warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Dijital Dönüşüm Sorumlusu

HAYATA DESTEK DERNEĞİ

İstanbul(Asya)(Kadıköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 6 yıl arası

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 6 yıl arası

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hayata Destek, 2005’te 5 akademisyen/insani yardım çalışanı kadın tarafından kurulmuş, uluslararası bilinirliği yüksek bir insani yardım derneğidir.

Biz çalışmalarımızı Acil Yardım, Mülteci Destek, Mevsimlik Tarımda Çocuk Koruma ve Kapasite Geliştirme programları dâhilinde yürütüyor ve Türkiye’de doğal ya da insan eliyle oluşmuş afetlerden (savaş, zorunlu göç gibi) etkilenmiş insanların hayatlarını iyileştirmekle ilgileniyoruz. Afet durumlarında acil yardım operasyonları yürütüyor; mültecilerin ve yerel toplulukların –özellikle en kırılgan kesimlerinin– temel hak ve ihtiyaçlarına erişmelerine aracılık ediyor; mevsimlik tarımda çocuk işçiliğiyle mücadele ediyor; olası bir afete hazırlıklı bir sivil topluma katkı için çalışıyoruz.

Bütün bu çalışmaları, İstanbul Kadıköy’deki merkez ofisimiz ve ülkenin 9 ilindeki Hayata Destek Evleri ve Hayata Destek Noktalarımız aracılığıyla yapıyoruz.

Bugün uluslararası fonlar aracılığıyla, yaklaşık 350 kişilik bir ekiple yürüttüğümüz faaliyetlerin tümünü insani yardımın küresel ilkelerine (ayrım gözetmeme, bağımsız, insaniyet, tarafsızlık, hesapverebilirlik) uygun olarak yürütmeyi son derece önemsiyoruz.

Çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında daha fazla bilgiye erişmek için web sitemizi adresini ziyaret edebilir ve 2020 faaliyet raporumuza ulaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya hesaplarımıza göz atabilirsiniz.

Hayata Destek Derneği, İstanbul’da yaşayan ya da yaşama imkanı olan, Dijital Dönüşüm Sorumlusu olarak çalışacak ekip arkadaşı aramaktadır,

Ana Sorumluluk Alanları:

·       Derneğin geliştirdiği/geliştireceği dijital stratejiye katkıda bulunmak, yön vermek, Bilgi Teknolojileri yeniliklerini takip etmek,

·       Derneğin paydaşları (yararlanıcılar, çalışanlar, iş ortakları, tedarikçiler) ve departmanlar arası süreçlerde etkin bir iletişim kurmak için departmanlar ile birlikte yol haritası belirlemek,

·       Yeni teknolojilerle ilgili araştırma yapmak ve süreçlerin dijitalleşmesini sağlamak,

·       Kurumun dijital dönüşüm sayesinde tasarruf etmesini sağlamak, kurumda verimliliği ve kaliteyi arttırmak,

·       Hayata Destek Derneği’nin yazılım sistemlerinin seçimi, konfigürasyonu ve kurulumunu yapmak,

·       Dijital iyileştirmelerin ve yeni süreçlerin ekiplerin günlük çalışmalarına dahil edilmesini sağlamak,

·       Kuruluş içindeki çeşitli birimlerin iletişimini ve işbirliğini geliştirmek için MS Office platformunu ve ek araçlarının kullanımını yaygınlaştırmak,

·       Dijital dönüşüm çalışma grubuna liderlik etmek ve bu çerçevede dijital projelerin yönetimini yapmak.


Beklenen Tecrübe & Kişisel Özellikler: 

·       Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

·       Dijital uygulamaların geliştirilmesi ve/veya proje yönetimi konusunda en az üç yıl deneyimli,

·       Yeni teknolojilere, dijital uygulamalara meraklı ve öğrenmeye açık,

·       İyi derecede İngilizce bilen, 

·       Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen,

·       İletişimi, insan ilişkileri ve ifade gücü yüksek; birden fazla projenin hayata geçirilmesini paralel olarak takip edebilecek, 

·       Dernek ilkeleri ve kurum kültürüne uyum sağlayabilecek


Hayata Destek Derneği olarak fırsat eşitliğine inanıyor ve bu çerçevede işe alım süreçlerimizi yürütüyoruz. Tüm idari ve operasyonel süreçlerimizde çocuk koruma politikasını göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz.

Yalnızca olumlu olarak değerlendirilen adaylar ile iletişime geçilecektir.

“07.04.2016 tarih, 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, bu ilana yapacağınız başvuru ile özgeçmişiniz içerisindeki tüm kişisel bilgilerinizin Hayata Destek Derneği ile paylaşılmasını ve bu bilgilerin saklanmasını kabul etmiş bulunmaktasınız.”

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Dijital Dönüşüm Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dijital Dönüşüm Uzmanı İş İlanları

Sivil Toplum Kuruluşları

Hakkımızda

Hayata Destek, 2005’te 5 akademisyen/insani yardım çalışanı kadın tarafından kurulmuş, uluslararası bilinirliği yüksek bir insani yardım derneğidir.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Kaza Sigortası.

Dijital Dönüşüm Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dijital Dönüşüm Uzmanı İş İlanları