Kocaeli(Dilovası)

İş Yerinde

İş Yerinde

1 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

79 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

79 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

ISOTEC, güneş enerjisi montaj sistemleri alanında ürün geliştirme ve tedarik konusunda lider bir pozisyon sahibidir. 12 yıllık geniş tecrübesiyle, şirket 82 farklı montaj sistemi geliştirerek ve üreterek bu liderliğini perçinlemiştir. Üretim süreçlerinde Toyota Üretim Sistemi ( TPS ) ilkelerini benimseyen ISOTEC, bu sayede sıfır hata hedefine yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.

ISOTEC ’in merkezi ve üretim tesisleri İstanbul ve Kocaeli’nde yerleşik olup, Beykoz’da bulunan ihracat ofisi ve Frankfurt’taki satış ofisi aracılığıyla 50’den fazla ülkeye ihracat yaparak hem yerel hem de uluslararası projelere hizmet etmektedir. ISOTEC, yenilikçi ve uzun ömürlü sistemler üretme konusunda kendisini kanıtlamış bir markadır. ISOTEC, en son teknolojileri benimseyerek sürekli bir gelişim sürecini takip etmektedir. Bu anlayış tasarlanan ürünlerin ekonomik, kolay uygulanabilir ve yüksek mukavemetli olması hedeflerini doğurmuştur.

Özel bir iç ERP yazılımı geliştirerek hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan ISOTEC, bu yazılım aracılığıyla anlık bilgi akışını sağlamaktadır. Ayrıca, tüm metraj ve statik hesaplamalar şirket içinde geliştirilmiş özel yazılımlar ile gerçekleştirilmekte ve bu durum, şirketin teknik yeteneklerini ve özgün hizmetlerini vurgulamaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli tutan ISOTEC, fiyat / kalite performansını en üst düzeyde tutarak güneş enerjisi arazi ve çatı sektöründe lider montaj sistemi üreten marka konumu sürdürmektedir.

Şirketimizin Kocaeli / Dilovası Tesisinde yetiştirilmek üzere görevlendirilecek, aşağıdaki niteliklere sahip Rollform Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

 

GENEL NİTELİKLER

  • Meslek Liselerinin ve Meslek Yüksek Okullarının Makine, Metal,  bölümlerinden mezun,
  • Rulo sac şekillendirme makine hatlarında en az 2 yıl tecrübe sahibi,
  • Rollform hatları hakkında bilgi sahibi olmak ve rollformda makara dizilimi ve set-up yapabilecek,
  • Tercihen teknik resim okuyup yorumlayabilen,
  • Makine programlarını öğrenebilecek yetkinlikte,
  • Ekip çalışmasına yatkın,

 

İŞ TANIMI

  • İstenen kalite ve zamanda rollform hatlarındaki makinaları istenilen ürün için ayarlamak ve üretimini gerçekleştirmek,
  • Üretilen ürünlerin kalite planlarında belirtilen standartlara uygun şekilde gerçekleşmesini sağlamak,
  • Üretim sahasında gerçekleşen her türlü faaliyetin iş güvenliği kuralları ve yönetmelikleri doğrultusunda gerçekleştirmek,
  • Belirlenmiş tarifelere göre makinenin ve ekipmanların kontrol ve bakımını üstlenmek,
  • Kullandığı alet, makine, ekipmanların temizliğini ve bakımını yapmak,
  • İş planına göre hammadde takibi ve ürün akışını sağlayabilmek.

 

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)

Rollform Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Rollform Operatörü İş İlanları
Hakkımızda

ISOTEC, güneş enerjisi montaj sistemleri alanında ürün geliştirme ve tedarik konusunda lider bir pozisyon sahiptir. 12 yıllık geniş tecrübesiyle, şirk

Şirket Sayfasına Git

Rollform Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Rollform Operatörü İş İlanları