warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Otomasyon Bakım Teknikeri

Gizli Firma

Kocaeli(Gebze)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

196 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

196 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Çelik Sektöründe faaliyet gösteren Şirketimizin Kocaeli Dilovası 'nda bulunan Üretim Tesisi’nde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip, “Otomasyon Bakım Teknisyeni” pozisyonu için;

• Meslek Yüksek Okulu veya Teknik Liselerin elektrik otomasyon, kontrol sistemleri veya elektronik bölümlerinden mezun,
• PLC programlama, otomasyon, pnömatik ve hidrolik konularında bilgi sahibi,
• Benzer bir pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi,
• Vardiyalı ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
• Ekip çalışmasına yatkın,
• İstanbul Anadolu veya Kocaeli ilinde ikamet eden \ edebilecek olan,

Takım arkadaşları arıyoruz.


İŞ TANIMI

• Tüm arızalara müdahale etmek, arıza kaynağını araştırmak, raporlama yapmak,

• Ekipmanların periyodik bakımlarını tamamlamak, ilgili talimatların hazırlanmasını sağlamak,

• Veri analizi yapmak, bakım gereklerini yerine getirmek, aksiyon planları hazırlamak,


Başvurularınız, şirketimiz bünyesinde doğabilecek fırsatlarda değerlendirmeye alınmak üzere saklı tutulacak, niteliklerinizin aranılan pozisyonlara uygun olması halinde sizinle irtibata geçilecektir.

Kariyer.net üzerinden elektronik olarak ileteceğiniz kişisel bilgileriniz Şirketimiz bünyesinde oluşacak mevcut ve gelecek işe alım ihtiyaçları doğrultusunda istihdam olanaklarının değerlendirilmesi amacıyla 7 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu olarak tarafımızca işlenecek ve veritabanımızda gizlilik içerisinde saklanacaktır. Kişisel verilerin işlenmesine dair aydınlatma metnine web sitemizden ulaşabilirsiniz. Ayrıca, veri sahibi olarak ilgili kişi haklarınız Kanun’un 11. maddesinde belirtilmiştir. Bu işe başvurarak, özgeçmişinizin veritabanımızda yer almasını kabul etmiş olduğunuzu bildirmek isteriz.

Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi ve güvene teşekkür eder, kariyer yolculuğunuzda başarılar dileriz.
 



Kariyer.net üzerinden elektronik olarak ileteceğiniz kişisel bilgileriniz, firmamız bünyesinde oluşacak mevcut ve gelecek işe alım ihtiyaçları doğrultusunda istihdam olanaklarının değerlendirilmesi amacıyla 7 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu olarak tarafımızca işlenecek ve veritabanımızda gizlilik içerisinde saklanacaktır. Kişisel verilerin işlenmesine dair aydınlatma metnine web sitemizden ulaşabilirsiniz. Ayrıca, veri sahibi olarak ilgili kişi haklarınız Kanun’un 11. maddesinde belirtilmiştir. Bu işe başvurarak, özgeçmişinizin veritabanımızda yer almasını kabul etmiş olduğunuzu bildirmek isteriz.

Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı

Otomasyon Bakım Teknikeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Otomasyon Bakım Teknikeri İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Otomasyon Bakım Teknikeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Otomasyon Bakım Teknikeri İş İlanları