warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Gaziantep, Hatay, Mersin, İstanbul(Avr.), Kayseri, Kocaeli, Konya, Tekirdağ, Şanlıurfa(Merkez), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Gayrimenkul Değerleme

Gayrimenkul Değerleme

Başvuru Sayısı

267 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

267 başvuru

Departman

Gayrimenkul Değerleme

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Genel Merkezi Ankara'da bulunan ODE Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ. olarak yedi Coğrafi Bölgede Şube Müdürlüğü bulunan, ülke genelinde hizmet veren bir kuruluşuz.

ODE Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ. olarak  halihazırda  Ziraat Bankası, Halk Bankası, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım bankaları ile fiilen çalışmaktayız. Diğer bankalar ile de görüşmelerimiz devam etmektedir.

Firma olarak Denetmen (rapor kontrolörü), büyükşehirlerimizde kadrolu,  diğer tüm illerimizde ise sözleşmeli olmak üzere; tecrübe şartlarını sağlayan SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olan çalışma arkadaşları aramaktayız.

Kurumsal bir yapı olan Ode Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. bünyesinde, siz değerli meslektaşlarımızı da görmekten onur duyacağımızı bildirir çalışmalarınızda başarılar dileriz.

ODE Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ.


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
B sınıfı

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Maaşları Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Nedir? Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanları