warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Adana, Adıyaman, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa(Merkez, Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, İnegöl, İznik, Karacabey, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli, Orhangazi, Yenişehir, Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım), Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Hatay(İskenderun), İstanbul(Avr.)(Avcılar, Bakırköy, Bayrampaşa, Bağcılar, Bahçelievler, Beşiktaş, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Eyüp, Eminönü, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Şişli, Zeytinburnu, Beylikdüzü, Mimarsinan/Büyükçekmece, Sultangazi, Arnavutköy, Başakşehir, Esenyurt), İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Sakarya(Adapazarı), Zonguldak, Kırıkkale, İstanbul(Asya)(Adalar, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy, Ataşehir, Sancaktepe)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Hizmet Personeli

Departman

Hizmet

Hizmet

Başvuru Sayısı

456 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Hizmet Personeli

Başvuru Sayısı

456 başvuru

Departman

Hizmet

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bursa Kebap Evi; uzun yıllar süren ön hazırlık ve araştırmalar sonucu dünyaca meşhur Bursa Kebabı'nı en gerçek haliyle tüketicilere sunmak için modern ve yenilikçi bir yönetim anlayışı çerçevesinde 2003 yılında kuruldu.

Gerçek Bursa Kebabı'nı tüketicilerle buluşturma fikri ne kadar tutarlı bir yaklaşımsa, bu muhteşem lezzeti çağdaş ve insan odaklı stratejiler ile markalaştırmak da bir o kadar ilgi çekici.

Nitekim BKE, bir yılda rekor sayılabilecek % 300'lük büyüme oranıyla bugün Türkiye'nin en gözde döner restoran zinciri olarak 100’ü aşkın restoranı ile yurtiçinde birçok noktada ve 8 farklı ülkede yer almayı başardı.

Bursa Kebap Evi olarak her zaman bir iş yerinden fazlasını vaat ediyoruz. 1500+ çalışanımız ile birlikte aylık ortalama 700.000 i aşan misafiri restoranlarımızda ağırlıyoruz.

Genel Nitelikler

Bursa Kebap Evi Ailesi bünyesine katılacak adaylarımızdan beklentilerimiz ve isteklerimiz...

  • Daha önceki iş tecrübelerinde gıda sektöründe Garson vb. gibi benzer görevde çalışmış olman bizi mutlu eder,
  • Bulunduğumuz lokasyon sebebiyle kalabalık ve yoğun bir ortamdayız bu duruma ayak uydurmanı bekleriz,
  • Beşeri ilişkilerinde uyumlu, kendini motive edebilme yeteneğinin gelişmiş olmasına seviniriz,
  • Kılık kıyafetine özen gösterdiğini tahmin ediyoruz ve bunu iş yerinde de devam ettirmeni bekliyoruz,
  • Ekip ruhu başarı için su götürmez bir gerçektir ve seninde bizimle hemfikir olduğunu düşünmekteyiz,
  • Tahmin edersin ki yoğunluğun olduğun yerde esnek bir çalışma modeli gelir bu sebeple iş saatlerimiz esnektir ve bu duruma hazırlıklı olmanı bekliyoruz,
  • Servis sunumda düzeni sağlamak kaliteyi devam ettirmek görevlerin arasında yer alır,
  • Unutmadan şuna da belirteyim, müşterilerimiz ve çalışma arkadaşların ile ikili diyalog kurarken tercihimiz sıkıntı yaşamaman.

Seninle tanışmayı dört gözle bekliyoruz hadi..

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Öğrenci), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)

Garson pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Garson Garson Maaşları Garson Nasıl Olunur? Garson Nedir? Garson İş İlanları
Hakkımızda

Türkiye’nin en gözde İskender restoran zinciri Bursa Kebap Evi; misafirlerinin geleneksel Türk lezzeti olan Bursa Kebabı’na yüksek kalite, uygun fi

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Garson pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Garson Garson Maaşları Garson Nasıl Olunur? Garson Nedir? Garson İş İlanları