warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Global Customer Care Agent(Turkey)Nederlandstalig

GoStudent

İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Years of Experience

1 - 5 years of experience

Department

Customer Service

Customer Service

Redirection Count

0-50 redirection

Job Type

Full-Time

Years of Experience

1 - 5 years of experience

Redirection Count

0-50 redirection

Department

Customer Service

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

De Rol in het Kort

Ben je klaar om de drijvende kracht te zijn achter uitzonderlijke klantbelevingen? Sluit je aan bij ons dynamische team in Turkije en speel een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van onderwijs! Als Klantenservice Manager bij GoStudent, leid je het team om ervoor te zorgen dat elke student de ondersteuning krijgt die ze nodig hebben om uit te blinken. Werk samen met een gepassioneerd team dat toegewijd is aan het revolutioneren van leren en een tastbare impact wil maken op het leven van studenten. Ben je klaar om succes te stimuleren en deel uit te maken van iets buitengewoons?

Locatie

Istanbul

Jouw Rol in Onze Reis

Administratie: Hulp bieden via live chat, verwerken van e-mails en uitgeven van facturen in het Nederlands en Engels.

Teamwerk: Samenwerken met het team van de Global Customer Care Manager om klantvriendelijke oplossingen te vinden.

Probleemoplossing: Hoogwaardige verzoeken aanpakken zoals het zoeken van docenten, organisatie en boeking.

Interface: Fungeren als interface tussen ons Global Customer Care Manager Department en onze docenten.

Coördinatie: Tutoringssessies organiseren en zorgen voor een soepele uitvoering ervan.

Jouw Impact

Ervaring: 1-5 jaar in het veld van klantenservice of in de klantenserviceafdeling van een inbound callcenter. Ervaring in vertaling of onderwijs is een pluspunt.

Vaardigheid: In CRM/Klantenservice Tools.

Meertalige Meesterschap: Vloeiendheid in het Nederlands is essentieel. Vaardigheid in aanvullende talen zoals Italiaans, Spaans, Engels, Frans, Grieks, Duits en Pools (minimaal niveau B2) is zeer wenselijk (maar geen dealbreaker) en zal worden beschouwd als een aanwinst voor deze klantenservice rol.

Communicatieve Vaardigheden: Natuurlijke communicator met het vermogen om empathie te tonen naar klanten, de juiste oplossingen te vinden en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Organisatorisch Talent: Gestructureerd, in staat om het grotere plaatje te zien en kalm te blijven onder druk.

Hands-On Mentaliteit: Toont een hoog initiatiefniveau en verantwoordelijkheid, snel om nieuwe taken te leren en bedreven in multitasking.

Allrounder: Enthousiast over ons product, in staat om snel noodzakelijke feiten te leren en uit te blinken in authenticiteit, klantgerichtheid en service.

Jouw Weg naar het Ontsluiten van Jouw Volledig Potentieel

Onderwijs Verstoren: Sluit je aan bij ons voor een unieke kans om het traditionele onderwijslandschap te verstoren. Het is niet zomaar een baan; het is een kans om deel uit te maken van iets groots en betekenisvols.

Wereldwijd Droomteam: Zeg hallo tegen een internationale en diverse groep denkers, doeners en tovenaars. Maak je klaar om dagelijks geïnspireerd te worden door je collega's van over de hele wereld.

Werk, Jouw Manier: We bieden een flexibele, hybride werkomgeving die respecteert dat je behoefte hebt aan een werk-privébalans met 2/3 dagen per week op afstand & 5 volledig op afstand gelegen weken per jaar, zodat je op een manier kunt schitteren die het beste bij je past.

Kantoorgekkigheid: Onze reguliere team- en kantoor evenementen houden je geest hoog. We geloven in het versterken, vieren en samen plezier hebben.

Kracht in Eenheid: Sluit je aan bij een van onze GoStudent Employee Resource Groups (ERG's) en maak deel uit van gemeenschappen die de oorzaken waar je gepassioneerd over bent, promoten.

Groei is VET: De lucht is de limiet in onze EdTech speeltuin. Krijg toegang tot een breed scala aan online en persoonlijke leer- en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière zo hoog te laten groeien als je dromen je kunnen brengen.

Ondersteuning Rond de Klok: We hebben je rug 24/7. Geniet van een uitgebreid Employee Support Programma dat er niet alleen is voor jou, maar ook voor je geliefden.

Leven bij GoStudent:

Wil je samen met ons het onderwijs heruitvinden en deel uitmaken van een missie om in te geloven?

GoStudent is een van 's werelds toonaangevende aanbieders van bijles en onderwijsplatforms. We zijn ook een eenhoorn en hebben tot nu toe meer dan €675m aan investeringen opgehaald. Samen met onze overnames Seneca Learning, Tus Media, Fox Education en Studienkreis, ondersteunen we momenteel meer dan 11 miljoen gezinnen per maand om onze visie te vervullen om elke student zijn volledige potentieel te laten bereiken.

We zijn gepassioneerd om de toekomst van het onderwijs te verstoren en een echte impact te maken. Sluit je aan bij onze reis en ontgrendel je creativiteit en bevorder je carrière door spannende uitdagingen samen met een internationaal, gedreven team aan te gaan. We zijn hier om je doelen te ondersteunen en te ontdekken hoever we kunnen komen door slimmer en sterker samen te groeien. Als dit goed klinkt voor jou, sluit je dan nu bij ons aan en ontgrendel je volledige potentieel.

Openheidsverklaring

Bij GoStudent zijn we een open en gastvrije groep die jouw unieke vaardigheden, passie en potentieel waardeert. We huren niet op basis van leeftijd, geslacht, nationaliteit of politieke opvattingen, maar richten ons eerder op je talent en motivatie om bij te dragen aan de toekomst van leren. Zelfs als je een eenhoorn bent - net als GoStudent: als je gelooft dat je een posit

 

Preferred Candidate

High School(Graduate), Associate Degree(Graduate), Master’s(Graduate), Doctorate(Graduate)

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Maaşları Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nedir? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İş İlanları

Informatics / Training Consultancy

Şirketin Aydınlatma Metni

GOSTUDENTÇALIŞAN ADAYIKİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİGostudent Turkey Eğitim

Detaylı Bilgi

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Maaşları Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nedir? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İş İlanları