warning
İlan yayından kaldırılmıştır

EĞİTMEN&DANIŞMAN IRCA/NEBOSH/LEEA/PMP SERTİFİKALI

Firma Bilgisi Gizli

Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay(Antakya), Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Sakarya(Adapazarı), Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Zonguldak, Kırıkkale, Batman, Yalova, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Serbest

Tecrübe

5 - 25 yıl arası

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Serbest

Tecrübe

5 - 25 yıl arası

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Eğitim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

IRCA, NEBOSH, LEEA, PMP SERTİFİKALI

EĞİTMENLER & DANIŞMANLAR / DENETÇİLER / PROJE YÖNETİCİLERİ

Dünyanın alanındaki en prestijli kurumlarıyla iş birliği yapan ve uluslararası faaliyet gösteren yabancı sermayeli eğitim ve danışmanlık firmamızın, çok yakında başlayacak Türkiye operasyonları dahilinde, Eğitmen & Danışman kadromuzda yer vermek üzere, free-lance veya proje bazlı çalışacak, alanında uzman, deneyimli ve akreditasyonlu sertifika sahibi profesyonellerle tanışmak ve çalışmak istiyoruz.

 

·        Eğitmen, Danışman, Denetçi / Müfettiş, Proje Yöneticisi pozisyonlarında

·        Free-lance, Proje Bazlı veya Part-time çalışacak

·        Alanında uzman, derinlemesine bilgi sahibi, iş deneyimli

·        Uluslararası akreditasyonlu sertifika sahibi* (IRCA, NEBOSH, LEEA, PMP)

·        İyi düzeyde İngilizce bilen

·        Tercihen eğitmenlik deneyimi olan

         PROFESYONELLER

* Belirtilen sertifikalardan  en az birine sahip olan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Kapak mektubunuzda, uzmanlık alanlarınızı ve eğitim/danışmanlık verebileceğiniz konu başlıklarını belirtmeniz ve başına "REF: Sahip olduğunuz sertifika” ismini (Örnek; REF: NEBOSH IGC) yazmanız önemle rica olunur. Kapak mektubunuzun ve öz geçmişinizin İngilizce olması tercih sebebidir. 



ARADIĞIMIZ UZMANLIK ALANLARI:

  • ISO (9001, 45001, 14000, 22000, 17025 ağırlıklı) Danışmanlığı ve Denetimi (IRCA sertifikası mecburidir), Toplam Kalite Yönetimi, Kalite ve Performans İyileştirme Sistemleri, vb.
  • İş Sağlığı ve Güvenliği (NEBOSH IGC veya Diploma mecburidir), Yangın Güvenliği, Elektrik Güvenliği, Gıda Güvenliği, Hijyen, İlk Yardım, Yüksekte Çalışma, Tehlikeli Maddeler, Patlamadan Korunma, vb.
  • Proje Yönetimi, Sistem ve Performans İyileştirme, Primavera, Kaizen, Yalın 6 Sigma, Yalın Üretim, Entegre Yönetim, Bilgi Güvenliği Yönetimi, Risk Analizi ve Değerlendirme, Kök Neden Analizi, vb.
  • Çevre ve Enerji Yönetimi, Yeşil Binalar, Sürdürülebilirlik, vb.
  • Mühendislik (İnşaat, Elektrik, Elektronik, Mekanik, Maden, Jeoloji, vb.) ve Teknik İşler, Muayene ve Ölçüm Hizmetleri, İskele Sistemleri, Kaldıraç Sistemleri, vb. (NEBOSH, LEEA veya PMP sertifikası mecburidir)
  • Mimarlık ve Tasarım, AUTOCAD, vb.

ARANAN NİTELİKLER

  • IRCA, NEBOSH IGC/Diploma, LEEA, PMP sertifikalarından en az birine sahip
  • Uzmanlık alanlarında, bir eğitim programının veya projenin tüm parçalarını hazırlayabilecek, sunabilecek ve değerlendirebilecek bilgi, donanım, alt yapı ve iş deneyimine sahip
  • İyi derecede İngilizce bilen (İngilizceden Türkçeye teknik çeviri yapabilecek, gerektiğinde İngilizce teklif/eğitim/proje hazırlayıp sunabilecek, terminolojiye hakim)
  • İletişim becerileri ve insan ilişkileri güçlü, sunum yeteneği gelişmiş
  • Tercihen eğitmenlik deneyimi olan (Eğiticinin Eğitimi almış olması ekstra tercih sebebidir)
  • Hafta içi akşamları ve hafta sonları ağırlıklı olmak üzere eğitim verebilecek zaman esnekliğine sahip
  • İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerden birinde ve/veya sanayileşmenin yoğun olduğu şehirlerde ve/veya turizmin yoğun olduğu şehirlerde ikamet eden;  veya bu şehirlere seyahat engeli olmayan
  • Free-lance, proje bazlı veya part-time çalışabilecek

İŞ TANIMI

Aynı kişi, hem Eğitmen hem de Danışman olarak görev alabilir. 

EĞİTMENLER için İŞ TANIMI

  • Uluslararası akredite eğitimlerimiz için temsilciliğini yaptığımız uluslararası kurumlardan gelen İngilizce eğitim materyallerini, doğru ve Türk kültürüne uygun çevirisi ve uyarlaması konusunda firmamıza danışmanlık yapmak; gerektiğinde çeviri yapmak ve/veya çevirileri lokalize ederek editörlük yapmak; içerik oluşturmak.
  • Uluslararası akredite eğitimlerin dışındaki eğitimlerimiz için pazarın ihtiyaç ve taleplerine göre, eğitim konu başlıkları, içerikler ve eğitim portföyümüzün optimal tutulmasına dair öneriler sunmak.
  • Uzmanlık alanlarında, talep edilen konularda, Türkçe eğitim programları ve sunumlar hazırlamak, varsa kendi portföyündeki eğitimleri uyarlamak; bu eğitimlerin içeriği ile ilgili her türlü materyali hazırlamak
  • Belli periyotlarda eğitim vermek
  • Kurumsal müşterilerimize karşı firmamızı temsil etmek; gerektiğinde toplantı ve sunumlara katılmak
  • Kurumsal müşterilerimizin eğitim ihtiyaç analizi ve gerçekleşen eğitimlerin değerlendirmesi gibi süreçlerinde firmamız adına yer almak

DANIŞMAN, DENETÇİ VE PROJE YÖNETİCİLERİ için İŞ TANIMI

  • Temsilciliğini yaptığımız uluslararası kurumlardan gelen İngilizce materyalleri, doğru ve Türk kültürüne uygun çevirisi ve uyarlaması konusunda firmamıza danışmanlık yapmak; gerektiğinde çeviri yapmak ve/veya çevirileri lokalize ederek editörlük yapmak; içerik oluşturmak
  • Kurumsal müşterilerimize firmamızı temsilen proje ve/veya süreç bazlı danışmanlık yapmak; denetim hizmeti sunmak; A’dan Z’ye proje yönetimini gerçekleştirmek (teklif, ihtiyaç analizi, tasarım, uygulama, kontrol-denetim, ölçme-değerlendirme, bütçeleme, raporlama, periyodik denetimler, vb.)
  • Kurumsal müşterilerimize karşı firmamızı temsil etmek; gerektiğinde toplantılara, sunumlara ve etkinliklere katılmak
  • Pazar ihtiyaçları ve taleplerini, mevzuat değişikliklerini, yasal, politik ve ekonomik gelişmeleri ve gündemi takip etmek; oluşabilecek iş fırsatlarına dair ve hizmet portföyümüzün optimal tutulması için öneriler sunmak

EK BİLGİ: Ofisimiz, İstanbul-Avrupa Yakasındadır. Eğitim ve danışmanlık hizmetlerimiz, tüm Türkiye ve komşu ülkeleri kapsamaktadır. Şirket içi iletişim dilimiz İngilizce ağırlıklıdır. 

 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Serbest Eğitmen pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Serbest Eğitmen İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Serbest Eğitmen pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Serbest Eğitmen İş İlanları