warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İstanbul Havaalanı - Satış Danışmanı

MALPSELL TEKNOLOJİ VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Başvuru Sayısı

387 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

387 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İstanbul Havaalanı'nda bulunan Phablet Shield marka standımıza Satış Elemanları alınıcaktır. Phablet Shield Akıllı cihazları korumaya yönelik Türkiye'de tek bir firmadır, akıllı cihazları 360 derece kaplama yaparak kılıfsız kullanım sağlıyoruz . Türkiye'nin en iyi avmlerdinde standlarımız mevcuttur, toplamda 8 şubemiz mevcuttur ve 2019 yılında toplam 20 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Türkiyede olmayan bir sistem olduğundan satışlarımız gayet başarılı, isterseniz web sitemizi ziyaret edebilirisiniz. Kazanç olarak GERÇEKTEN satış yapabilirseniz çok yüksek rakamlar kazanabilirsiniz. Maaş olarak sabit asgari ücret + prim +yol +yemek +ssk Kendinize satışta güveniyorsanız hiçbir yerde kazanamayacağınız kazanç sunuyoruz sizlere.





İstanbul Havaalanı standımız için; 

-Dinamik -Motivasyonu yüksek

 -Takım Ruhuna uyabilecek

 -Satışta kendine güvenen 

 -İngilizce bilen adaylar aramaktayız.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun)

Mağaza Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Satış Danışmanı Mağaza Satış Danışmanı Maaşları Mağaza Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Mağaza Satış Danışmanı Nedir? Mağaza Satış Danışmanı İş İlanları