warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Danışmanı

Mia City Hotel

İzmir(Gaziemir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

710 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

710 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Tanımı

İzmir Gaziemir şehir merkezinde modern çizgilerle tasarlanmış güler yüzlü ve deneyimli personeli ile kaliteli hizmet anlayışını kendine ilke edinen Mia City Hotel toplam 80 oda olarak hizmetinizdedir. Ayrıca 1 tanesi çok amaçlı olmak üzere toplam 3 adet toplantı ve banket salonları ile etkinliklerinizde güler yüzlü kadrosuyla ev sahipliği yapmak üzere sizleri beklemektedir. Adnan Menderes Havalimanından yalnızca 3 km. uzaklıkta bulunmaktadır. İzmir’in Fuar merkezi olan Fuar İzmir’e 1 km uzaklıkta, yanısıra eğlence ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da boş zamanlarınızda hoşça vakit geçirmenize olanak sağlayacaktır. Yeşil alanlara ve tarihi mekanlara 10 km mesafesi ile şehrimizin tarihine yolculuk yapmanıza da imkan tanıyacaktır. Egenin parlayan yıldızı İzmir’e özgü misafirperverlik Mia City Hotel ‘de sizleri bekliyor.

Aranan Nitelikler

Görev Tanımı : Otel satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek, yönetmek ve denetlemek ; Satış pazarlama ve fiyat politikalarının saptanması konusunda otel yönetimine yardımcı olmak, yurt içinde ve yurt dışında otelin imajını en iyi şekilde tanıtmak.

  • Otelin satışlarını en iyi fiyatlarla en üst düzeyde tutmak için yurt içinde ve yurt dışındaki pazarlarda en etkili iletişim kanallarını kullanarak müşteriye ve tur operatörlerine ulaşmak konusunda faaliyetlerde bulunmak.
  •  Otelde uygulanacak fiyatlar konusunda genel yönetim ile periyodik toplantılar yapmak, çevre otellerin fiyatlarını da inceleyerek uygulanacak fiyatları saptamak, yönetimin onayına sunmak ve onayı takiben yeni fiyatların duyurulması konusunda çalışma yapmak.
  •  Otelin pazarlama faaliyetlerini organize etmek resmi ve özel kuruluşlar, basın ve çevre ilişkilerini düzenlemek.
  •  Otelin tanıtım çalışmalarını yapmak.
  •  Yeni müşteri potansiyelleri aramak ve yaratmak bu potansiyellere ulaşmak için hedeflerini ve objektiflerini seçmek.
  •  Mevcut müşteri portföyünü korumak ve sürekliliğini sağlamak.
  •  İç pazarda faaliyet gösteren acenteler ile anlaşma yaparak gazete ilanlarında otelin yer almasını sağlamak.
  •  Direkt satış kanallarıyla müşteriye ulaşmak.
  •  Bölgedeki rakip oteller iş potansiyelleri fiyat politikaları, müşteriyi çekme yolları ve imkanlarını araştırarak rakip otellere kıyasla otelin küvetli ve zayıf olduğu noktaları saptamak, zayıf noktaları gidermek amacıyla ilgili departman müdürleri ile görüşmek ve üst yönetime öneriler sunmak, küvetli olunan noktaları kullanarak müşterilere ulaşmak konusunda faaliyette bulunmak.
  •  Departman aylık faaliyetleri konusunda üst yönetime bilgi vermek ve aylık satış raporunu hazırlamak.
  •  Haftalık, aylık, 3 aylık , 6 aylık ve yıllık satış faaliyetlerini incelemek ve geçmiş dönemlerdeki satışları, içinde bulunulan zamanın satışları ile karşılaştırmak ve ileriye dönük forecastları hazırlamak.
  •  Otelin doluluğunu maksimumda tutmak için alternatif stratejiler üretmek ve üst yöneticilere sunmak.
  •  Kongre ve toplantı satışları ile otelde öncelikle doluluğun düşük olduğu dönemlerde otelin ve salonlarını doldurmak için faaliyetlerde bulunmak.
  •  Diğer departmanlar ile departmanının koordinasyonunu sağlamak.
  •  Prosedürlerde belirtilen standartlara departmanının uyumlu olarak katılmasını sağlamak.

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları

Demir- Çelik / Finansal Hizmetler 1+

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları