warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara, Bursa, İstanbul(Avr.), İzmir, Kocaeli, Manisa, Sakarya(Adapazarı), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Nasıl bir iş?

Satış, servis ve üretim ekibimize katılmak üzere farklı geçmişlere  ve yeteneklere  sahip teknik personeller arıyoruz. Fakat yüksek performanslı, destekleyici ve benzersiz bir çalışma kültürüne sahip olduğumuz için bu sıradan bir satış servis üretim  işi değil.

Havasis Kimdir?

Eğer mühendis olarak çalıştıysanız, muhtemelen bizi sektörde duymuşsunuzdur. Biz endüstriyel fabrikalar  için pazarında lider sıkıcılar, aşındırıcılar, yapıştırıcılar, teknolojiler, yazılım, özel üretim parçalar ve servis hizmetleri sağlıyoruz. 2006 yılından beri öncü markalar ve birinci sınıf hizmetlerimizle ana sanayide  üne sahip, gurur duyduğumuz bir mirasa sahibiz. Kendi imalat atölyemiz ve servis atölyemizde satışa destek olarak hizmet vermekte. Türkiye mümessili olduğumuz markalar dünyada lider firmalar. 

İnovasyon bizim vazgeçilmezimiz.  Havasis 20 ye  yakın çalışanı ile, öğrenerek, büyüyerek ve kariyerinizi biçimlendirerek yeteneğinizi göstermeniz için  harika bir yer.

İşin içeriği nedir?

Satış ve pazarlama stratejilerine uygun sistematik satış aktivitelerinin gerçekleştirilmesi,

Şirket müşteri portföyünün oluşturulması, ihtiyaçların belirlenmesi, hazırlanması ve takip edilmesi,

Müşterilere Havasis ürünleri ve çözümleri ile ilgili tanıtım, eğitim, demo  yapılmasından sorumlu olacaksınız.Markalarımız için havasis.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. 

Müşteri portföyümüz kimler?

Ana sanayide iş yapan tüm  büyük firmalar ve yan sanayileri, çoğunlukla ilk 500 e giren firmalar ve büyümeye açık olan kobiler.

Sektörlerimiz?

Beyaz Eşya, İnşaat, Döküm , Otomotiv ana sanayi ve yan sanayi, Makina imalatı, Enerji üreticileri ve komponent imlatçıları, Petrokimya, Havacılık sanayi, Metal konstrüksiyon imalatçıları,  Demir Çelik,  Tershaneler, Madenler, Soğutucu imalatçıları, Mobilya, Kompozit , Elektronik imalatçıları, Askeri techizat ve Araç imalatçıları

Ne sunuyoruz?

Kariyerinizin ve şirketimizin ele ele birlikte büyüyeceğine inanıyoruz, bu yüzden pozisyonunuzda başarılı olmanız için ihtiyacınız olan tüm meteryalleri sağlamayı taahhüt ediyoruz. Mükemmel performansınızın karşılığında sizlere  sürekli eğitim, kariyer imkanı  ve özel fırsatlar sunacağız. 

 Sahip olmanız gereken nitelikler nelerdir?

Üniversitelerin tercihen Mühendislik yada Teknik okul  bölümünlerinden mezun,

Satış alanında tecrübeli, yüksek iletişim becerisine sahip,  hedef ve sonuç odaklı çalışan,

Hırslı ve pes etmeyen yapıda olan ,

Aktif olarak araç kullanabilen, Seyahat engeli olmayan

Tercihen iyi derecede İngilizce bilen,

Güler yüzlü, Konuşkan , Motivasyonu yüksek, takım çalışmasına uyumlu ve öğrenmeye açık,

İzmir, Manisa,Adapazarı,Bursa, Ankara İstanbul Kocaeli de   ikamet eden veya edebilecek olan.

 

Kimler başvurmalı?

Havasis de Dürüst, Canlı, Genç, Hırslı, Üretken bir takım  çeşitliliğine sahibiz. Endüstriyel ürünlerde  deneyiminiz yoksa, bizim için sorun değil. Geçmişiniz ne olursa olsun Havasis de başarı takım çalışması ve yeteneklerinize bağlıdır. Şirket içi eğitimler ve size atanan partnerinizin destekleri ile çok hızlı bir şekilde şirket kültürüne ve ürünlere ait teknik bilgilere  sahip olabileceksiniz. Yeterki sahada satış yapabilme ve karşınızdakini ikna etme yeteneğine sahip olun. 

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Satış Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Mühendisi Satış Mühendisi Maaşları Satış Mühendisi Nasıl Olunur? Satış Mühendisi Nedir? Satış Mühendisi İş İlanları

Satış Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Mühendisi Satış Mühendisi Maaşları Satış Mühendisi Nasıl Olunur? Satış Mühendisi Nedir? Satış Mühendisi İş İlanları