warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Customer Service Agent German Speaking

GoStudent

İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

Staff

Department

Customer Service

Customer Service

Redirection Count

0-50 redirection

Job Type

Full-Time

Position Level

Staff

Redirection Count

0-50 redirection

Department

Customer Service

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Customer Service Agent (Türkiye) Almanca Konuşan 

Kısa Bir Bakışta Görev

Olağanüstü müşteri deneyimlerinin arkasındaki itici güç olmaya hazır mısınız? Türkiye'deki dinamik ekibimize katılın ve eğitimin geleceğini şekillendirmede kilit bir rol oynayın! GoStudent'ta Müşteri Hizmetleri Yöneticisi olarak, her öğrencinin başarılı olması için ihtiyaç duyduğu desteği sağlamak için öncülük edeceksiniz. Öğrenmeyi devrimleştirmeye ve öğrencilerin hayatları üzerinde somut bir etki yaratmaya adanmış tutkulu bir ekiple çalışın. Başarıyı güçlendirmeye ve olağanüstü bir şeyin parçası olmaya hazır mısınız?

Konum İstanbul

Yolculuktaki Rolünüz

  • Yönetim: Canlı sohbet aracılığıyla yardım sunma, Almanca ve İngilizce olarak e-posta işleme ve faturaların düzenlenmesi.
  • Takım Çalışması: Global Müşteri Hizmetleri Yöneticisi ekibiyle işbirliği yaparak müşteri dostu çözümler bulma.
  • Problem Çözme: Öğretmen aramaları, organizasyon ve rezervasyon gibi yüksek öncelikli talepleri ele alma.
  • Arayüz: Global Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Departmanı ile öğretmenlerimiz arasındaki arayüz olma.
  • Koordinasyon: Öğretmenlik oturumlarını düzenleme ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmelerini sağlama.

Etkiniz

  • Deneyim: Müşteri Hizmetleri alanında veya gelen arama merkezi müşteri hizmetleri bölümünde 2-5 yıl deneyim.
  • Çeviri veya eğitim alanında deneyim artı bir avantajdır. Uzmanlık: CRM/Müşteri Hizmetleri Araçlarında.
  • Çok Dilli Hakimiyet: Almanca dilinde akıcılık esastır. İtalyanca, İspanyolca, İngilizce, Fransızca, Yunanca, Hollandaca ve Lehçe gibi ek dillerde (en az B2 seviyesinde) uzmanlık arzu edilir (ancak zorunlu değil) ve bu müşteri hizmetleri rolü için bir avantaj olarak değerlendirilir.
  • İletişim Becerileri: Müşterilerle empati kurabilen, doğru çözümleri bulabilen ve onların yüzlerine gülümseme getirebilen doğal bir iletişimci.
  • Organizasyon Yeteneği: Yapılandırılmış, büyük resmi görebilen ve baskı altında sakin kalmayı sağlayabilen.
  • Pratik Zihniyet: Yüksek bir inisiyatif ve sorumluluk düzeyi sergiler, yeni görevleri hızlı bir şekilde öğrenir ve çoklu görev yapma yeteneğine sahiptir.
  • Her Yönüyle Yetenekli: Ürünümüze karşı hevesli, gerekli önemli gerçekleri hızlı bir şekilde öğrenme yeteneğine sahip ve otantiklik, müşteri odaklılık ve hizmette mükemmeliyet konusunda üstün performans gösterir.

 

Your way to unlock your full potential

  • Disrupting Education: Join us for a unique opportunity to disrupt the traditional education landscape. It's not just a job; it's a chance to be part of something big and meaningful.
  • Global Dream Team: Say hello to an international and diverse crew of thinkers, doers, and magic makers. Get ready to be inspired daily by your colleagues from around the world.
  • Work, Your Way: We offer a flexible, hybrid work environment that respects your need for work-life harmony with 2/3 remote days a week & 5 fully remote weeks a year so you can shine in a way that suits you best.
  • Office Shenanigans: Our regular team and office events will keep your spirits high. We believe in bonding, celebrating, and having a blast together.
  • Strength in Unity: Join one of our GoStudent Employee Resource Groups (ERGs) and be part of communities that champion causes you're passionate about.
  • Growing is LIT: The sky's the limit in our EdTech playground. Access a wide array of online and in-person learning and development opportunities to build your career as high as your dreams can take you.
  • Support Around the Clock: We've got your back 24/7. Enjoy a comprehensive Employee Support Programme that's not just for you but for your loved ones too.

 

Life at GoStudent: 

Do you want to reimagine education together with us and join a mission to believe in?

GoStudent is one of the world’s leading tutoring providers and education platforms. We’re also a unicorn and have raised more than €675m investment to date. Together with our acquisitions Seneca Learning, Tus Media, Fox Education and Studienkreis, we currently support more than 11 million families each month to fulfil our vision to help each student reach their full potential. 

We are passionate about disrupting the future of education and making a real impact. Join our journey and unlock your creativity and advance your career by mastering exciting challenges together with an international, driven team. We are here to support your goals and to discover how far we can reach by growing smarter and stronger together. If this sounds good to you, then join us now and unlock your full potential.

 

Openness Statement

At GoStudent, we are an open and welcoming bunch that values your unique skills, passion, and potential. We don't hire based on age, gender, nationality, or political views, but rather focus on your talent and motivation to contribute to the future of learning. Even if you are a unicorn - just as GoStudent is: if you believe that you can make a positive impact, we encourage you to throw your hat in the ring & to apply, regardless of whether you meet every requirement. Our team is diverse, and we believe that this diversity fosters creativity and innovation, making us a better company. Join us in reimagining the future of learning!

Preferred Candidate

1 - 5 years of experience
High School(Graduate), Associate Degree(Graduate), Bachelor’s(Graduate), Master’s(Graduate), Doctorate(Graduate)

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Maaşları Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nedir? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İş İlanları

Informatics / Training Consultancy

Şirketin Aydınlatma Metni

GOSTUDENTÇALIŞAN ADAYIKİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİGostudent Turkey Eğitim

Detaylı Bilgi

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Maaşları Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nedir? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İş İlanları