warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bölge Müdürü-Doğu

Mondelez International

Erzurum

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

6 - 8 yıl arası

Departman

Satış

Satış

Yönlendirme Sayısı

999+ yönlendirme

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

6 - 8 yıl arası

Yönlendirme Sayısı

999+ yönlendirme

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

·       Mondelez International iç ve dış müşterilerine, kendisine verilen tüm görevlerde, sürekli olarak Mondelez International kalite ve standartlarını gözeterek liderlik yapmak, çözümler sunmak, gelişim olanakları sunmak, ve  diğerlerine ilham vermek. 

  • ·  Yönettiği ekibin gelişiminden ve olası düşük performansın yönetiminden sorumlu olarak gerekli aksiyonları almak.

    ·  Sorumlu olduğu  distribütörlerin, satışı yapılan tüm MI ürünlerinin stok, satış ve kar/zarar hedeflerine ulaşmasını sağlamak, gelecekte de kar ve satış artışı sağlanması için gerekli ortamı kurmak, fikirleri satmak,  diğerlerine satışın mantığını aktarmak ve distribütörler için çözümler oluşturmak. Mondelez International ürün satış kuralları ve uygulamaları gereğince Satış Şefleri ve Distribütörler tarafından uygun satış yapılıp yapılmadığını denetlemek ve üstünü bilgilendirmek.

    ·   Sorumlu olduğu   distribütörün satış aktiviteleri için gerekli bütçe ve kaynakları şirket kurallarına uygun şekilde yönetmek,  öncelikleri belirleyerek düzenlemek, ekibine aktarmak, takip etmek. Şirket kaynak ve aktiviteleri konularında Mondelez International merkez ofisin ilgili bölümleri  (Satış Stratejileri ve geliştirme, pazarlama, finans, müşteri hizmetleri, lojistik vb.) İle etkin iletişim kurmak, ortak çalışmaları yürütmek.

    ·    Sorumlu oldukları distribütörlerde çalışan satış temsilcilerinin Maaş,Prim,Tazminat,İzin hesaplamalarında baz alınacak özlük bilgilerini her ay merkeze doğru bir şekilde göndermek ve buna istinaden hesaplanan tutarları, distribütörün ödediği tutarlar ile kontrol etmekten sorumludur.

    ·   Elemanın fiziki çalışma tarihi sigorta giriş ve çıkış tarihleri mutlaka sigortaya bildirilen giriş – çıkış bildirgeleri ile aynı olmalıdır.

    ·    Elemanın brüt maaşı merkezden bildirilen ve bodroya yansıtılan brüt maaş ile aynı olmalıdır.

    ·    Tazminat hesaplamaları bildirilirken mutlaka tazminat bodrosu hesaplatılarak merkeze gönderilmelidir.

    ·    15 yılını  doldurduğu için ayrılmak isteyen elemanın mutlaka sigortadan almış olduğu kıdem yazısı ve hesaplanan bodrosu merkeze gönderilmelidir.

    ·    İşten ayrılan elemanın kullanmadığı izin gün sayıları ve hesaplan brüt izin tutarları merkeze bildirilmelidir.

    ·    Ücretsiz izin kullanan elemanın bilgisi mutlaka verilmelidir.(Eleman raporlu ise, sigortadan alınmış rapor örneği iletilmelidir.)

    ·      Merkezden bildirilen ödemeler, distribütörün yaptığı ödemeler ile kontrol edilmelidir.

    ·      Pazar hareketlerini değerlendirmek için araştırma yapmak, rakipler hakkında güncel bilgi edinmek, bölgenin Mondelez International satışlarını etkileyebilecek durumlarda aksiyon almak için bilgi derlemek, kararlar vermek ve üstleri ile paylaşmak. 

    ·      Sorumlu olduğu  bölge, distribütörlük veya konu ile ilgili proje geliştirmek veya atandığı özel projelerde yer alarak destek vermek.

    ·      Kendisine verilen sağlık ve güvenlik prosedürlerine azami dikkati göstererek kendisinin, sorumlu olduğu ekibin sağlık ve güvenliği için gereken uygulamaları hayata geçirmek.

    ·      Mondelez International bilgilerinin ve bilgileri içeren her türlü şirket ekipmanının korunması ve güvenliğini sağlamak.


        Genel Nitelikler 


·         Üniversite mezunu,

·         Hızlı Tüketim sektöründe, saha satış ekibinde en az 6 sene çalışmış,

·         Tercihen Erzurum'da ikamet eden,

·         Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

·         Microsoft Office programlarını kullanabilen,

·         Minimum orta düzeyde ingilizce bilgisine sahip,

·         B sınıfı ehliyeti olan ve seyahat engeli bulunmayan


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Bölge Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Müdürü Bölge Müdürü Maaşları Bölge Müdürü Nasıl Olunur? Bölge Müdürü Nedir? Bölge Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

Mondelez International Inc. (NASDAQ: MDLZ), çikolata, bisküvi, sakız, şekerleme, kahve ve toz içeceklerde bir dünya lideridir. Kuzey Amerika temel gı

Şirket Sayfasına Git

Bölge Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Müdürü Bölge Müdürü Maaşları Bölge Müdürü Nasıl Olunur? Bölge Müdürü Nedir? Bölge Müdürü İş İlanları