warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Product Manager

Neutec

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Pazarlama

Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz Kimiz?

Neutec; 1992 yılından itibaren hastalıkları önlemek için yeni yöntemler geliştirmeyi, insan sağlığını korumayı ve yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen, son teknolojideki üretim tesisleriyle farklı ve yüksek kalitedeki jenerik ve yenilikçi ilaçları başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya sunan Türk sermayeli şirketler grubudur.

Neutec İlaç ailesi olarak tüm çalışanlarımızın Neutec’te çalışmayı sevmelerini, mesleki ve kişisel gelişimlerini sürdürmelerini, yeteneklerini keşfetmelerini istiyoruz. Tüm bunlar içinde temel ilkemiz olan “mutlu çalışan” profilini yaratmak için çabalıyor ve var gücümüzle çalışıyoruz.

Sizleri de ailemizin parçası olmaya davet ediyoruz.

Ne Yapacaksın?

Neutec’te görev alarak yenilikçi ürün ve hizmetlerin yanı sıra sağlıklı büyüme anlayışıyla dünya standartlarında ilaçlar üreten, cesur ve öncü girişimlerimizle sürekli yeni tedavi çözümleri keşfetmeyi amaçlayan ayrıca Avrupa’nın en hızlı gelişen, en geniş ve en kaliteli ürün portföyüne sahip firması olma yolundaki serüvenimize destek olacak ve müşteriler, destek, satış ekiplerimiz arasında bir köprü oluşturan “Pazarlama” ekibimizin önemli bir parçası olacaksınız.

Rol Hakkında

Sorumluluğunuzda bulunan ürünlerin satış ve pazar payı hedeflerine ulaşabilmeleri için gerekli pazarlama stratejileri geliştirecek, bütçe planlarını oluşturacak ve uygulayacaksınız,

Sahada çalışan iş paydaşlarınızın pazarlama eğitimlerini geçekleştirecek ayrıca verilen eğitimlerin verimliliğini ölçümleyecek ve ürün stratejilerinin sahada doğru aktarıldığını gözlemlemek için saha ekibimizle ziyaretlerde bulunacak ve organize edilen doktor sunumlarına katılım sağlayacaksınız.

Kendi ürün grubunuzla ilgili gerçekleşen yurtiçi ve yurtdışı sağlık kongrelerine katılım sağlayarak sektördeki yenilik ve dinamikleri yakından takip edecek, firmanın ulusal ve uluslar arası alanda tanınırlığını arttırmaya yönelik faaliyetlerde bulunacaksınız.

Sektörde bulunan yerel ve global rakiplerinizin faaliyetlerini yakından takip ederek sektördeki güncel süreçleri gözlemleyecek ve ilgili raporlamaları gerçekleştireceksiniz.

Beceriler

Kimya, biyoloji ve işletme alanlarında lisans veya yüksek lisans derecesi,

En az iki yıl benzeri pozisyonda deneyim,

Türkçe ve İngilizce dillerinde ileri seviye yazılı, sözlü iletişim becerisi,

Güçlü sunum becerisi,

Yüksek enerji seviyesiyle içsel motivasyonu sağlayabilme becerisi,

Belirsizliği yönetme ve stresle başa çıkabilme becerisi,

Planlama ve organizasyon, analitik ve sonuç odaklı çalışabilme yetkinlikleri,

Farklı fikirlere açık olma, yeni ve yaratıcı fikirler üretebilme becerisi,

Karmaşık projeleri ve etkinlikleri çok kültürlü bir bağlamda yönetme ve kontrol etme konusunda deneyim,

Paydaşların ve saha ekibi üyelerinin coğrafi olarak dağınık olduğu bir organizasyonda çalışma deneyimi,

MS Office uygulamaları, e- tabanlı yazılımlar ve veri yönetimi becerileri hakkında ileri düzey bilgi,

Organizasyon Hakkında

Hızla büyüyen yapılanmamız içerisinde 12 kişinin istihdam edildiği Pazarlama departmanımızın ayrılmaz bir üyesi olacak ve Pazarlama yöneticisine bağlı olarak görevinizi gerçekleştiriyor olacaksınız.

Ürün müdürü olarak, sizi kişisel ve kariyer odaklı besleyen bir ortamda çalışırken, hastalar için engelleri ortadan kaldırmaya, ilaçlara erişimlerini artırmaya ve hastaların hayat kurtarıcı tedaviler almalarına yardımcı olan ekiplerimize tüm pazarlama süreçlerinde desteğinize ihtiyacımız var.

Sizi Bekleyen Görüşme Süreçleri

Sizleri daha yakından tanımak, deneyimlerinizi sizden dinlemek adına ilk mülakatımızı gerçekleştiriyoruz. Sürecin olumlu olması durumunda sizi Assessment sürecimize davet ediyoruz.

“Sizde büyüyen bir organizasyon içerisinde karmaşık proje ve etkinlikleri çok kültürlü bir bağlamda hem üretip hem de yönetebilirim diyorsanız hemen başvurun!”

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Ürün Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Müdürü Ürün Müdürü Maaşları Ürün Müdürü Nasıl Olunur? Ürün Müdürü Nedir? Ürün Müdürü İş İlanları

İlaç Sanayi

Hakkımızda

1992 yılında temelleri atılan ve Türk İlaç sektöründe ilk 10 firma içerisinde yer alan Neutec Grup, edinmiş olduğu tecrübeleri daima ileri götürme ilk

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Ürün Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Müdürü Ürün Müdürü Maaşları Ürün Müdürü Nasıl Olunur? Ürün Müdürü Nedir? Ürün Müdürü İş İlanları