warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Edirne(Keşan)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1990’dan beri amacımız moda, gücümüz ise yaratıcılığımız…

KARDEM; küresel ortakları ve güçlü tedarikçi ağı ile birlikte Dünyanın önde gelen markaları için yüksek hacimli, zaman odaklı, moda akımlarını takip eden koleksiyonların tasarlanması ve ileri teknolojiyle üretilmesindeki uzmanlığını yalın yönetim anlayışı ile sürekli olarak ileriye taşımaktadır.

Kardem Tekstil’in sürekli yükselen büyüme ve başarısında etkili olan güçlü ve yetenekli bir ekibin parçası olup , Keşan’daki fabrikamızda çalışacak ve mevcut üretim sürecinin geliştirilmesine katkıda bulunacak; ‘ Dikim Teknisyeni arayışımız mevcuttur. 

·        Tercihen lise veya lise dengi okullardan mezun,

·        Dikim, makine ve ekipman bilgisi, kalıp tekniği standart bilgisine sahip,

·        Üretim süreçleri bilgisine sahip olan, 

·        Raporlama becerisi gelişmiş, 

·        Organizasyon ve problem çözme becerisine sahip,

·        Ekip çalışmasında ve yönetiminde başarılı olan,  

·        İletişim yeteneği güçlü ve analitik düşünme yetkinliğine sahip,

·        Edirne Keşan'da  ikamet eden/ edebilecek olan.


İŞ TANIMI

  • Üretime girecek modelin ;verimlilik ve etüt uzmanı ile etüt ve ön hazırlık çalışmalarının yapılması,modele ait ekipman,aparat vb.parçalarının belirlenmesi ve teknik işler ile birlikte belirlenen parçaların yapılması/temin edilmesi.
  • Banta girmeden önce ürünle ilgili risk analiz toplantısına katılım sağlanması.
  • Bant içerisinde ,operatörün standart iş dökümanındaki metoda ve standart süreye uygun çalışmasının sağlanması için eğitim verilmesi.
  • Görevi dahilinde kullanılan sistemlerin düzenli olarak yürütülmesinin sağlanması ,gerektiğinde iyileştirme talebinde bulunması ve takip etmesi
  • Kurulan hatta standart iş dökümanına uygun şekilde verilen hedef (adet) doğrultusunda üretimin sağlanması ve üretilenadetlerin koliye istenilen standartlarda koyulması konusunda hat liderlerine destek verilmesi.


"7 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazete ’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Linkedln/Kariyer.net üzerinden elektronik olarak iletmiş olduğunuz kişisel bilgileriniz, rızanız doğrultusunda topluluğumuz bünyesinde oluşacak mevcut ve gelecek işe alım talepleri doğrultusunda istihdam olanaklarının değerlendirilmesi amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Kardem Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından işlenecek ve veri tabanımızda gizlilik içerisinde saklanacaktır. Ayrıca, işleme amacına uygun olarak, kişisel verileriniz yurtiçi veya yurtdışında bulunan Kardem Tekstil iştirakleri ve iş ortakları, tedarikçiler, topluluk hissedarları, ilgili mevzuat hükümleri kapsamında talep edilmesi halinde adli/idari merciler ile paylaşılabilecektir. Veri sahibi olarak ilgili kişi haklarınız, Kanun’un 11. maddesinde belirtilmiştir.

Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası
Lise(Mezun)
Yapıldı

Dikim Ustası pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dikim Ustası Dikim Ustası Maaşları Dikim Ustası Nasıl Olunur? Dikim Ustası Nedir? Dikim Ustası İş İlanları
Hakkımızda

KARDEM, küresel ortakları ve güçlü tedarikçi ağı ile birlikte, Türkiye ve dünyanın önde gelen markaları için yüksek hacimli, zaman odaklı, moda akımla

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

1. AmaçKardem Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (“Kardem” veya “Şirket”), çalışan adaylarının

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane.

Dikim Ustası pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dikim Ustası Dikim Ustası Maaşları Dikim Ustası Nasıl Olunur? Dikim Ustası Nedir? Dikim Ustası İş İlanları