warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Bursa(Osmangazi)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

63 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Başvuru Sayısı

63 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İpekiş Mensucat Türk A.Ş. , M.Kemal Atatürk'ün kuruluş talimatını verdiği ve 1 Ekim 1925 tarihinde temelini attığı Cumhuriyet'in ilk sanayi tesislerinden biri olup, anonim şirket yapısı ile kurulan ilk tekstil fabrikasıdır.

   1991 yılında Tarman Group tarafından satın alınan İpekiş bugün 3.000.000 mt/yıl'ın üzerinde üretim kapasitesine sahip olup, %100 yün ağırlıklı Kamgarn ve poliviskon dokuma takım elbiselik kumaş tasarımı ve üretimini Bursa fabrikasında, pazarlama-satış faaliyetini ise İpekiş Nişantaşı ofisinde gerçekleştirmektedir.
 

   300 çalışanımızla, benimsediğimiz  "Müşteriye Özel Tasarımlar, Butik Üretim ve Hızlı Servis" iş modelimizi güçlendirmek ve dünya markası olma hedefimize ulaşmak üzere Boya-Apre bölümünde çalışacak ekip arkadaşı arıyoruz.

Adaylar;

-En az 10 yıl poliviskon sektöründe tecrübeli

-İyi seviyede İngilice bilen

-İletişim becerisi yüksek

-Ekip çalışmasına yatkın özelliklerine sahip olmalıdır.


Aday Kriterleri

En az 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Boyahane Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Boyahane Müdür Yardımcısı Boyahane Müdür Yardımcısı Maaşları Boyahane Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Boyahane Müdür Yardımcısı Nedir? Boyahane Müdür Yardımcısı İş İlanları