warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Tekirdağ(Çerkezköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

264 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

264 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1. Mevcut müşteri portföyünün sürekliliğini sağlamak ve yeni müşterileri kazandırmak ve ilgili bilgileri yöneticisi ve ekip arkadaşlarıyla e-posta ile ya da CRM üzerinden paylaşmak
2. Ülke genelindeki piyasadaki trendleri, gelişmeleri ve iş olanaklarını araştırmak, mevcut ürün kalitesi ve teknik bilgiyi bir araya getirerek müşteriye özel satış ve hizmet önerisi oluşturmak ve yöneticisine sunmak.
3. Müşteri şikâyetleri (ürün kalitesi, ambalaj hasarlanması, teknik destek, ödeme takip, vs.) olduğunda ilgi birimler (Kalite, satış destek, pazarlama) ile temasa geçmek ve gerekli takibi yaparak yöneticisini bilgilendirmek, konuya göre onay almak.
4. İhtiyaca bağlı olarak (eğitim prezantasyonu güncelleme, yeni ürün lansman sunumları, internet üzerinden ürün bilgi yönetimi, CRM yönetimi, Pazar analizi, vs.) pazarlama biriminden destek talep etmek ve/veya yöneticisini bilgilendirmek.
5. Müşteriye gönderilecek teklif, ürün bilgi ve güvenlik formlarını gibi dokümanların gönderimini satış destek biriminden talep etmek ve ilgili süreci takip etmek.
6. Müşteride yaptığı fırsat analizine göre ortaya çıkabilecek numune taleplerini yöneticisine iletmek ve sistem üzerinden onayını aldıktan sonra satış destek biriminden süreci takip etmek.
7. Piyasaya sunulmak istenen yeni ürünlerin müşterilerde denenmesi esnasında oluşabilecek problemlerin giderilmesini ve bu süreçte müşteriyle karsılıklı bilgi alısverisinin sürdürülmesini sağlamak , CRM üzerinden raporlamak ve yöneticisine gerekli durumlarda bilgi vermek.
8. Ticari ürün bazlı kritik stok seviyelerini, müşteri taleplerine ve sipariş alışkanlıklarına bağlı olarak belirlemek ve değişiklik ihtiyacı ortaya çıktığında yöneticisinin onayına sunmak.
9. Haftalık ziyaret programını ve geçmis haftaya ait ziyaret raporlarını ayrıntılı olarak en geç takip eden haftanın ilk iş günü CRM de dokümante etmek.
10. Satış yaptığı müşterilerin yağları uygulama verimliliklerini veya problem oluşmuşsa nedenlerini araştırmak, çözüm önerisi getirmek veya çözmek.
11. Sorumluluk alanı içerisindeki rakip firma faaliyetlerini takip ederek yöneticisine raporlamak, gerektiğinde aksiyon önerisi getirmek.
12. Müşterinin talebine göre rakip ya da Klüber Lubrication ürün ya da teknik element incelemelerini analiz talep formu ile test laboratuvarından talep etmek, çıkan sonuçları müşteriyle paylaşmak, konuyla ilgili sorun olması durumunda yöneticisini bilgilendirmek ve takibini yapmak
13. Satışına karar verilen yeni mamullerin piyasada tanıtılmasında ekip arkadaşları ve yöneticisi ile birlikte koordineli hareket etmek ve aktif rol almak,.
14. Bölgesel veya müşteri bazında egitim, seminer, tanıtım hizmetlerini tespit ederek gerekli aksiyonları planlamak ve hayata geçirmek.
15. Konusu ile alakalı, Kanuni ve idari mevzuatla ilgili tüm kaynak, genelge, prosedür ve gelişmeleri takip etmek, bu gelişmelerin şirkete etkisi konusunda yönetime raporlama yapmak.
16. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi'nde, görev kapsamıyla ilgili prosedür, talimat ve benzeri dokümanları tanımak, bu dokümanlarda belirlenen gerekleri uygulamak, prosedür ve uygulamaları geliştirmek ve iyileştirmek için öneriler sunmak ve iyileştirme çalışmalarına katılmak.
17. İşci sağlığı ve iş güvenliği prosedürüne uygun çalışmak
18. Görevlendirildiği komite ve proje ekiplerinde etkin rol almak.

EĞİTİM DÜZEYİ 
• Lisans ve üzeri mezuniyet derecesi

EĞİTİM ALANI 
• Mühendislik ( tercihen makine mühendisliği )fakültelerinin bölümleri

DENEYİM 
• Tercihen en az 2-3 yıl benzer iş alanında tecrübe sahibi olmak

YABANCI DİL 
• İyi derece İngilizce

SERTİFİKA, EHLİYET, vs 
• Microsoft Office programları (excel, word, powerpoint)
• Ehliyet B

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (yazılım, program,vs)
• ERP sistemlerine aşina olmak veya en az birini kullanmış olmak.

DİĞER 
• Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak.
• Yurtdışı deneyimlerine açık olmak. (Mobilite)
• Seyahat engeli olmamak.

BEKLENEN YETKİNLİKLER
TEKNİK YETKİNLİKLER

• Değer Satışı
• Teknik Bilgi
• Tekstil Sektörü ve Örme Yağları Hakkında Bilgi ve Deneyim
• Proje Yönetimi
• CRM

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Teknik Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Satış Sorumlusu Teknik Satış Sorumlusu Maaşları Teknik Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Teknik Satış Sorumlusu Nedir? Teknik Satış Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

Klüber Lubrication Yağlama Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. Klüber Lubrication tüm sanayilere ve dünyadaki tüm pazarlara yüksek seviyeli tribolojik ç

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYLARI İÇİN HAZIRLANANKİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ İşbu aydın

Detaylı Bilgi

Teknik Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Satış Sorumlusu Teknik Satış Sorumlusu Maaşları Teknik Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Teknik Satış Sorumlusu Nedir? Teknik Satış Sorumlusu İş İlanları