warning
İlan yayından kaldırılmıştır

HR Business Development Supervisor

Majorel Türkiye

İstanbul(Avr.)(Şişli)

Hibrit

Hibrit

Job Type

Full-Time

Position Level

Medium Level Manager

Department

Human Resources

Human Resources

Application Count

175 application

Job Type

Full-Time

Position Level

Medium Level Manager

Application Count

175 application

Department

Human Resources

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Dünyanın en saygın dijital yerel ve dikey lider markalarının çoğu için yeni nesil uçtan uca müşteri deneyimi çözümleri tasarlıyor, inşa ediyor ve sunuyoruz.82.000'den fazla ekip üyesi ve 60 dil ile beş kıtada 45 ülkede doğudan batıya kapsamlı küresel ayak izimiz, gerçek mükemmellik için gerekli olduğuna inandığımız kültürel nüans konusundaki uzmanlığımızdan yararlanan esnek çözümler sunmamızı sağlıyor. CX.Teknolojiyle zenginleştirilmiş önden arkaya ofis müşteri deneyiminde derin etki alanı uzmanlığına sahibiz.Ek olarak, sektör dikeyleri için Dijital Tüketici Etkileşimi, Müşteri Deneyimi Danışmanlığı ve yenilikçi bir Tescilli Dijital Çözüm paketi sunuyoruz.İçerik Hizmetleri, Güven ve Emniyette dünya lideriyiz.'Majorel farkı'nın girişimcilik kültürümüz olduğuna inanıyoruz.

Majorel Türkiye olarak Türkiye'de 10 farklı lokasyonda 3.000'den fazla ekip arkadaşımız ve evden çalışma modelimizle hem Türkiye'nin hem de dünyanın önde gelen markalarına Almanca, Felemenkçe, Türkçe, İngilizce, Arapça, İtalyanca, İspanyolca, Yunanca, İbranice, Fransızca, Rusça ve Bulgarca.

Görevimiz

İnsanların değer verdiği ve bizim gurur duyduğumuz harika müşteri deneyimleri yaratıyoruz.Yeteneği, verileri ve teknolojiyi birleştirerek ortaklarımız için gerçek etki yaratıyoruz.Daha ileri gitmeye yönlendiriliyoruz.

Vizyonumuz

Vizyonumuz, sürekli değişen bir dünyada müşteri bağlılığı için müşterilerimizin güvenilir uzun vadeli ortağı olmaktır.Yaratıcılık, Mükemmellik ve Saygı, yaptığımız her şeyi yönlendirir.Bu, ortaklarımız için başarı sağlar ve tek bir ekip olarak gelişmemizi sağlar.

5 kıtada 45 ülkede 60 dilde 82.000'den fazla çalışanımızla dünya genelindeki müşterilerimize hizmet veriyoruz.Müşterilerinize her an, her cihaz üzerinden ve markalarından bekledikleri şekilde destek oluyoruz.Nerede olurlarsa olsunlar, kültürleri ne olursa olsun onların dilini konuşuyoruz.

Majorel'de çeşitlilik, DNA'mızın bir parçasıdır. Bu kapsamda eşit istihdam fırsatları sağlamayı ve tüm adaylar ve çalışanlar için kapsayıcı bir ortam yaratmayı taahhüt ediyoruz. Nitelikli tüm başvuru sahipleri, cinsiyet, ırk, renk, mezhep, din, ulusal köken, yaş, engellilik durumu, medeni durum, hamilelik, cinsel yönelim, cinsiyet kimliği veya ifadesi dikkate alınmaksızın istihdam için değerlendirilecektir.

Genel Nitelikler:

· İlgili alanda lisans veya yüksek lisans derecesi

· En az 7 yıl deneyimli

· İyi seviyede İngilizce

· İyi düzeyde MS Office uygulamaları

· Ekip yönetimi konusunda tecrübeli

· Yeni nesil liderlik becerilerine sahip olmak

· Örgütsel bağlılığa ve örgütsel hedeflere önem vermek

· İnisiyatif alma ve karar verme becerileri

· Hızlı değişime uyum sağlayabilen

· Müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip olmak

İş tanımı:

· Yurt içi ve yurt dışında yeni işe alım kanallarının (sosyal medya, İŞKUR, belediyeler, kariyer portalları vb.) kurulması, yaygınlaştırılması ve yönetilmesi.

· Yurt içi ve yurt dışında mevcut potansiyel işbirliklerini ziyaret etmek, belirlenen bölgelerde havuzu genişletmek için yeni işbirlikleri oluşturmak

· Mevcut potansiyeller için il/ülke bazında organizasyonların organize edilmesi

· Potansiyel araştırması yapmak

· Olası analizleri düzenli olarak raporlamak

· Yeni lokasyon/ülke potansiyelinin belirlenmesi ve gerekli tüm kaynakların araştırılması ve işe alım sürecine hazır hale getirilmesi

· Başlanacak yeni yer alımları için gerekli tüm süreçlerin koordinasyonunun sağlanması (Reklam, ön görüşme organizasyonları vb.)

· İşe alım havuzlarının genişletilmesi konusunda yenilikçi projeler uygulamak.

Preferred Candidate

More than 7 years of experience
Bachelor’s(Graduate), Master’s(Student), Master’s(Graduate)
English(Reading : Advanced, Writing : Advanced, Speaking : Advanced)

İnsan Kaynakları Süpervizörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Süpervizörü İnsan Kaynakları Süpervizörü Maaşları İnsan Kaynakları Süpervizörü Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Süpervizörü Nedir? İnsan Kaynakları Süpervizörü İş İlanları
Hakkımızda

We have deep domain expertise in tech-augmented front-to-back-office CX. Plus Digital Consumer Engagement, CX Consulting, and an innovative suite of P

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KARIYER.NET KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASI HAKKINDA ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİTürkiye’ de kurul

Detaylı Bilgi

İnsan Kaynakları Süpervizörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Süpervizörü İnsan Kaynakları Süpervizörü Maaşları İnsan Kaynakları Süpervizörü Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Süpervizörü Nedir? İnsan Kaynakları Süpervizörü İş İlanları