warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Gayrimenkul Değerleme

Gayrimenkul Değerleme

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Gayrimenkul Değerleme

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Genel Merkezi Ankara' da bulunan ODE Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketimiz, 7 ayrı Bölge Müdürlüğü ile ülke çapında hizmet vermektedir.

Firmamız, hali hazırda Ziraat Bankası ve Halk Bankası   ile fiilen çalışmakta olup, Vakıfbank ve bazı özel bankalarla ise  sözleşme aşamasındadır. 

Tüm illerde; SPK Lisanslı, 3 yıllık tecrübe şartını sağlayan Sözleşmeli Gayrimenkul Değerleme /Konut Değerleme Uzmanı çalışma arkadaşları aramaktayız.

Ayrıca asgari 5 yıllık Değerleme Uzmanlığı tecrübesi olan Denetmenler (Kontrolör) kadrolu olarak alınacaktır.

Kurumsal bir yapı olan ODE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. bünyesinde siz değerli meslektaşlarımızla birlikte çalışmaktan onur duyacağımızı bildirir ve hepinize hayat boyu başarılar dileriz.

Not:

1-Başvurularınızda lütfen hangi bankaya tanımlanmak istediğinizi belirtiniz.

2-Halk Bankası Asgari 1(bir) yıl saha tecrübesi istemektedir.


Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Muaf, Tecilli, Yapıldı

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Maaşları Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Nedir? Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanları