warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara, Eskişehir, İstanbul(Avr.), İzmir, Kocaeli(Gebze), Sakarya, Tekirdağ(Çorlu, Kapaklı, Çerkezköy), Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

 Gıda sektöründe uluslararası alanda faaliyet gösteren, yabancı sermayeli, sektöründe lider firmalardan biri olan kurumsal müşteri firmamızın fabrikasında istihdam edilmek üzere KALİTE GÜVENCE MÜDÜRÜ aranmaktadır. 

  • Üniversitelerin tercihen Gıda Mühendisliği, Kimya Mühendisliği veya Kimya bölümlerinden mezun
  • İyi derecede İngilizce bilen 
  • Ms Office (Excel, Word) uygulamalarına hakim, tercihen SAP QM bilen
  • Gıda sektöründe kalite güvence ve kalite kontrol süreçlerinde en az 5 yıl deneyimli olmak
  • Pozisyondan Beklentiler: Tesiste yapılan üretimin kaliteli olması için Kalite Güvence Sisteminin uygulanmasını sağlamak, BRC temsilciliği yapmak, diğer departmanlarla uyumlu bir şekilde çalışmak ve departmanındaki personelin sevk ve idaresidir.
  • Raporlama ve sunum yönü güçlü, insan ilişkilerinde başarılı, ekip yönetim deneyimine sahip olmak, iş konusunda takipçi, müşteri odaklı.
  • Askerlik hizmetini tamamlamış olmak (erkek adaylar için),
 Tüm adayların Sakarya-Kocaali bölgesinde ikamet etmesi veya edebilecek durumda olması gerekmektedir.

 İş tanımı:
  1. Tesiste Kalite Güvence sistemini kalite hedefleri doğrultusunda ve yürürlükteki mevcut ISO, BRC standartlarına uygun olarak uygulamak ve yürürlüğe konulan prosedür ve talimatların izlemesini sağlamak.
  2. Kalite Güvence işlerinin yürütülmesi esnasında rastlanan aksaklıkları tespit etmek, önlemler almak, düzeltici talimatlar vermek ve sonucunu takip etmek.
  3. Kalite konularıyla ilgili ölçümleri, testleri, doğrulamak kayıtlarını tutmak.
  4. Satın alma hammaddenin kullanılabilirliği (işlenebilirliği) için üst yönetimce hazırlanan yazılı talimat çerçevesinde giriş kalite kontrolünü yapmak, kullanılabilir kalitede bulunan hammaddenin laboratuvar test sonuçlarının nihai kabul kararının verilmesi için satın alma sorumlusuna iletmek ve hammadde tedarikçi bazlı gerekli değerlendirme sonuçlarını üst yönetime sunmak.
  5. Kalibrasyon gerektiren tüm ölçme, test ve muayene cihazlarının tanımlanmasını kayıt edilmesini ve kalibrasyonu sağlamak.
  6. Dış kuruluşlarla Kalite Güvence Sistemi ile ilgili çalışmaları yürütmek ve firmayı temsil etmek.
  7. Spesifikasyonların gerektirdiği durumlarda yeni prosedür ve talimatların hazırlanmasını koordine etmek.
  8. Kalite Güvence faaliyetlerinin daha etkin bir şekilde yerine getirilebilmesi ve geliştirilebilmesi için üst makama önerilerde bulunmak.
  9. Laboratuvarın faaliyetlerini daha iyi sürdürebilmesi için personeli arasında iş bölümü ve faaliyetler için programhazırlamak.
  10. Laboratuvar ve diğer birimler arasında iş koordinasyonu temin etmek.
  11. Üretim, ürün ve laboratuvar çalışma sonuçlarını değerlendirerek rapor hazırlamak ve bunları Genel Müdür'e, Tesis Müdürü'ne sunmak.
  12. Gelen müşteri şikayetlerinin değerlendirerek ilgili DÖFİ faaliyetlerini başlatmak. Elde edilen verileri müşteri hizmetleri ile paylaşmak. Firma bünyesindeki DÖFİ faaliyetlerini takip etmek. 
  13. Tesisin Kalite Güvenceye uygun olarak yürütülmesini sağlamak.
  14. Fabrika deposuna giren her türlü malzemenin (Hammadde, Ambalaj, Çıkıntı v.s.) uygun yerlere istif edilmesini ve tanımlamalarının kontrollerini yapmak ve yaptırtmak.
  15. Firma içinde HACCP takımının liderliğini yürütmek, geçerlilik ekibinde yer almak, yönetim temsilciliğini üstlenmek ve Gıda Güvenliği ile ilgili gereklilikleri yerine getirmek.
  16. Gıda Güvenliği ve kalitesini etkileyecek tüm bilgilerin fabrika içi ve fabrika dışı bilgilendirilmesini (mail yoluyla) sağlamak.
  17. Gıda güvenliği yönetim sisteminin etkinliğini sağlamak. Gıda güvenliği ekip üyeleri için gereken kurs ve eğitimleri temin etmek.
  18. SAP sistemine kendisiyle ilgili kayıtları girmek
  19. Tüm firma bölümlerinin bilgisayar ortamındaki verilerinin back uplama işlemini takip etmek ve bünyesinde toplamak.
  20. Çevre Yönetim Sistemi ve Gıda Güvenliği Sistemi gerekliliklerine yerine getirmek.
  21. İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kurallarına uymak.
  22. GİMDES ile temasta olup yenilikleri takip etmek. 23. Helal Güvence Sisteminin dokümanlarının yönetimini, doküman kontrolü ve kayıtların kontrolü prosedürüne uygun olarak yönetmek.
  23. Çalışmaları şirket politikası, hedefleri, kalite ve GGYS dokümanlarına uygun olarak yürütmek.
  24. Dış yetkili makamlardan gelen herhangi bir uygunsuzluk (Gıda Güvenliği ve/veya yasallığı) varsa, gerekli yerlerde düzenlemesini yapmak ve/veya yaptırtmak.
  25. YGG toplantılarını yönetmek, raporu tanzim ederek üst yönetimin onayına sunmak, yıllık faaliyet ve performans kriterlerinin gerçekleşmesini takip etmek ve aksaklık durumunda üst yönetime bilgi vermek.
  26. Müşteri ile kalite ve gıda güvenliği süreçlerinde temasta bulunmak.
Başvurular gizlilik içinde yürütülecek ve geribildirimde bulunulacaktır.
HUMAN KAPİTAL Türkiye İş Kurumu'nun 08.06.2016 tarih 228 numaralı izin belgesi ile faaliyet gösteren özel istihdam bürosudur. İş arayanlardan ücret alınması yasaktır. 

Aday Kriterleri

5 - 15 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Kalite Güvence Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Güvence Müdürü Kalite Güvence Müdürü Maaşları Kalite Güvence Müdürü Nasıl Olunur? Kalite Güvence Müdürü Nedir? Kalite Güvence Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

Human Kapital kurulduğu 2005 yılından beri Orta ve Üst Düzey Yönetici İşe Alım, İşe Alım Danışmanlığı, Kurumsal Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri verm

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane.

Kalite Güvence Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Güvence Müdürü Kalite Güvence Müdürü Maaşları Kalite Güvence Müdürü Nasıl Olunur? Kalite Güvence Müdürü Nedir? Kalite Güvence Müdürü İş İlanları