warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Yazılım Destek Uzmanı

Kadooğlu Petrol

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi İşlem

Bilgi İşlem

Başvuru Sayısı

601 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

601 başvuru

Departman

Bilgi İşlem

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Sektördeki hızlı değişimleri öngörüp gerekli yol haritalarını belirleyen Kadoil, bireysel müşterilerinin yanı sıra şirket ve kuruluşların da akaryakıt ihtiyaçlarını temin etmektedir.

1977 yılından beri ticaret hayatının içerisinde yer alan Kadooğlu Holding; akaryakıt, gıda, enerji, gayrimenkul, iç-dış ticaret ve istasyon işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren, Türkiye’nin önde gelen holdinglerinden biridir. Kadooğlu Petrolcülük A.Ş. olarak akaryakıt sektörüne 2000 yılında giriş yaptı, 2006 yılında ise Kadoil markası ile akaryakıt dağıtım şirketi olarak sektörde yer almaya başladı.

Türkiye’de homojen bir biçimde, hızlı ve seçici bayi yatırımları yapan Kadoil, bugün ülke genelinde 450’yi aşan bayisi müşterilerine, 15 bölge müdürlüğü ile bayilerine hizmet vermektedir. Bununla birlikte sektördeki hızlı değişimleri öngörüp gerekli yol haritalarını belirleyen Kadoil, bireysel müşterilerin yanı sıra, farklı dağıtım şirketlerine, kamu kurum ve kuruluşlara da hizmet vermektedir.

Kadoil, ülke sınırlarını aşarak Irak’taki ilk ve tek Türk akaryakıt firması olma özelliğine sahip olup, istasyon yatırımlarını Irak geneline de yayarak bayi ağını genişletmeye devam etmektedir.

Hızlı ve sürekli gelişim için yatırıma önem veren Kadoil, petrol ürünlerinin ithalat, ihracat ve transit ticaretini gerçekleştirmek amacı ile 148.000 m3 depolama kapasitesine sahip olan Kadoil Akdeniz Dolum Tesisleri’nde faaliyetlerini sürdürmektedir. Tesis, 65.000 DWT kapasiteli 2 geminin aynı anda yanaşma yapabileceği ve maksimum 14 metre derinliği olan tek deniz platformuna sahip olma özelliğini taşımaktadır.

Türkiye’deki 100 dağıtım firması arasında ilk 10’daki yerini sağlamlaştıran Kadoil, hedef belirlediği ilk 8’e girme yönünde de emin adımlarla ilerlemektedir.

İnsan kaynakları, stratejik yönetim, kariyer planlama gibi konularda uzmanlaşmış kadroları ile bulunduğu yatırımlara yön veren, sektörlerin trendlerini belirleyen şirketimizde sizlerde kariyer hayatınıza bizimle yön verin.  İnovasyona önem veren, yeniliklere açık ve sürekli gelişim isteği bulunan tüm değerli adaylarımızın başvurularını bekliyoruz.


·         Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

·         Tercihen Bilgisayar Mühendisliği eğitimi almış,

·         Sektörel yenilikleri takip ederek ihtiyaç duyulan değişim, yenilemeleri belirleyebilecek,

·         Logo Tiger, Tiger Enterprise ERP programı hakkında deneyim sahibi,

·         Web servis ve Web raporlama konularında tecrübe sahibi,

·         Asp .Net, C#, Visual Studio kullanmasını bilen, SQL server kullanmış,

.         Mıcrosoft SQL server hakkında genel bilgi sahibi,

·         MS Office programlarını ileri düzeyde kullanabilen,

·         ERP programları hakkında genel bilgi sahibi,

.         EPDK ve istasyon otomasyon süreçleri ve altyapısı konusunda teknik bilgi sahibi,

·         İletişim becerileri gelişmiş, analitik düşünebilen, kurumsal yazışma – raporlama – iletişim tecrübesi bulunan,
·         Planlama ve organizasyon kabiliyeti gelişmiş,                    
·         Dikkatli, disiplinli ve sonuç odaklı çalışmayı prensip edinmiş,

İŞ TANIMI

·         Logo Tiger konusunda kullanıcılara destek vermek.

·         Şirketin Bilgi İşlem envanterini ve alt yapısını yönetmek,

·         Yazılım, donanım lisanslarını yönetmek,

·         Bilgi İşlem yatırımlarını gerçekleştirmek, takip etmek ve düzenli raporlamak,

·         Şirketin Bilgi güvenliğini sağlamak,

·         Şirket bünyesindeki bilgi işlem ekipmanlarının uygulama ve yazılımlarını çalışır şekilde tutmak, önlemler planlamak, geliştirmek, yönetmek, raporlamak,

·         Son kullanıcılara yazılım , işletim ve eğitim desteği vermek,

·         İlgili yöneticiye haftalık, aylık çalışma raporu yapabilmek,

·         Şirket bünyesine alınacak olan bilgisayar ve diğer çevre birimlerinde doğru ürünü belirleyerek satınalma süreçlerine aktif destek olabilmek.

·         Yazılım projelerinde yer almak,

·         Kurumsal raporlama sistemi oluşturmak,

Aday Kriterleri

3 - 3 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Yazılım Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Destek Uzmanı Yazılım Destek Uzmanı Maaşları Yazılım Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Yazılım Destek Uzmanı Nedir? Yazılım Destek Uzmanı İş İlanları

Petrol ve Ürünleri

Hakkımızda

Kadoil Kadooğlu Holding bünyesinde yer alan akaryakıt dağıtım şirketi Kadoil, 2006 yılında akaryakıt dağıtım ağı sektörüne girdi. Türkiye’de homojen b

Şirket Sayfasına Git

Yazılım Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Destek Uzmanı Yazılım Destek Uzmanı Maaşları Yazılım Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Yazılım Destek Uzmanı Nedir? Yazılım Destek Uzmanı İş İlanları