRKAK tarafından ISO/IEC 17024 standardına uygun olarak akredite edilmiş Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşlarında görev alabilecek seviyeye erişeceksiniz. Sektörde bu işi yapabilen ve yapabilecek bu alanda yetkin kısıtlı sayıda eleman olması sebebi ile bir eğitim sürecine ihtiyaç duyulmaktadır.

 

On Hekim Sınav ve Belgelendirme Merkezi olarak kendi içimizde yürüttüğümüz ve uyguladığımız bu eğitim programını; yeni iş imkânı arayışında olan ve kendini geliştirmek isteyen sizler ile büyütmek istiyoruz.

 

İnşaat sektöründe hakim olduğumuz 13 yeterliliğimiz ile aktif olarak sınav yapmaktayız ve bu alanlarda yeni değerlendiriciler yetiştirmekteyiz. Bu yeterlilikler:

 

·         Ahşap Kalıpçı

·        Betonarme Demircisi

·        İnşaat Boyacısı

·        Alçı Levha Uygulayıcısı

·        İnşaat İşçisi

·        Alçı Sıva Uygulayıcısı

·        Duvarcı

·        Panel Kalıpçı

·        Seramik Karo Kaplamacısı

·        Isı Yalıtımcısı

·        Sıvacı

·        İskele Kurulum Elemanı

·         Betoncu

 

Program sonrası eğitim sonuçlarına göre işe alım gerçekleştirilecektir.

 

Program sonunda yapılacak olan sınavda ve eğitim sürecinde gösterilen başarı göz önüne alınarak başarı sıralamasına göre en az bir kişi program sonunda On Hekim Sınav ve Belgelendirme Merkezi’nde “Değerlendirici” olarak çalışmaya hak kazanacaktır.*

 

*Ulusal Yeterliliklerdeki tecrübe şartını sağlamak,Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun Ölçme ve Değerlendirme Semineri’ne katılım sağlamak ve başarılı olmak koşulu vardır.


  

OFİS/EĞİTİM PROGRAMI   

SAHA(SINAV ALANLARI) PROGRAMI 

·         Mesleki Yeterlilik Kurumu(MYK) Hakkında Önbilgi

·        MYK Portal kullanımı

·        MYK Mevzuatlar

·        Teorik ve Performansa Dayalı Sınavlar İçin Uygulama Rehberi

·        Teorik ve Performansa Dayalı Sınavlar İçin Kamera Kayıt Rehberi

·        Ulusal Yeterlilikler

·        Performans Değerlendirmeler

·         Sınav Materyalleri Hazırlama Süreci

 ·         Sınav alanlarında yapılan gerçek sınavlarda gözetmen olarak görev alıp deneyimli sınav yapıcılar ile sınavları gerçekleştirmek

·         Her sınavda adayları performans değerlendirme formu ile ulusal yeterliliklere göre değerlendirmeyi öğrenmek

·         MYK ve TÜRKAK Rehberlerine Uygun Sınav Alanı Hazırlığı ve Kontrolü

         



PROGRAMA BAŞVURABİLECEK ADAYLAR


İnşaat Mühendisleri, İnşaat Teknikerleri, Yapı Öğretmenleri
 
BAŞVURU İÇİN BEKLENEN NİTELİKLER
 
-Eğitim seviyesi: Lisans - Öğrenci/Mezun, Yüksek Lisans - Öğrenci/Mezun, Doktora - Öğrenci/Mezun
-Kendini Mesleki Yeterlilik ile belgelendirme faaliyetlerinde geliştirme amacında olan

 

PROGRAMIN SONUNDA ULAŞILACAK SEVİYE VE KAZANIMLAR

 

-       Türkiye’de aktif olarak İnşaat Sektöründe belgelendirme faaliyeti yapan Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşlarında Sınav Yapıcı, Karar Verici, İç Doğrulayıcı olarak görev alabilirsiniz.(Bunun için Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun Ölçme ve Değerlendirme Semineri’ne katılıp seminer sonrası yapılan sınavda başarılı olmanız ve Ulusal Yeterliliklerdeki tecrübe şartını sağlamanız gerekmektedir.)

-       Sınav materyallerinin hazırlanmasında bilgi sahibi olabilir ve kuruluşlar için sınav materyalleri hazırlayabilirsiniz.

-       Programa %70 devamlılık sağlayan adaylara programa “Katılım Sertifikası” ;  Programa %70 devamlılık sağlayan ve program sonu yapılan değerlendirmede başarılı olan adaylara “Başarı Sertifikası” verilecektir.

-       Sistem hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir ve kendi Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşunuzun temellerini de atabilirsiniz.

 

Başvurular Kariyer.net üzerinden alınacaktır.

 


Aday Kriterleri

Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

İnşaat Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnşaat Mühendisi İnşaat Mühendisi Maaşları İnşaat Mühendisi Nasıl Olunur? İnşaat Mühendisi Nedir? İnşaat Mühendisi İş İlanları
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

İnşaat Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnşaat Mühendisi İnşaat Mühendisi Maaşları İnşaat Mühendisi Nasıl Olunur? İnşaat Mühendisi Nedir? İnşaat Mühendisi İş İlanları